PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se na LOG IN.

Zašto registracija? Registracijom dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help). Dobijate pristupa statistici, dobijate mogućnost da unosite komentare, kažete šta mislite, iznesete svoja iskustva, ocenjujete, preporučujete, kudite ili hvalite... Jednom rečju, prestajete da budete puki posmatrač i postajete aktivni i kreativni činilac ovog sajta...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju. REGISTRACIJA JE BESPLATNA I TRAJE 1 MINUT!
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
  
 
 SPECIJALNI POPUST

Za narudžbinu DVA ili više naslova
POPUST 30 %
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izdavač - Aleksandar Veličković
 
Možemo vam ponuditi sledeće knjige:
 
1. Džezmahin: ŽIVETI OD SVETLOSTI (Ishrana pranom)
Ishrana pranom, nazvana još i Živeti od svetlosti je fascinantna knjiga o putovanju u oblast fizičkog opstanka samo od Božje svetlosti. Ona se dotiče pitanja fizičke besmrtnosti, spiritualnosti i seksualnosti, odnosa u novom milenijumu i majstorstva uma korišćenjem moćnog programiranja iz nauke o dimenzionalnom biopolju.
 
 
2. Muni Sadu: SAMADI
Priručnik za postizanje Samadija (supersvesti) napisan na osnovu ličnog iskustva ovog velikog učenika Bagavana Šri Ramane Maharšija. Knjiga na veoma detaljan način opisuje sve potrebne preduslove i postignuća na stazi da bi se došlo do ovog cilja ljudske evolucije.
 
3. Romola Butalia: U PRISUSTVU PROSVETLJENIH UČITELJA
Autorka ovog duhovno nadahnjujućeg dela nam, imajući privilegiju da bude u njihovom prisustvu, prenosi poruke i učenja besmrtnog Babađija, Goraknata i Mahajogi Pilot Babe. U knjizi se govori o Krija jogi, Samadiju i Šivi.
 
 
4. Paramhansa Jogananda:
LEČENJE POMOĆU BOŽIJE NEOGRANIČENE MOĆI
USKLAĐIVANJE FIZIČKIH, MENTALNIH I DUHOVNIH METODA LEČENJA, KAKO RAZVITI BOŽANSKU LJUBAV
"Bog je Sat-Ćit-Ananda, večno postojeće, večno svesno, večno novo Blaženstvo. Mi, kao duše, predstavljamo individualizovanu Sat-Ćit-Anandu. "Iz Blaženstva smo došli, u Blaženstvu živimo i postojimo i sa tim svetim Blaženstvom ćemo se jednog dana stopiti." Sva božanska osećanja - ljubav, samilost, hrabrost, požrtvovanje, poniznost - ne bi imala smisla bez radosti. Radost znači ushićenje, izraz krajnjeg Blaženstva."
 
 
5. Paramhansa Jogananda: UNIVERZALNOST JOGE
Veliki jogi, inkarnacija ljubavi, priča o jogi kao univerzalno primenljivoj naučnoj metodi radi postizanja sveprisutne Hristove Svesti i Kosmičke Svesti. U knjizi se, između ostalog, govori i o načinu i duhovnoj dobrobiti posta (gladovanja).
 
 
6. Paramhansa Jogananda:
GDE SU NAŠI DRAGI KOJI SU NAPUSTILI OVAJ SVET?
PREOBLIKOVANJE ŽIVOTA
U ovim predavanjima možete naći informacije o astralnom svetu, tehnici slanja misli preminulim dušama, načinu kako da pronađete svoje voljene koji su se ponovo rodili i o mnogim drugim stvarima koje su u vezi sa životom duše koja je napustila fizičko telo. Drugi deo knjige nam pokazuje kako delovati za najviše dobro i izmeniti svoju svest od smrtne u božansku.
 
 
7. Paramhansa Jogananda:
USREDSREĐIVANJE MOĆI PAŽNJE RADI POSTIZANJA USPEHA
KAKO NAĆI PUT KA POBEDI
USLIŠENE MOLITVE
U knjizi se govori o meditaciji i usmeravanju pažnje na Božiju moć, o Božijem poučavanju uz pomoć prosvetljenih duša, jačanju snage volje i o principima ispravne molitve.
 
 
8. Dr C. P. Mital: ČUDA URINOTERAPIJE
U knjizi je dato objašnjenje urinoterapije, tehnike urinoterapije i primeri u lečenju bolesti kože, posekotina, rana i opekotina, bolesti očiju, ušiju, nosa i zuba, prehlada, kašlja i astme, bolesti bubrega, kamena u bubregu i dijabetesa, kancera, gangrene, srčanih bolesti, bolesti probavnog trakta, ženskih bolesti itd.
 
9. C. W. Leadbeater: ASTRALNI SVET
Knjiga čuvenog engleskog hermetiste i teozofa koja na zadivljujući način predstavlja svet sa one strane pojavnog sveta, njegove stanovnike, sile i zakone. Ovaj prostrani plan suptilnih vibracija u kome funkcionišu naše emocije i u koji odlazimo posle fizičke smrti, zahvaljujući ovoj knjizi više nije tajna.
 
 
10. J.R. Santjago: KRIJA JOGA - NAUKA SAMOOSTVARENJA
Krija joga je jedan od najmoćnijih metoda duhovnog razvoja koji je Mahavatar Babađi ponovo obznanio čovečanstvu preko svojih prosvetljenih učenika (Lahiri Mahasaja, Šri Juktešvar, Paramhansa Jogananda...) U ovoj knjizi se govori o Patanđalijevoj jogi, istoriji krija joge, disciplini i tehnikama krija joge, krija joga pranajami i krija joga meditaciji.
 
 
11. BABAĐIJEVA UČENJA
Knjiga predstavlja zbirku beseda sa satsanga koje je držao Mahavatar Babađi iz Heirikana. Istina, jednostavnost i ljubav je ono što nam poručuje onaj koji je na ovaj svet došao materijalizacijom iz viših sfera i koji je večni Gospod u ljudskom obliku.
 
 
12. Muni Sadu: KONCENTRACIJA  (Vodič za ovladavanje umom)
Kroz pravu koncentraciju se postižu velike stvari u životu, pa i one najviše. Ova knjiga predstavlja svetionik za one koji slede put duha i koji žele da imaju plodonosan život. U knjizi su date psihološke pripreme, ključevi i tehnike koncentracije. Prolazak kroz ovaj kurs omogućava istinsku meditaciju što je preduslov za postizanje Samadija.
 
 
13. Mantak Čia:
PROBUDITE ISCELJUJUĆU ENERGIJU KROZ TAO
(Taoistička tajna cirkulisanja unutrašnje moći)
Ova knjiga na lak i pristupačan način opisuje put buđenja isceljujuće energije u telu kroz otvaranje dva kanala koji čine zajedno Mikrokosmičku orbitu, a zatim i otvaranje Makrokosmičke orbite. Neprocenjiv je izvor za razvoj moćnog energetskog tela, za fizičko, duševno i duhovno zdravlje i stvaranje harmonije sa silama univerzuma.
 
 
14. Ani Bezant: VEGETARIJANSTVO U SVETLU TEOZOFIJE
Č. V. Lidbiter: VEGETARIJANSTVO I OKULTIZAM
U ovoj knjizi se otkriva pravi smisao vegetarijanstva, imajući u vidu duhovni razvoj čoveka, čovečanstva, živog sveta na planeti i same naše planete. U knjizi je jasno objašnjen uticaj ubijanja životinja na stanje astro-mentalne atmosfere na zemlji i posledice koje to donosi.
 
 
Nudimo vam i tri knjige koje razotkrivaju vrhunska jogijska znanja, životne pouke i metode za postizanje oslobođenja i besmrtnosti. Knjige je besmrtni Babađi Nagarađ (guru Lahirija Mahasaje, naširoko poznat na osnovu “Autobiografije jednog jogija” Paramhansa Joganande) diktirao V. T. Nilakantanu, a jogi S. A. A. Ramaja im je napisao predgovore:
 
 
15. GLAS BABAĐIJA - RAZOTKRIVENI MISTICIZAM
Uvodna priča o carstvu Slobode. Prikazane su tajne iz života Babađija i životi i učenja drugih svetaca…
 
 
16. BABAĐIJEV KLJUČ ZA SVE BOLESTI (Krija)
U knjizi je objašnjeno poreklo i suština univerzuma, rad na spoznaji Sopstva i dato rešenje za sve nedaće...
 
 
17. SMRT SMRTI (Krija)
U ovoj knjizi Babađi otkriva znanje i mudrost kojim se postiže oslobođenje i besmrtnost.
 
 
 
 
 
 
Ako poručite dva ili više naslova, odobrava se popust od 30%.
O cenama se možete informisati na sajtu
http://jogaiduhovnost.weebly.com/knjige.html
Na ukupnu cenu zaračunavaju se troškovi poštarine.

Informacije i narudžbine:
011/612-3538  i  064/190-7772    e-mail: velickovic70@open.telekom.rs
 
 
Satćitananda je nick name pod kojim je
gospodin Aleksandar Veličković registrovan na našem forumu.