DEMONTIRANJE EGA
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vera Bojičić
Mesija


Pridružio: 27 Okt 2008
Poruke: 4003
Lokacija: Atlantida

 Poruka Poslao: 06 Nov, 2010 16:34 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

A šta ego radi dok se ne dogodi nešto novo?
Neprekidno vrti jedno te isto, kao razmišlja o nečemu. Vrti prošle događaje i na tim osnovama gradi varijante, analizira moguče ishode vezane za događaje, na osnovu prošlosti vrti planove bez novine. Ego je uvek u prošlosti.
Zbog toga vrćenja mozak i troši 30% energije koja se telu kroz ishrau dodaje. Zbog ega se jede.

PUT DUHOVNOSTI JE DEMONTIRANJE EGA

Kako izgleda kada mozak ništa ne vrti znam jer se to meni događa. Nema plana postoji samo zahtev i cilj, nema planiranja ali postoji vidljivi rezultat onoga što tražiš. Svaki dan više nije ist već se uvek dobije novi uvid i prošire horizonti.
Kada se ne mota tada čakre miruju a radi samo srčana koja stvara sve što se traži.
Postoji samo jedna ovozemaljska nevolja a to je da se hrana mora svesti na minimum jer prestaje biti potrebna.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
rade1969
Napredni tragalac


Pridružio: 13 Sep 2009
Poruke: 416
Lokacija: Bijeljina

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2010 10:38 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Vera 072 ::
Postoji samo jedna ovozemaljska nevolja a to je da se hrana mora svesti na minimum jer prestaje biti potrebna.


Svako ko je postio ili gladovao zna kako se čovjek osjeća u tim trenutcima ,nekako lagan,lepršav,bistrijih misli.
Iz nekog mog iskustva mogu zaključiti da se ne samo pročisti tjelo u fiziološkom smislu nego ono postaje rezonantnije na vibracije i energije u koje smo uronjeni u ovom našem vrijeme-prostoru.Samo da postjetim da su svi poznati dunovnici praktikovali post ili gladovanje kako bi se pripremili za kontakt sa višim duhovnim sferama .
U tom periodu redukovane ishrane se postaje senzibilniji ,ne samo da nam se čula izoštravaju nego i naš intuitivni aparat počinje funkcionisati sa više kapaciteta.
Kako praktikujem i Solarnu jogu mogu slobodno zaključiti da sam potrebu za hranom prilično redukovao i ako mi "inedija" nije bila osnovni motiv bavljenja solarnom jogom.

I nauka je već priznala i potvrdila da čovjek može živjeti od enrgije Sunca i Zemlje uz minimalno ili gotovo nikako konzumiranje hrane.
Pored Hira Ratan Maneka tu je :Indijac- Prahlad Džani,ruskinja-Zinaida Baranova ,poljak-Joachim M. Werdin...itd.

Poznata njemačka biohemičarka i farmakolog doktor Johana Budvig je izjavila:
"Elektroni u našem telu služe kao rezonantni sistemi za Sunčevu energiju i oni su istinski deo života. Čovek je antena za Sunčevu energiju. Međusobno dejstvo fotona i Sunčevih zraka i elektrona iz semenovog ulja u našoj hrani, rukovodi svim vitalnim funkcijama u telu".

Hrana koju konzumiramo je samo 1/3 energetskih potreba našeg kompleksnog ogranizma, 1/3 je sunčeva energija koja se akumulira kad smo izloženi sunčevom zračenju a ostatak od 1/3 su kosmička zračenja koja upija naše tjelo.
Možda bi se moglo reći da smo vlažna elektromagnetna bića za čije optimalno funcionisanje je nephodna "struja".


Onog momenta kad je čovjek po sopstvenoj volji izašao iz istine koja je sloboda ničim ograničena , našao se u stvarnosti koja je prinuda jer čim smo se rodili moramo da dišemo,moramo da se hranimo,moramo da radimo,moramo da spavamo,moramo da se množimo,moramo da bolujemo,moramo da umremo.-Izvod iz predavanja prof.Radmiala K Stojanovića .
Sve se odigrava u oblasti prinude u kojoj 'ego' igra značajnu ulogu.

Kad shvatimo šta u sebi sadrži riječ "obzirnost" i kad smo spremni na služenje iz ljubavi ,tog trenutka možemo 'ego' dovesti u ravnotežni položaj.Kolebanje ka gore (altruizmu) ili ka dole (egoizmu) je ustvari život.
_________________
POMOZIMO ZEMLJI DA EVOLUIRA.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Vera Bojičić
Mesija


Pridružio: 27 Okt 2008
Poruke: 4003
Lokacija: Atlantida

 Poruka Poslao: 08 Jan, 2011 01:41 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

EGO KAO DEO CELINE

Već sam odavno pisala o poreklu čestice zla i da ona nastaje u prvom kopiranju jednog biča na dva pola. Da, i nju je Tvorac stvorio da bi osigurao sopstveno vaskrsenje.
Ona je po podeli pripala muškom principu ženskog principa koi život u svetlosti stvara i ona se kroz življenje uvek pojavi a ponegde i vlada.
Muški princip ima snagu da se sa njome sa lakočom izbori ali u umu, muškom principu pobeđeni delovi tih borbi stvore svet za sebe odvojen od celine. Tako se rađa Ego kao tvorevina uma ali bez sposobnosti da stvara.

Na planeti Zemlji živi Ego svakoga od nas. Ovo je jako važno shvatiti jer daje odgovor na mnoga pitanja. On je kopija, odraz suštine svakoga od nas.

U trenutku smrti kada se duša odvoji od materije i krene ka Ocu u um kao sečanje, svaka stigne do određenog dometa koi zavisi od vezanosti za materiju. Gospodari ovoga sveta se skupljaju u svojem nebeskom carstvu, na nivou čelije vidljivom kao mitohondriski genom.

Duše koje su se potpuno za života odrekle materije, koje su se oslobodile ega stvaraju svoje carstvo Zen. On je ženski princip muškoga principa. Samo ako se dosegne Zen može se spoznati Tvorac nebesko carstvo u svakom prostor vremenu, svet bez ega ali sa snagom Vere i stvaralačke moći ljubavi.

Svaka čelija je jedno dete. Svako se nalazi u drugačijem prostor vremenu, svako je nosilac jedne civilizacije. Svako raste, uvećava se.

Pomoću ove slkice pokušaču da objasnim ego u sklopu celine.
Svačiji rast se odvija od 1 do 7 nivoa, svi smo u jedno biče sazdani kao jedna čelija. Kopiranjem se uvečavamo ukoliko nismo opterečeni materijom. Ako smo u vlasti materije tada je spas i opstajanje u replikaciji. Cikličnom razdvajanju čelije na dva dela i odumiranje jedne. Ivot traje dok sve ne dostignu isto trajanje, bez replikacije.

Ego je tek mrvica u svakoj čeliji. Njegova snaga leži u iluziji uma na nivou ega da je on gospodar života. Gospodari strahom za život.


Kada se probije barijera iluzije uma svešću tada se događa sledeće. Svest vidi svoj ego i on radi šta svest hoče jer on je kopira, imitira. Svaka svest iznad polja ega če ga suzbijati i odbacivati ga jer ona vidi nivo do kojega može stiči.
Ego i takvu svest kopita i prati je do predvorja čiste svesti bez ega.

Ego se znači stavlja pod kontrolu tek kada se vidi. Zatim se menja pogled, svi i sve se vidi kao da se posmatra odozgo, i to tako jeste u stvarnosti jer svest vidi svoj ego, materijalni deo, i može ga sa lakočom izolovati. Od svakoga pojedinca zavisi kako će se sa njime ophoditi i kako će ga upotrebiti. Svest može da razgovara sa egom.
Ne zaboravite da sve to uvek radite sami sa sobom tako da i upustva koja dobijate imaju vrednost nivoa do kojeg ste stigli.
Čista svest ne dobija upustva jer ona vidi.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Dreammer
Gost

 Poruka Poslao: 08 Jan, 2011 01:47 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...MHM; DA, INTERESANTNO, PRIHVATLJIVO, ISKUSTVENO, LOGIĆKO ARGUMENTIRANO SA STRANE TRANSCEDENTALNOG PSIHOLOGIZMA. POTPISUJEM!
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

 Poruka Poslao: 08 Jan, 2011 01:49 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

"JA" SAM SE U TOM SMISLU INTERESOVAO SA PODJELJENJEM: KALUP I MODEL; POKLAPANJE OVIH, KOMUNIKACIJA IZMEDJU NJIMA....ITD ...

EDIT I DODATAK: SINHRONIZITET! NISAM NI PROĆITAO CJELI VERIN POST, A BAŠ JE TO NAPISALA U POSLEDNJOM DJELU TEKSTA... Smile
PA TO JE U STVARI JEZGRO NAPREDOVANJA PO PUTU .....

Ovaj post je izmenjen!
Možete pogledati prethodne verzije...
 Nazad na vrh »
rale
Mistik


Pridružio: 09 Nov 2008
Poruke: 1283

 Poruka Poslao: 08 Jan, 2011 15:32 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Вера је ово са демонтирањем ега јако лепо описала.
Ја сам то покушавао да испричам кроз однос Оца и Сина. Где је свест-Отац а его-Син.
Пошто Син-его копира Оца-свест,како је то лепо Вера приметила,онда ми кроз покорност Богу учимо нашег сина-свој его покорности нама.
_________________
једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vera Bojičić
Mesija


Pridružio: 27 Okt 2008
Poruke: 4003
Lokacija: Atlantida

 Poruka Poslao: 11 Jan, 2011 17:12 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
rale ::
Вера је ово са демонтирањем ега јако лепо описала.
Ја сам то покушавао да испричам кроз однос Оца и Сина. Где је свест-Отац а его-Син.
Пошто Син-его копира Оца-свест,како је то лепо Вера приметила,онда ми кроз покорност Богу учимо нашег сина-свој его покорности нама.Ovo je baš lep primer poređenja ali bih ga tumačola drugačije.
Ego, jedan od sinova, jer njih ima koliko i u ocu čelija, kopira oca-svest. Kako se otac ophodi prema sinu zavisi od očeve svesti i sposobnosti da sa njime uspostavi kontakt.
Pokornost je niža svest u okvirima i oca ega. Svestan otac vodi i provodi, osvetljav put i svakoga sina u sebe ugradi.

To je polovina, druga polovina je Majka i kčeri. Četvorstvo koje život gradi.
Pritom ne zaboravite da je svaki princip uvek sačinjen od oba. Ego tu činjenicu prikriva jer hoče da bude jedan, gospodar. Dvojnost je Tvorac. Četvorstvo stvaranje.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Almsivi
Majstor


Pridružio: 30 Jan 2008
Poruke: 1135
Lokacija: Fizicki svet

 Poruka Poslao: 11 Jan, 2011 18:15 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ja sam vec poceo da planiram "Demotniranje Vere072" sa ovog foruma. Confused

Saaaalim se Vera, zezam. Smile

Zivela nam TI!
_________________
.. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Yahoo Messenger MSN Messenger
rade1969
Napredni tragalac


Pridružio: 13 Sep 2009
Poruke: 416
Lokacija: Bijeljina

 Poruka Poslao: 01 Mar, 2011 07:23 am    Naslov: Od ambicije do Svrhe (dr.Wayne Dyer)
Odgovoriti sa citatom

Od ambicije do Svrhe (dr.Wayne Dyer)LinkInteresantan i inspirativan video o Egu i njegovim strukturama i vrlinama koje odlikuju božansku prirodu čoveka.
prevod i obrada: Miloš Zen Živković
Ostali djelovi
_________________
POMOZIMO ZEMLJI DA EVOLUIRA.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
rale
Mistik


Pridružio: 09 Nov 2008
Poruke: 1283

 Poruka Poslao: 01 Mar, 2011 20:23 pm    Naslov: Re: Od ambicije do Svrhe (dr.Wayne Dyer)
Odgovoriti sa citatom

       
rade1969 ::
Od ambicije do Svrhe (dr.Wayne Dyer)LinkInteresantan i inspirativan video o Egu i njegovim strukturama i vrlinama koje odlikuju božansku prirodu čoveka.
prevod i obrada: Miloš Zen Živković
Ostali djelovi

Predivno!
_________________
једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 02 Mar, 2011 03:55 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Rade, od svih na ovom forumu, jedina osoba koja je dotakla moje srce svaki put si ti.

Ne znam kakva te Divinizovana sila vodi , ali želim da ti se zahvalim.

Evo sad sam završila gledanje filma i po prvi put napustila jednu veliku ideju koja zapravo nije bila ''moja'', oslobodila se nečeg što mi ne pripada, oslobodila se težine straha da se ona neće ostvariti, a zapravo i nije bila pogodna za mene kao realizatora takve ideje.

O ostalom , mislim da nema svrhe govoriti, neka ljudi odgledaju, ima tu još toga da se čisti iako mi mislimo da nije tako.Film snažno pomera ka svetlosti, i neka je blagosloven autor ovog filma.

Ovo se sjajno uklapa u moju predstavu o molitvi koju sam iznela pre nekoliko sati ovde na forumu.Tim pre je i ovaj šift koji se desio tokom filma značajniji.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
rale
Mistik


Pridružio: 09 Nov 2008
Poruke: 1283

 Poruka Poslao: 02 Mar, 2011 10:37 am    Naslov: Re: Od ambicije do Svrhe (dr.Wayne Dyer)
Odgovoriti sa citatom

       
rale ::
       
rade1969 ::
Od ambicije do Svrhe (dr.Wayne Dyer)LinkInteresantan i inspirativan video o Egu i njegovim strukturama i vrlinama koje odlikuju božansku prirodu čoveka.
prevod i obrada: Miloš Zen Živković
Ostali djelovi

Predivno!
Суштина овог филма је то да се Шифтом променом од зла ка добру.чињењем љубави долази до стварног преображаја.
Није потребно знање, само воља да се стане на страну добра.
То може свако,није потребно да се буде интелектуалац.
Истина је да ће овакво нешто пре прихватити прости људи него интелектуалци,јер прост и сиромах нема шта да изгуби,он може само да добије.
Курве ће пре наследити царство небеско него интелектуалци.
_________________
једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vera Bojičić
Mesija


Pridružio: 27 Okt 2008
Poruke: 4003
Lokacija: Atlantida

 Poruka Poslao: 03 Mar, 2011 16:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Život je dar da se svo znanje pretoči iz jednog pola ka drugom i postane celina. Život se gleda i doživljava preko odraza svakoga bića, preko ega.
Znaje nije nikakva tajna jer ono je svuda oko nas, od njega smo sazdani u njemu živimo, treba naučiti gledati i čitati slikovno pismo kojim je ispisano. Zatim primeniti mudrost Tvorca koi nam je sve dao da znamo kada dokučimo principe kroz paralelne svetove.
Na palneti Zemlji ljudi su zarobljeni jer su izgubili kontakt sa svojom višom svesti. Ona ih vodi ali ego sve to kopira kao svoju.
Svaki dan kada se probudite je prilika da se ta veza uspostavi i da se izađe iz zatvorenog kruga ponavljanja.Svaki dan je novo prostor vreme u kojem boravimo i gde možemo promeniti postojeće stanje.Ovo je jedan smer kada se iz elmata krene u život. Elmat stvara elum koji mi vidimo kao svetlost. Sa svakog nivoa sabiranja mi gledamo iznutra svet oko nas, gledamo ono što je bilo. Nesvesnost je kada samo to vidimo.Elmat, majka, ima za cilj da se poveže sa svojim drugim delom koji je na granici. U tom slučaju se postaje čovek slika tvoraca.
Dok se to ne dosegne prolaze se svi nivoi svest koji u sebi nose ego kao odraz univerzalnog biča. Kakav nam je ego takav je i nivo naše svesti.
Cilj je osloboditi se ega, čestice zla, i živeti život bez njegovog uticaja. Tako se postaje čovek. Tada tačka dodira dva pola u srcu može novi svet da stvara u svetlosti.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
rale
Mistik


Pridružio: 09 Nov 2008
Poruke: 1283

 Poruka Poslao: 03 Mar, 2011 21:52 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Сва је прилике да наш ум не може да живи без идентитета.
И у потрази за идентитетом он постаје егоистичан.
Можемо ми дапокоримо ум ал у том случају је то као да смо од њега направили роба.
Кад покоримо ум онда то изглеа као да он више нема потребу за идентитетом и да нас слуша.Он онда ћути и му смо у неком стању мира. Али ће се он увек осећати као роб. Као и ми што се осећамо слугам кад испуњавамо заповести зато што то морамо а да сами не видимо смисао свега тога.
Добити од свог ума послушног Сина је стваран успех.
Син није као слуга па да покушава а побегне, да се ослободи.он о дому, царству брине као да је његово.
Није циљ ослободити се од ега већ већ га преобразити у карактер Сина.
Зато се хришћанство разликује од осталих религија.
Све остале религије уче ослобађању од ега једино Хришћенство прича о покајању као виду преображаја егоистичнопг ума у сина.
Како ће мо преобразити наш ум?
-Тако што ће мо сами бити послушни Оцу.
А шта наш отац тражи од нас?
-Да волимо једни друге,да будемо милостиви, Да не чинимо прељубу.....
_________________
једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
rade1969
Napredni tragalac


Pridružio: 13 Sep 2009
Poruke: 416
Lokacija: Bijeljina

 Poruka Poslao: 04 Jun, 2011 19:39 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Montaža scena iz filma Revolver o otkrovenju ega.

Dr Yoav Dattilo: "Ego je najgora prevara koju bismo ikada mogli da zamislimo, zato što ga ne vidimo."

Dr Steven C. Hayes: "Sama najveća njegova prevara je: Ja sam ti."

Dr Peter Fonagy: "Problem je što se ego krije na poslednjem mestu na kojem biste ga ikada tražili - unutar tebe."
Leonard Jacobson: "On se pretvara da su njegove misli tvoje misli, da su njegova osećanja tvoja osećanja. Ti misliš da je on ti."

Dr Andrew Samuels: "Ljudima je potrebno da zaštite svoj ego po svaku cenu. Oni će lagati, varati, krasti, ubiti, uraditi šta god treba da bi održali ono što nazivamo granice ega."

Leonard Jacobson: "Ljudi nemaju pojma da su u zatvoru, ne znaju da postoji ego, ne znaju razliku."

Dr David Hawkins: "Na prvom mestu umu je teško da prihvati nešto izvan njega, da postoji nešto veće vrednosti i većih mogućnosti da razlikuje istinu od njega."

Dr Deepak Chopra: "U religiji se ego manifestuje kao đavo i, naravno, niko ne shvata kako je on pametan, jer đavo je stvoren da bismo krivili nekog drugog."

Dr Peter Fonagy: "U stvaranju imaginacije mi obično stvaramo sebi pravog neprijatelja koji postaje prava opasnost za ego, ali i to je produkt ega."

Dr Deepak Chopra: "Ne postoji tako nešto kao što je spoljni neprijatelj, bez obzira šta vam taj unutrašnji glas govori. Svaka percepcija neprijatelja je ustvari projekcija ega kao neprijatelja."

Dr Peter Fonagy: "U tom smislu, možete videti da je sto procenata naših spoljnih neprijatelja naša kreacija."

Dr Obadiah S. Harris: "Tvoj najveći neprijatelj je tvoja unutrašnja percepcija, tvoje neznanje, tvoj ego."

Ego revelation - The bigest confidence trick


Link


Ego - borbaLink


Depresija, zavisnost od narkotika i samoubistvo su najviše zastupljeni u najnaprednijim zemljama sveta . Postoje ljudi koji ne mogu da izdrže očaj i osećaj pustoši, čak i kada im je život ispunjen materijalnim izobiljem. Istovremeno, postoje i oni koji su zadovoljni ispunjenjem najosnovih potreba. Neki odlaze u Indiju ili druga mesta u svetu, nadajući se da će potisnuti svoj egoizam na niži nivo i naučiti da budu zadovoljni s minimumom.

Da li je to pravi put za nastavak evolucije i uzdizanja na viši nivo postojanja ?LinkEgo - kako ga se osloboditi?

Jedina razlika između altruizma i egoizma je u nameri koja se nalazi u osnovi svakog čina. Svako primanje u svrhu davanja i postizanja zadovoljstva drugih je čin altruizma. Ega se nije potrebno oslobađati, niti je to moguće zbog naše osnovne prirode, već ga treba ispravno usmeriti ka altruizmu korekcijom namere.
Link

_________________
POMOZIMO ZEMLJI DA EVOLUIRA.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3
Strana 3 od 3

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka JAHAČI APOKALIPSE 583 ENEMOON 294366 23 Avg, 2011 19:53 pm
ENEMOON Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Inuraki Reptil Koji Zivi U Meni 0 Branovic 14928 24 Jul, 2011 17:53 pm
Branovic Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka RECEPTI KOJI ŽIVOT ZNAČE 13 Vera Bojičić 31286 12 Jun, 2011 16:58 pm
Bojan71 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka DUHOVNOST za početnike..a i one koji misle da to nisu 111 5.element 67901 16 Dec, 2010 06:55 am
Sara Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Seminari i kurseviPozdrav. Da li neko zna koji sajtovi prat 1 krang 15105 18 Jan, 2010 01:39 am
uspensky Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka KYMATICA - KIMATIKA - film koji treba obavezno pogledati!!! 3 ENEMOON 21133 21 Sep, 2009 18:50 pm
Giba Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zimski začini koji griju tijelo i duh 0 Vakan Tanka 17824 22 Jan, 2008 10:08 am
Vakan Tanka Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom