KO SE TO IGRA SA NAŠOM ISTORIJOM
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » SLOVENI - RELIGIJA, ISTORIJA
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 25 Mar, 2011 14:16 pm    Naslov: KO SE TO IGRA SA NAŠOM ISTORIJOM
Odgovoriti sa citatom

Procitajte clanak i sami odlucite da li je ovo nekakva prosta gluposti ili buduca stvarnost?
----
MOSAD i jevrejski lobi odlučili da naša zemlja nakon pada Izraela postane nova jevrejska država

OPERACIJA MOJSIJE!
Na međunarodnoj diplomatskoj sceni pojavili su se planovi izmeštanja stanovništva i institucija države Izraela u slučaju da islamski teroristi pobede u ratu sa Amerikom. Svetski analitičari tvrde da će u narednih pedeset godina Srbija postati idealno mesto za stvaranje nove jevrejske države. Najnovije političke, vojne i ekonomske inicijative govore u korist ove tvrdnje.

PAD IZRAELA!
Samo nas jedna decenija deli od obeležavanja čitavog veka netrpeljivosti i sukoba između Arapa i Jevreja oko statusno najkontroverznije države na svetu - Izraela. Glavni grad Izraela, Jerusalim predstavlja istorijsku lokaciju koja je kolevka i sveto mesto islama, hrišćanstva i judeizma, tri najuticajnije svetske religije. Jerusalim je posle dve hiljade godina ponovo postao glavni grad Izraela, ali tek posle "Sedmodnevnog rata", kada je okupiran u jevrejskoj kontraofanzivi protiv jordanskih snaga. U katastrofalnom porazu zemalja koje su vodile rat protiv Izraela, pored velikih gubitaka u ljudstvu i tehnici, neke su izgubile i delove teritorije, kao na primer Sirija koja je ostala bez Golanske visoravni. Uživajući podršku SAD, Izrael je još tada ignorisao zahteve UN za povraćaj teritorija gradeći na njima vojna utvrđenja i etnički čista jevrejska naselja. Osim odnosa sa susedima, glavni problem ove "biblijske države" je pitanje palestinske nacije, arapskih starosedelaca. Tokom stvaranja Izraela, stotine hiljada Palestinaca bilo je proterano u okolne arapske države i izbegličke kampove. Izraelski zločini doveli su do oružanog otpora koji je predvodila Palestinska Oslobodilačka Organizacija (PLO) sa Jaserom Arafatom na čelu. Iako je u najtežim trenucima svoje borbe PLO ponekad pribegavao i klasičnom terorizmu pri čemu su često stradali nevini (kao na rimskom aerodromu), Arafat je uz Če Gevaru postao jedan od glavnih simbola otpora i borbe za slobodu u dvadesetom veku. Promena svetske političke scene nakon raspada Sovjetskog Saveza doprinela je da čak i arapske države uskrate podršku palestinskom otporu. Amerikanci su tražili priznavanje Izraela, a Arapi su zahtevali rešavanje palestinskog pitanja. Pod pritiscima sa obe strane kompromisno rešenje je nađeno u stvaranju palestinskih autonomnih oblasti u pojasu Gaze i Zapadne obale. Palestinska "Intifada" je prekinuta, a izraelska vojska se povukla. Iako se činilo da je rešenje na pomolu, mir nije dugo trajao. Diplomatski nepromišljeni potez Jasera Arafata, koji je podržao Irak u Zalivskom ratu, dao je zeleno svetlo Izraelu da krene u konačni obračun sa palestinskom državom. Od tada Izrael otvoreno primenjuje etničko čišćenje, napada na civilna i izbeglička naselja, vrši atentate i otmice, upade i borbena dejstva na palestinskoj teritoriji. Ovi postupci izazvali su novi ciklus neviđenog nasilja i jačanje islamističkih palestinskih terorističkih grupa. Ponovni rat u Palestini iskorišćen je kao glavni argument u borbi islamskih terorista protiv zapadnog sveta, od Hamasa i Hezbolaha do Al Kaide i Gama Islamie. Amerika i Izrael vode "globalni rat protiv terorizma", zapravo protiv navedenih terorističkih organizacija, ali njegov ishod je neizvestan. Zato je napravljen plan "Mojsije", za izmeštanje stanovništva i institucija Izraela u slučaju pobede islamskog terorizma u ratu sa Amerikom.

ANTISEMITIZAM I SRBIJA!
U vreme hladnog rata svet je i po pitanju Izraela zauzimao suprotne stavove. Naša zemlja, predvodnica "treće strane" sveta u vidu Pokreta nesvrstanih zemalja, zastupala je stav da je "Izrael veštačka tvorevina stvorena voljom velikih sila primenom sile i nepravde", što joj je omogućilo važnu diplomatsku i ekonomsku ulogu na Bliskom istoku. Bezbrojni poslovni aranžmani, koncesije na naftna polja, izvoz stručnjaka, tehnologije, ali i vojne opreme i naoružanja govorili su u prilog profitabilnom stavu nepriznavanja Izraela. Osim što je sarađivala sa arapskim državama, SFRJ je pružala diplomatsku, vojnu i logističku pomoć PLO i Jaseru Arafatu. Vojnička i obaveštajna obuka palestinskih boraca za slobodu sprovođena je u kampovima za obuku na teritoriji Jugoslavije, ali i arapskih zemalja. Vrhunac ove saradnje bio je kada je SFRJ primila ranjene borce PLO posle izraelske agresije i okupacije Libana. Scene ranjenika koji mašu našim zastavama i nose Titove slike dok ih iznose iz aviona izazvale su nepodeljene simpatije za borbu PLO sve do današnjih dana. Ipak, vremena su se promenila. Sa nestankom SSSR-a i početkom raspada SFRJ i naše državno rukovodstvo je priznalo postojanje države Izrael sledeći primer arapskih država. Prekinuta je svaka pomoć PLO, jedino je zadržana neformalna ambasada palestinske samouprave u Beogradu. Važno je napomenuti da za sve vreme dok je zvanična politika SFRJ bila na strani PLO i arapskog sveta, u Jugoslaviji nije bilo antisemitizma. Na našim prostorima Jevreji žive više od 400 godina, još od proterivanja iz Španije i Portugala u XIV veku. Veliki broj Jevreja našao je utočište u okrilju tada najžešćeg protivnika Španije - Turske. Jevreji su tada u velikom broju došli i u Srbiju, Bosnu i Makedoniju. Jevreji su tokom četiri veka bili ravnopravni učesnici u životu srpske države. Neki od velikih predstavnika srpske kulture i inteligencije bili su upravo Jevreji. Književnici Oskar Davičo, Danilo Kiš, Aleksandar Tišma, slikari Oskar Herman, Leon Koen, Ivo Rajn, ali i naučnici kao što su Gavro Švarc, Lavoslav Šik, Zvonimir Rihman, Mirko Brejer i drugi. Do početka Drugog svetskog rata u Kraljevini Jugoslaviji živelo je preko 60.000 Jevreja, ali nacistički teror preživelo je svega 15.000. Između 1948. i 1952. godine 8.000 domaćih Jevreja preselilo se u Izrael. Prema popisu iz 1991. godine, u SR Jugoslaviji je ostalo oko 3.000 Jevreja. U Vojvodini je registrovano 513 Jevreja, što čini 0,02% ukupnog broja stanovnika. Samo u Novom Sadu živi nešto više od 100 pripadnika ove nacije.

DAVID PROTIV GOLIJATA!!!
Ideja o izmeštanju stanovništva i institucija u slučaju sloma jevrejske države datira još od prvog arapsko-izraelskog rata. U vreme hladnog rata Izrael je bio svestan da je njegov opstanak vezan za sudbinu Amerike i Britanije. Bez američke podrške, Izrael bi nestao i pored velikih gubitaka ujedinjene arapske vojske. Izraelsko rukovodstvo je bilo u dilemi na koji način da odbrani posle toliko godina ponovo uspostavljenu državu. Operacija "David" šifrovano je ime za prvu soluciju odbrane Izraela. Naziv operacije je preuzet iz starozavetnog predanja - David je trebalo da simbolizuje Izrael u borbi protiv Golijata koji je predstavljao arapski svet i SSSR. Operacija "David" je predstavljala klasičnu odbranu granica i teritorija, i to po svaku cenu. U tu svrhu od Amerike je bila zatražena tehnologija za proizvodnju atomskog oružja. Pošto SAD nije bila najsigurnija u jevrejsku hladnokrvnost, ova tehnologija je u Izrael došla tek sedamdesetih godina. Posle dve ratne pobede Amerikanci su procenili da su Jevreji dovoljno zreli da vladaju situacijom u slučaju trećeg arapsko-izraelskog rata. Želeći da se pri odbrani zemlje maksimalno osloni na sopstvene izvore u slučaju poraza SAD, Izrael je razvijao i sopstvenu vojnu industriju. Izraelska vojna industrija - IMI je razvila proizvodnju svih vidova naoružanja, od klasičnih do najmodernijih borbenih sistema. Iako ne priznaje da poseduje nuklearno oružje, Izrael je više **** pretio upotrebom ovog oružja u slučaju novog napada na njihovu zemlju. Operacija "Mojsije" predstavlja drugu opciju izmeštanja stanovništva Izraela. Jasna je asocijacija na priču iz Starog zaveta u kojoj je Mojsije izveo izrailjski narod iz Egipta otvorivši prolaz kroz Crveno more vodeći ga ka obećanoj zemlji. Ovom planu nije išlo u prilog to što bi poraz SAD značio i nestanak Zapadne Evrope, a upravo to su bile alternativne destinacije novog Izraela. U Africi su se u to vreme stvarale nove nezavisne države, Južna Amerika se tresla od kubanske revolucije, Azija i Australija su osećale pretnju Crvene Kine koja bi u jurišu počistila marionetske režime, tako da ni tamo ne bi bilo mesta za zidanje novog Jerusalima.

BEG U EVROPU !!!
Sa prestankom pretnje nuklearnog rata i usvajanjem nove globalne strategije SAD operacija "Mojsije" je izbila u prvi plan. Pošto su bili upoznati sa planom SAD koje su u narednih trideset godina želele da prisvoje 80% svetskih rezervi nafte, okupacijom Sirije, Libije, Iraka, Irana..., Izraelci su prognozirali jačanje islamskog terorizma i sukob civilizacija globalnih razmera. Za razliku od scenarija iz vremena hladnog rata, u ovom slučaju čovečanstvo ne bi u celosti palo pod vlast jedne opcije već bi se u novoj podeli sveta našlo više odvojenih i međusobno izolovanih celina. Analitička služba Mosada (izraelska kontraobaveštajna služba) trebalo je da izradi detaljnu analizu za odabir nove zemlje pri čemu su se morali uzeti u obzir sledeći zahtevi: - buduća teritorija Izraela mora biti država u čijoj prošlosti nije bilo antisemitizma, tj. da u njoj ne deluju jači antisemitistički pokreti i partije; - to ne sme biti nacionalna već pre svega multikulturalna građanska država; - većinsko stanovništvo ne sme biti islamske veroispovesti; - teritorija države mora biti kompaktna celina sa definisanim granicama; - poželjno je članstvo u političkim i vojnim evroatlantskim organizacijama; - država mora da ima izlaz na značajnije more i osnovnu infrastrukturu; - broj stanovnika ne bi trebalo da bude veći od 10 miliona; - ekonomski sistem mora biti otvorena kapitalistička privreda sa velikim procentom stranog kapitala; - pre početka evakuacije, izraelska država i njeni građani treba da poseduju 25% privrede i zemljišta odabrane zemlje. Izbor je sužen na evropski kontinent i Rusku Federaciju, jer su Afrika i Azija po mišljenju Mosada trajno nestabilna područja gde velike sile ne bi tolerisale stvaranje novih država. Sa druge strane, severnoameričke države i Australija bi u slučaju poraza zapale u ekonomsku i političku krizu, a otpale su i zemlje Južne Amerike, zbog revolucionarnih previranja i građanskih i lokalnih sukoba. Zbog veličine Ruske Federacije i nenaseljenosti pojedinih oblasti, razmišljalo se o ponudi za otkup teritorija. Tada je na vlasti bio Boris Jeljcin, koji bi za određenu sumu i pod jačim pritiskom pristao na takvu ponudu. Ipak, Jevreji su odustali od ove ponude pošto je u Rusiji antisemitizam endemski - bilo ga je i pod carevima i pod komunistima. U takvim uslovima bili bi verovatniji novi sukobi, nikako novi Izrael. Kao i Rusija, i Evropa je imala antisemitističku prošlost. Od Španije u XIV veku pa do Nemačke i njenih saveznika u Drugom svetskom ratu, gotovo sve države Zapadne i Istočne Evrope u svojoj istoriji imaju makar po jedan veliki progon Jevreja. Osim toga, evropske države su u većini slučajeva države sa nacionalnim predznakom, te bi stvaranje suverenih jevrejskih entiteta dovelo do novih sukoba i konačnog kraja **** za Mojsijevo pleme.

SRBIJA - POSLEDNJE UTOČIŠTE !!!
Sa nastajanjem novih država u Evropi, pojavila se ideja o uticanju na aktuelna dešavanja na terenu u cilju promene granica i etničke strukture odabranih država, čime bi se u određenom vremenskom periodu ispunili navedeni zahtevi. U detaljnoj analizi bivših republika SFRJ, Republika Srbija se pojavila kao kandidat koji bi uz eventualna doterivanja mogao da bude idealan izbor za novi Izrael. Razlozi su sledeći: - antisemitizam kod Srba neuporedivo je blaži nego u ostalim balkanskim zemljama; - Srbija je po Ustavu, ali i po broju nacionalnih manjina, građanska a ne nacionalna država; - većinsko stanovništvo je hrišćansko a islamski deo je izolovan, što je kasnijim dešavanjima i formalizovano u obliku okupacije Kosova i Metohije; - Srbija je kompaktna, granice prema susedima datiraju još od Prvog svetskog rata, a granice sa otcepljenim republikama bile bi naknadno definisane što je i bio slučaj sa Dejtonskim sporazumom; - i pre 5. oktobra u Srbiji je postojala tendencija da se krene u evroatlantske integracije a sa petooktobarskim prevratom se krenulo i u praktičnu realizaciju; - izlaz na more čak i u slučaju raspada zajednice sa Crnom Gorom bio bi obezbeđen preko Grčke do Egejskog mora; - Srbija je vremenom postala otvorena za strana ulaganja. Poslednji uslov, koji je podrazumevao vlasništvo nad 25% nepokretnosti, svoju realizaciju dobio je dolaskom vlade "ekonomskih eksperata" na saveznom i republičkom nivou. Ljudi u tim vladama su zbog ekonomskog interesa ili pripadnosti određenim obaveštajnim službama bili spremni da učestvuju u ovom planu. Činjenica koja je posebno odgovarala realizaciji izraelskog plana je bio katastrofalan natalitet većinskog naroda u Srbiji.

Matematički je dokazano da će za pedeset godina Srbi u Srbiji postati manjina. Takva šansa se nije smela propustiti. Jevrejsko rukovodstvo je u upražnjenom mestu videlo božije proviđenje. Tel Aviv je dao zeleno svetlo za početak realizacije operacije "Mojsije". Početak mešanja Izraela u dešavanja na prostoru SFRJ poklapa se se dolaskom demokratske administracije Bila Klintona. Najistaknutiji učesnici američke politike prema Srbiji iz Klintonovog kabineta bili su upravo jevrejskog porekla.

Da li je zaista slučajnost što su Jevreji Medlin Olbrajt, Ričard Holbruk, Džejms Rubin i Vesli Klark učestvovali u raspadu SFRJ i u zločinima nad Srbijom?
Osim medija koji su pod kontrolom jevrejskog kapitala, u ovu borbu su se uključili i poznati evropski intelektualci jevrejskog porekla predvodeći kampanju satanizacije Srbije.


2004.

Šta smo učinili do sad da do ovakvog scenarija ne dođe???

Čim se pojavilo na netu , zapravo je u neku ruku ideja , čim je ideja - od nekud se stvorila.

Zanima me vaše mišljenje.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 25 Mar, 2011 21:05 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Zašto sam ovo postirala.?

Majka mi je ostala nedorečena.Više nije među živima.

1991. godine rekla je-

''1976. godine dok smo živeli u Nigeriji jedan naš inžinjer oženio je jevrejku Anu.

Na jednom prijemu rekla mi je otvoreno sledeću rečenicu-''Gospođa Mira, jako mi je žao zbog onoga što će se dogoditi vašoj zemlji.''.Pitala sam je a šta je to??
Odgovorila mi je -''Kada počne da se dešava , znaćete i setićete me se.''.''
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 05 Apr, 2011 09:58 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom


Link


S obzirom da je poziv na ovu temu došao meni putem iskustva sa svojom majkom,

a krv nije voda, pre nego što se odjavim , dužna sam da ostavim još ovaj snimak.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 05 Apr, 2011 10:01 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Eto kako HAZARI programiraju izvorne Jevreje.

Takav rogram je u neku ruku i ovde pokušan da se izvede,

eto kao mi smo Srbi i ceo svet na s u najmanju ruku ne voli.

Program i materijalizacija- uzurpiranje naših misli širom planete

ispraznim ideologijama koje nekom opasno pune Džepove.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 05 Apr, 2011 11:43 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Mom detetu ne govorim o ovim temama .

Evo, telepatija na delu.

Slika sa zlatnom kosom-moja vizualizacija mitološke Vesne.

Ostali simboli sve će vam reći sami.

Slike sam videla malo čas-slučajno.

Autor-moje mlađe dete.

http://i56.tinypic.com/5kn3ae.jpg

http://i53.tinypic.com/xgh5dv.jpg
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 22 Apr, 2011 22:55 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
KAKO SU SRBI POSTALI ALBANCI ..._________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 23 Apr, 2011 04:53 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
TUŽBA ZA FALSIFIKOVANjE ISTORIJE
( Izveštava Boris Jovičić )

Obaveštavamo Vas, da je advokat iz Moskve, dr Božidar Mitrović,
podneo tužbu protiv odgovornih u Ministarstvu
prosvete Republike Srbije, jer je u školama i na
univerzitetima Srbije u nastavnom programu unesen falsifikat,
da su Srbi doseljeni na Balkan iz Rusije - u VI i
VII stoleću posle Hrista. On je u Kaznenom zakonu Srbije
označio koje odredbe ovog zakona određuju, da je takav
postupak kažnjiv. Dr Mitrović je naveo, da se istorijskom
nastavom i nastavom u drugim društvenim naukama, obmanjuju i
ostali Sloveni. U prvom redu, Rusi, jer u njihovom nastavnom
programu u školama i na univerzitetima piše - da su Rusi
stigli u Rusiju, u VII stoleću posle Hrista, sa Balkana i iz
Podunavlja. Znači, ova tužba sadrži dve osnovne tačke -
obmane: 1) Da su Srbii došli iz Rusije na Balkan i 2) Da su
Rusi došli u Rusiju sa Balkana i iz Podunavlja (u isto vreme)!
Dr Mitrović je naveo u tužbi svoja naučna istraživanja i
zaključke (i radove drugih naučnika) - da su Sloveni
starosedeoci Balkana i Sredozemlja, što je u Vama priloženoj
tužbi izostavljeno. Dr Mitrović je preporučio da svi oni koji
žele da podrže njegov korak, da i sami podnesu tužbu
Tužilaštvu Srbije, pri čemu mogu da koriste i ovaj deo njegove
tužbe, a mogu i sami da oblikuju svoju tužbu.
S poštovanjem, R. Ličina, ministar


REPUBLIČKOM JAVNOM TUŽIOCU SRBIJE
Nemanjina 22-26, 11000 Beograd


Krivična prijava protiv nepoznatih izvršilaca udruženih
radi propagiranja nemačke kolonijalne istoriografije po
kojoj su se Srbi navodno doselili na „Balkan“ sa Severa (a Rusi
navodno doselili sa PoDunavlja/Juga) pošto postoje osnovi
sumnje da delovanje ovih nepoznatih izvršilaca sadrži sve
elemente krivičnih dela predviđenih:
čl. 174 KZ – povreda ugleda srpskog naroda i ugleda SloVena,
čl. 307 KZ – ugrožavanje teritorijalne celine Srbije i
protivustavno otcepljenje dela teritorije Srbije,
čl. 383 KZ – uništavanje kulturnih ili istorijskih spomenika
ili drugih kulturnih dobara ili ustanova ili objekata koji su
namenjeni nauci, umetnosti i vaspitavanju,
čl. 370 KZ – genocid (srpskog naroda).
Molim Vas da u skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku Srbije sprovedete sve
potrebne istražne radnje i pokrenete krivični postupak protiv nepoznatog kruga
lica i nepoznatih izvršilaca koji su udruženi (čl. 33 Krivičnog zakonika –
Saizvršilaštvo; čl. 35 KZ – pomaganje) i raspoređeni kao saizvršioci posebno u
sistemu javnog informisanja (čl. 38 KZ), u izdavačkim organizacijama (čl. 39 KZ) i
u sistemu obrazovanja radi propagiranja nemačke kolonijalne istoriografije,
po kojoj su se Srbi navodno doselili na „Balkan“ sa Severa (a Rusi navodno
doselili sa PoDunavlja/Juga) što je sve usmereno na:
povredu ugleda srpskog naroda i ugleda SloVena (krivično delo iz čl. 174
KZ),
2
ugrožavanje teritorijalne celine Srbije i protivustavno otcepljenje dela
teritorije Srbije (čl. 307 KZ)
Očigledno je da se postojeća dogmatska istoriografija održava (a preko nje
širi nenaučno učenje o navodnom doseljavanju Slovena na Balkan) samo
zahvaljujući udruživanju šire grupe izvršilaca udruženih i plaćenih od
inostranih tajnih i javnih struktura na propagiranju nemačke kolonijalne
istoriografije te postoje osnove sumnje da je njihovo udruživanje usmereno na
činjenje krivičnih dela predviđenih:
članom 174. Krivičnog zakona Srbije: povreda ugleda srpskog
naroda i ugleda SloVena,
čl. 307 Krivičnog zakona Srbije: ugrožavanje teritorijalne
celine Srbije i protivustavno otcepljenje dela teritorije Srbije,
jer se na propagiranju nemačke kolonijalne istoriografije o navodnom
doseljavanju Slovena na Balkan u VI veku baziraju i sve tendencije
proglašenja takozvanog nezavisnog Kosova (čiji je naziv izveden iz
istinskog naziva SloVena: Kolo(Venij)a/KosoVa), počev od vremena kada je
Vatikan preko katoličkog sveštenija Jiričeka ilirsko poreklo (koje su do
tada osnovano pripisivali Srbima, podstrekavajući ih na borbu protiv
Turaka) počeli da pripisuju takozvanim AlBancima/AlBenima, opisujući da
oni ipak ne govore ilirskim/SorVenskim jezikom.
Ova grupa saizvršilaca je usmerena na informativno i faktičko uništavanje
tragova i arheoloških nalazišta (koja su na Balkanu i van njega obuhvaćena pod
terminom Vinča/Vinčanska kultura), što je forma genocida srpskog naroda i
POTISKIVANjA SRPSKOG NARODA (sa Apenina, iz Male Azije a sada i sa
Balkana), metodima koje je:
Gaj Julije Cezar opisao u „Zapisima o Galskom ratu“,
Vatikan primenjivao protiv SloVena u Venetiji/Veneciji u toku
Papskih ratova merama izolacije Venecije od strane Kambrijske lige, koje
su bile prototip primene nezakonitih sankca UN protiv srpskog naroda
krajem dvadesetog veka.
RAT POJMOVIMA koji prati proces POTISKIVANjA je oblik uništavanja tragova
očiglednog KONTINUITETA KULTURE Srba i SloVena od vremena Lepenskog Vira
i Vinče, kada su SloVeni sebe nazivali KoloVeni i RAzSeni/Rod prvobitni, jer je
naša civilizacija bila i ostala civilizacija tolerantnosti različitosti
rodova za razliku od „teritorijalne civilizacije Rima“ po kojoj su „Svi građani
Rima - Rimljani“ koja je potisla koloVensku/sloVensku civilizaciju sa Apenina
509. godine pre nove ere kada je izvršen puč koji je u nauci poznat kao Rimska
revolucija.
Katastrofalno stanje arheološkog nalazišta Vinča i više mera usmerenih na
uništenje tragova Lepenskog Vira su samo jedna od posledica delovanja ovog
zločinačkog udruženja čije činjenje (i nečinjenje oficijelnih organa Srbije na
sprečavanju falsifikata) ima sve elemente krivičnog dela:
a) predviđenog čl. 383 KZ (uništavanje kulturnih dobara)
uništavanjem kulturnih ili istorijskih spomenika ili drugih
kulturnih dobara ili ustanova ili objekata koji su namenjeni nauci,
umetnosti i vaspitavanju u čijoj je funkciji:
zatvaranje Narodnog muzeja Srbije koji ne radi više od sedam godina (u
okviru čega su arheološki nalazi Vinče i Lepenskog Vira, koji se nalaze u
Muzeju, trebali da kamionima kojima se prevoze stvari diplomata da budu
prevezeni van teritorije Srbije),
3
zatvaranje Narodne biblioteke Srbije, koja ne radi već nekoliko godina,
organizovanje od strane Srpske akademije nauka i umetnosti u Novom Sadu
naučnog skupa na kojem su pripadnici specijalnih službi iz SAD i Italije,
uz prisustvo naučnika iz mnogih zemalja - ne samo priznali postojanje
pisanih natpisa na arheološkim artefaktima Vinče, već i pokušali da
promene naziv Vinčanskog pisma i tragova Vinčanske pismenosti na
naziv PODUNAVSKO PISMO i pismenost, kakao se to pismo nikako ne bi
moglo povezati sa Vinčanskom kulturom KoloVena (SloVena),
b) predviđenog čl. 370 KZ (genocid: ko u nameri da potpuno ili
delimično uništi neku nacionalnu, etničku, rasnu ili versku grupu kao takvu
naredi da se grupa stavi u takve životne uslove koji dovode do potpunog
ili delimičnog istrebljenja grupe ili da se vrši prinudno preseljavanje, u
ovom slučaju preseljavanje Srba sa Kosova i Metohije, Republike Srpske
Krajine i Hrvatske),
Zbog svega rečenog, predlažem da se pokrenene krivični postupak i na osnovu
utvrđene krivične odgovornosti za svakog člana ovog zločinačkog udruženja izreknu
adekvatne mere predviđene Krivičnim zakonikom a posebno mere bezbednosti:
zabrane vršenja izdavačke delatnosti i poziva, dužnosti u oblasti obrazovanja
(čl. 79 i čl. 85 KZ) licima koja propagiraju nemačku KOLONIJALNU
ISTORIOGRAFIJU o navodnom doseljavanju SloVena na Balkan, najmanje pet
godina,oduzimanje (čl. 79 i čl. 87 KZ) predmeta (knjiga, brošura, novina) i imovinske
koristi od prodaje i plasmana predmeta (čl. 91 KZ) u kojima se propagira
nemačka KOLONIJALNA ISTORIOGRAFIJA o navodnom doseljavanju
SloVena na Balkan,
javno objave presude (čl. 79 i čl. 89 KZ) o kažnjavanju propagatora nemačke
KOLONIJALNE ISTORIOGRAFIJE o navodnom doseljavanju SloVena na
Balkan.
Smatraram da ne postoje osnovi da se na članove ove grupe ubuduće primeni čl.
176 KZ „o nekažnjavanju za krivična dela iz čl. 173 do 175 KZ“ za propagiranje
kolonijalne istoriografije ako je „dato u okviru ozbiljne kritike u naučnom,
književnom ili umetničkom delu u izvršenju službene dužnosti, novinarskog
poziva, političke delatnosti, u odbrani nekog prava, ako se iz načina
izražavanja ili drugih okolnosti vidi da nije učinjeno u nameri
omalovažavanja“ pošto više posle najnovijih otkrića ne postoje osnovi da bilo
ko poveruje u isitinitost onoga što je iznosio ili pronosio u vezi s NAVODNIM
NASELjAVANjEM SLOVENA NA BALKAN, odnosno s navodnim naseljavanjem Rusije
sa Balkana, jer su to notorne dogmatske gluposti i samo su deo strategije
demonizacije KoloVena i SloVena odnosno Srba, kakve su primenjivane i u vreme
demonizacijom ViniGota/ViziGota, čiji je naziv takođe nastao iz naziva KoloVena
odnosno koloVenskog Verovanja u GOD/Kolo kao večni Vaskrs prirode u toku GODine
dana.
Božidar Mitrović, doktor pravnih nauka
Advokat, član Moskovske advokatske komore

Predsednik Regionalne društvene organizacije OBJEDINjENjE SRBA
119313 Moskva, Leninski prospekt, d. 93, korp. 2, kv. 145
Tel. 007495 502 39 29 ,
u Beogradu 064 353 88 49
...
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 26 Apr, 2011 23:41 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
BOŽIDAR MITROVIĆ I STANISLAV NOVAKOVIĆ

NAJNOVIJA EMISIJA ,,KOSMOS'' O NAJSTARIJOJ VINČANSKOJ CIVILIZACIJI,
I FALSIFIKOVANJU ISTORIJE_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 02 Jul, 2011 19:57 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
Srbija imala samo minut za odbranu baštine


_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » SLOVENI - RELIGIJA, ISTORIJA
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE KRITIKE 42 adminfob 36035 01 Maj, 2011 08:43 am
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 95714 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka MEDITACIJA- OSNOVNI POJMOVI 50 Vesna 43990 16 Nov, 2010 14:55 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 43473 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TRAGANJE ZA ISTINOM 32 plavizrak 31819 07 Sep, 2009 04:30 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 43800 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 26348 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom