Percepcija Znanja
Idi na stranu Prethodni  
1, 2
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
filip
Tragalac


Pridružio: 05 Maj 2010
Poruke: 114

 Poruka Poslao: 13 Maj, 2011 00:12 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
Nosferatu ::
Evo kako izbija proces masovnog sirenja znanja.Very Happy


Razz Razz Razz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Nosferatu
Majstor


Pridružio: 12 Apr 2010
Poruke: 1024

 Poruka Poslao: 13 Maj, 2011 15:09 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

To su znakovi pored puta.Very Happy
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bojan71
Tragalac


Pridružio: 30 Apr 2011
Poruke: 127
Lokacija: 7D

 Poruka Poslao: 06 Jul, 2011 19:05 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Percepcija Znanja - Deo treći

Konačna Odluka

Jul 2011

Bližimo se velikom raspletu, ne samo za Duše, već i za celo čovečanstvo. Eksperiment koji predstavljaju ljudska bića je na vrhuncu, takođe, i svesti koje su se inkarnirale u ta ljudska tela nalaze se pred Izborom. Šta i kako dalje? I da li ima ikakvog smisla podržavati Kontrolni Sistem, milom ili silom.

U pitanju nisu tela, sada, već duše koje ih nastanjuju, međutim, one i treba da stvore nova tela, sa svešću za novi realitet.

Upozorenje! Pažnja!
Ne vraćajte se u 3D svet! Nikako, makar vam nudili(hiperdimenzionalni manipulatori) kule i gradove, i kraljevske položaje, i nova tela, lepša i moćnija, nikako ne prihvatajte nikakve ponude zarad ostanka ili povratka u 3D!

Izbor Duše treba da je napredak, a ne da bude zarobljena. Oduprite se željama Duše da se spusti u materiju, ma bilo da je kakav plan, jer plan i ne postoji za svaku posebno individualnu Božansku Iskru.
Sama Duša treba da ima svoj lični plan, a to je prestanak pokolja u 3D, i izlazak iz Kontrolnog Sistema, iz jedne sveobuhvatne Matrice koja se prostire Svuda!

Gospodo, naučili smo sudbinske lekcije, i sve ostalo što ide uz to, ne želimo više da dajemo naš pristanak zarad preživljavanja iluzija. Gospodo, moja je Duša deo Boga, i ima moć da stvara kao i Bog, zašto bi izabrala ponovo patnju i iskorišćavanja, zašto bi izabrala još jedan san! Lekcije su naučene. Ne hvala, ne dam više sećanja nikom, ma bilo koliko da su plemeniti ciljevi. Zna se gde je mesto za to(7D). Sada, kada odlazimo iz ovog 3D OPS sveta, ne želimo ništa poneti sa nama, do konačnu odluku, da taj krvavi svet napustimo zarad nas samih, kako bi sačuvali naše duše na putu ka Bogu...

Nećemo više hraniti Matricu našim Dušama, zašto bi? Svi su pozvani da naprave Izbor, mada se ovo odnosi na Duše, koje više ne žele da učestvuju u manipulacijama.
Lično, šokiran sam svojim buđenjem, i besan sam, na sebe, zašto još uvek učestvujem u ovakvom realitetu kao žrtva. To nije moja sudbina, niti bilo čija, i ako je ovo život u ovom 3D svetu, pravi život, takav mi više ne treba, niti ga želim. Lično stojim iza svoje odluke i Izbora, da konačno prestanem da hranim iluzije ovog sveta, ili bilo koga realiteta, makar to bio i moj lični život.
Upravo sam sahranio svoj um, ali ne i sebe kao Duše, vidim, plače od sreće...

Meni ne trebaju fizičke oči da bi video iluziju, jer tim očima se i ne može videti opsena koja je oko svih nas. Oči Duše gledaju drugačije, i ne izgledaju kao fizičke oči sa nekog tela, oči duše su misli koje sažimaju sve. Bilo da je to selektivni Izbor, jedno je sigurno, vreme je da spojimo naše Duše u kolektivnu Svest, našeg zajedničkog Izbora ka OPD svetu postojanja! Takvim Izborima se radujem, za sve nas!

Psihopate i Organski Portali, imaju neke druge svoje izbore, i njima je ovaj svet 3D, sasvim zadovoljavajući. Pazite na varku, ali njima trebaju Duše da bi se hranili agonijama sa 3D sveta! Moliću lepo, oduprite se bilo kakvim pozivima da učestvujete u njihovom realitetu, makar i kao gost! Ne, dosta je bilo!

Ogadio mi se ovaj život, kao duše, u genetičkom telu životinje, i sve činim da mi se ogadi još više. Tako ću sigurno znati, da ne želim da ikako postojim, do kao Duša sa svim svojim sećanjima. Ne očekujem ništa, ni jedno telo mi zato ni ne treba. U bilo kom svetu, biću samo Duša, puna razumevanja, znanja i ljubavi...

Iscrpljene su sve pomoći kroz 3D svet, vreme je da se setimo, zašto smo došli ovde, u ovu klanicu. Ako nisi spreman da uzmeš nož u ruke, onda i nisi trebao da dolaziš. Da, nož je metafora za znanje, kojim trebamo da presećemo sve iluzije ovog sveta, kao i naše lične, da smo za ikoga odgovorni, osim za našu Dušu.

Slobodna volja treba da je štit Duše, a ne njena omča. Ne zaboravite, ovakav svet 3D OPS će uvek postojati, na bilo kom mestu, kao škola za učenje lekcija. Vi sada ne treba da budete ni učenici ni učitelji, mi sada treba zajedno da diplomiramo našu patnju kao ulog za život! Zato recite, ne hvala, bilo kojim izborima, za bilo koji život koji bi bio odvojenost od naših sećanja Duše.

Ne mogu da se otmem utisku, da se bliži kraj čovečanstva. Normalno je da se Zemlja očisti od svih gadosti i muka koje joj čine psihopate. Pazite, vi niste odgovorni za njihova dela, dovoljno ste fizički propatili da možete da znate razliku izmešu dobra i zla, ljubavi i mržnje... Jedno je sigurno, ništa neće biti isto do Istine u nama, a to je da moramo paziti na našu dušu, i da nemamo pravo u ime nje da je guramo ponovo u klanicu, i predatorski svet koji jedva čeka takvu žrtvu.

Prestanimo biti žrtve. Čak i ako odete u 5D kao duša, i kažu vam, imamo plan za tebe. Ti kaži moćno, ne, ja imam plan sa svoju Dušu, ako želite, idite vi pa se inkarnirajte. Moja Duša, čini sve da napreduje, a ne da bude vezana, bilo kojim svetom ili realitetom.

Čuvajte svoja sećanja, kao zalog, kao potporu za znanje, ne da ostanete bez njih, bilo da su kakve nagrade, već da bi sačuvali dušu, kao trag Večnog u postojanju, koje Bog kroz vas doživljava..

Sećanja su naši blagoslovi. Hiperdimenzionalni manipulatori, namerno oduzimaju sećanja dušama, jer znanju, da ni jedna ne bi izabrala, da iznova žvaće svoje patnje i agonije, do u beskraj.

Nemojte da pristajete na oduzimanje sećanja, niko nema pravo to od vas da traži. Svi ste već videli koncentracione logore za Duše u ljudskim bićima, u njima se i nalazite, bilo to da su duhovne, ekonomske, obrazovne, religijske...
Ne morate da vidite rešetke od tamnica, da biste znali da ste u zatvoru, samo se osvrnite oko sebe, i videćete zatvorene umove i Duše u svakodnevnim problemima.

Nama ne treba haos, već red, name ne trebaju odvojenosti, već jedinstvo, dogovor grupe Duša da ne učestvuju više u ovom svetu 3D kao žrtve.

Saosećanje je u redu, sažaljenje ne. Laži nam ne trebaju, kao ni iluzije da će sve biti u redu, i da će neko za sve nas završiti posao. Ne, Istina je da od nas samih zavisi naš put, i taj Izbor, slušajte ljudi; Ne želim više da učestvujem u bilo čijem dogovoru, gde se nisam pitao! Ne želim da moja Duša nosi lažnu karmu, zarad održavanja bilo kog sitema!

Dragi Bože, ljudi, Anđeli, Arhanđeli, hipedimenzionalni manipulatori i drugi, onako će biti kako moja Duša odluči, i kraj priče....!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 06 Jul, 2011 20:12 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

hahaha... kako lep i interesantna text.

smao je pitanje - DOKLE CES DA SE OSECAS KAO - ZRTVA???

U 3D.

Jer ako se soecas kao zrtva u 3d... jako si dalkeo od 7d.

pa cak i kad bupnes tamo, pitanje je... hehehe...
sta trazis, kada nisi naucio lekcije iz 3d.

a koje su lekcije u 3d?

ZIVETI.. punim plucima, BITI...
itd...
sve isto kao i u 7d.

sve dok DUSA ZAVISI OD SPOLJASNIH FAKTORA, i dalje ce d aponavlja lekcije, jer ne moze se stidurati matematika, a ne nauciti da je 2+2 = 4.

Mozda, samo u nekom snu.

dakle, molim te objsni svima nama STA JE TO LOSE U 3D???

pardon, objasni Alexu, jer svi ostali se potpuno slazu, sa tobom.

nauci se da budes mala gusenica...
a ne sanjaj jos svoj zivot - leptira.

jer, jasno ti je - da sanjas, jos uvek.

bnudjenje znaci biti na svom mestu, kao kapljica vode u ogromnom okeanu, ali i kao deo celine.

kad si gusenica, nista ti ne smeta da ZIVIS kao gisenica i uzivas u 3d.

zar ne?

a kada dodje vreme, bices leptir.

nema potrebe da gusenica SANJA da je leptir, jer ce d apromasi ceo svoj zivot

gusenice,

i celu svoju buducnsot, koja se sadrzi u sadasnjosti, te iste - gusenice.

dakle, secas li se necega LOSEG u toj 3d varijanti?

LEPTIRU. Wink

pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
valen
Majstor


Pridružio: 11 Nov 2009
Poruke: 1113

 Poruka Poslao: 06 Jul, 2011 20:43 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
alex radovic ::

dakle, molim te objsni svima nama STA JE TO LOSE U 3D???

pardon, objasni Alexu, jer svi ostali se potpuno slazu, sa tobom.

pozz


Very Happy Very Happy Very Happy

---------------------------------------------

Obojica ste u pravu.
Bojan bira da ce biti kako on, kao dusa, odluci.
Aleks kaze - ne smatrajte sebe zrtvama.
Rekli ste u principu isto.
Very Happy
_________________
jedi ,moli ,voli .
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Yahoo Messenger
Bojan71
Tragalac


Pridružio: 30 Apr 2011
Poruke: 127
Lokacija: 7D

 Poruka Poslao: 04 Sep, 2011 18:55 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Percepcija Znanja-Oslobođeni Straha-Deo četvrti

Dok su neke ljudske duše sve do skora pripadale životinjskom carstvu, druge su starije čak i od same kreacije ljudske vrste. Ove drevne, prastare duše su nekad egzistirale na jednom višem i manje fizičkom stanju ali su izabrale da se spuste u kruta ljudska tela u nameri da napreduju putem prikupljanja određenih iskustava.
Cena je bila da su zaboravili ko su zapravo oni sami, živeći u jednim primitivnim i nasilnim uslovima hiljadama života, i iskorištavani kao robovi i izvori duševne energije od strane raznih vrsta negativnih vanzemaljaca koji su i kreirali ta fizička tela. Međutim danas se nalazimo na jednoj tački gde te drevne duše imaju šansu da konačno povrate svoj prošli identitet i moći, ali ovaj put sa svim pridodatim i stečenim znanjem i otpornošću koje su dobili zahvaljujući tome da su bili ljudska bića toliko dugo vremena. Ono što su najviše dobili i stekli jeste mudrost i pronicljivost – sposobnost da misle i kažu koje su razlike između istine i obmane, nešto što nisu bili u stanju da čine pre nego što su postali ljudska bića, iz razloga što su bili izolovani i naivni poput nevine i razmažene dece.- Tom (Montalk)

Koliko je smrt uzela ljudskih bića, i na koliko raznovrsnih načina? Beskonačno, i to još uvek traje, ta žetva smrti u svim vremenima.
Ona je tu, sa njom se čovek rađa, sa njom umire u poslednjem izdisaju. I nema većeg svedoka do smrti, koja svedoči svaki tren za samu sebe, kao neminovnu pojavu koja je uvek spremna za svoj sopstveni trenutak otkrovenja.
Taj odlazak života je smrt, odsustvo same svesti koja je odlučila da smrt tela dočeka na miran, ili slučajni način, potpuno svejedno.
Postoje različite smrti;
smrt tela ili fizičkog vozila svesti,
smrt uma,
ega,
smrt duše,
smrt duha.

-Smrt bezbojnih telesa u ovom realitetu postojanja, govori o tome da je ovaj svet privremen. Najgrublji i najkrvoločniji svet, ovo je mesto suza, krvi i znoja, i time se čovek mora hraniti da bi opstao.
Smrt u takvom svetu ima svoja imena, brojeve, svoje šminke na licu, maske osećanja i obećanja o nekom boljem svetu.
Smrt ima svoju radost i tugu kada neko izbegne smrt na kratko. Smrt ima svoja polja i doline, svratišta i ratišta, porodilišta i vrtiće. Svuda je ona, kao da je smrt gravitacija u svima, učaurena, kao da je senka života koji je slučajno u okrilju sopstvene zamke...

Smrt ne voli groblja, jer ona zauzimaju mesta za nju, koja bi da se širi kroz život.
Taj život treba da se poseje, da se neguje, i da se uzbere za svet smrti.

- Da li su ljudska bića svesna smrti uma? To je jedan od većih blagoslova smrti, kada usmrti um dotičnog koji je prizvao smrt da ga spase od sebe samog.
Smrt uma otvara vrata beskonačnosti, ka jednom beskrajnom svetu. Kada jedan um umre, drugi se rodi na drugom mestu, tako da uvek postoji usklađenost između umiranja i rađanja, nekog novog uma.

- Smrt ega ima smisla ako je duša izabrala odlazak iz ovog sveta, u suprotnom, ako ostaje u ovom nivou bez ega, njena sudbina je da vegetira između stvarnog i nestvarnog sveta. To znači da mora da pozajmljuje smrt i da umire na rate, svaki put kada zatraži nešto od života.

- Smrt duše je njen izbor, da služi smrt i njeno tamno ogledalo. Ostaje tajanstvenosti u tome, kako to Bog bira, kako bi i iskusio i smrt duše.
Smrt duša je gubljenje individualnosti i stapanje sa Jednim, na jednom višem nivou, koji izjednačuje Boga i Božanstvenosti Mnoštva u jedno.
Iskustvo postaje katarza za Vrhovnu Svest, i ona obezličuje sve smrti koje su došle do samog Izvora, noseći i dalje u sopstvenoj srži dah života.

-Smrt duha je smrt potencijala koja duša nije iskoristila za svoje uzdizanje, za svoje buđenje. To je uzalud odbačeno očekivanje biti da nađe smisao u sebi.

Oslobođeni od straha za tela, oslobođeni od straha za borbu.

3D OPS Zemlja, stratišta i koncentracioni logori. Betonske zgrade, asfalt, staklo, plastične imitacije života, uobličene su sa namerom da nadžive svoje domaćine.

Očerupana priroda i rajski vrtovi bogatih. Patokratija u svome sjaju manipuliše ljudstvom koje spava.

Programiranost da je smrt negde daleko, i da je smisao uživanja u materijalnim strastima, u niskim čulima, u prežderavanju od onih, koji bi da svoje unutrašnje praznine, popune ikakvim smislom.

Bez nas, smrt ne može da preživi, zato smo joj potrebni, da bi nas u ovom zatvoru bespoštedno reciklirala, kroz strah koji kao da je cevovod do nje same.

Lažu nas strahom da je on potreban za naš opstanak. Njime izbijaju naš unutrašnji mir i sučeljavanje sa nama samima, kada pravimo izbore između dobra i zla, između ljubavi i mržnje.

Mediji služe za pojačavanje straha u svim segmentima društva. Tragedije naroda, celih porodica, individualaca, pospešuju i hrane ovaj OPS svet. Ta namera kontrolnog sistema upravo služi tome, da izbije iz nas naš unutrašnji mir, kako bi nas utopili u kolektivni i lični strah, zida tame.

Imati znanje o ovom realitetu(3D OPS), govori nam o tome da je ovde vrlo opasno mesto za svaku bit. Ovde je jedan veliki zatvor za duh, i taj zatvor se mora održavati uz pomoć smrti, kako bi matrica OPS-a uopšte opstala, prvenstveno kroz strah koji služi kao razoružavajuće oružje za svaku ličnu borbu sopstva.

I svi su podigli svoje poglede u nebo, u strahu od nadolazećih katastrofa. To im je skrenulo pažnju sa Zemlje, sa sebe i psihopata koji već duže vremena vrše invaziju na svako dobro, na svaki život i slobodu.

Jedna vrhovna vlada, Kontrolni Sistem, već dugo vremena donosi nemire u nedra Majke Zemlje, u živote ljudi, u njihova osećanja i nadanja, da prežive i izvedu decu za Novu Zemlju, oduzimajući im ikakvu šansu za opstankom.

Njihova preferirana metoda subverzije je stvaranje jedne elite među populacijom koja je zadužena da obavi prljavi posao porobljavanja ostalih. Ono što mi podrazumevamo pod "tajnom vladom," to je jedna okultna tehnokratija koja se sastoji od tih elitnih ljudi. Tajna vlada se koristi formulom: problem-reakcija-solucija kako bi izazivala globalne svetske sukobe i kako bi stvorila uslove za uspostavljanje "Novog svetskog poretka". Tu se radi o jednom čvrstom, globalnom totalitarnom režimu, koji bi isključio bilo kakav potencijal za otpor i osigurao lagano prilagođavanje Zemlje za vanzemaljsku vladavinu.-Novi Svetski Poredak

Nemiri i strah od dolazećih promena stvaraju haos u umu ljudi. Najavljuju Bogove i njihov dolazak, kao da će oni doneti nešto novo, nešto što nije viđeno na nebu naše Zemlje.

Čovečanstvo je još davno bilo porobljeno od strane neljudskih snaga koje su tehnološki, psihički i dimenzionalno superiornije od nas. One se sastoje od mnogih grupa, koje deluju u dimenzijama i lokacijama u svemiru daleko ili izvan naše percepcije, iz razloga da bi preuzeli jedan deo "ljudske energije". (Preciznije rečeno, - oni se njome hrane). Njihov krajnji cilj je da nas prilagode njihovom fašističkom režimu i parazitski nas iskorištavaju za njihove biološke, eteričke i fizičke potrebe. Kroz skrivenu manipulaciju i hiperdimenzionalne trikove (koji uključuju i putovanje "kroz" vreme), oni tajno manipulišu i iskorištavaju čovečanstvo u svakom pogledu kroz jedan dugogodišnji period naše povesti. Mi sada imamo priliku da vidimo njihove planove koji se više i ne skrivaju toliko kao pre i koji se trenutno manifestuju kao - program za stvaranje jedne određene hibridne rase. Oni nam se već poodavno iz nekih medijskih i drugih izvora predstavljaju kao naši spasioci koji će se pojaviti kad ljudska rasa "poludi" i kad izbiju veliki svetski sukobi. Ako ih svet prihvati kao spasioce, individualna sloboda, kakvu znamo, će nestati, ostat će samo mrak.-Plan vanzemaljaca

Ovaj strah od Tuđinca je najveći strah, on je praotački, i usađen nam je u genima.
Kada sve to znamo, mi možemo jasno odbaciti svaku vrstu straha. Bez briga o telu ili materijalnom okruženju, mi ćemo se boriti do poslednjeg.

Ovo je objava za Kontrolni Sistem, za porobljivače i Tuđince, ovo je objava nas samih, sinova i kćeri Majke Zemlje:

Na pragu preobražaja Zemlje i nas samih kao njenih delova, i kao duše Svetla, zaklinjemo se na borbu protiv psihopata, kontrolnog sistema i Tuđinaca do poslednjeg atoma snage. Znajte da ćemo borbu preneti na sve dimenzionalne nivoe, kao i u viši denzitet odakle i vi sami dolazite...
U toku je jedan prirodni preobražaj ovog realiteta da bi došlo do usklađenosti univerzuma, dolazi naših pet minuta kada ćemo se osvetiti, i gde neće biti mesta za oprost prema manipulatorima i onima koji žderu svetlost. Znajte samo jedno, jurićemo vas ma gde god da pobegnete, ma gde god da se sakrijete. Stičićemo vas i naplatiti naše dugove za koje ste nas lažno zadužili hiljadugodišnjim prevarama kroz povest....

Ubijate nas kroz vazduh i vodu, kroz hranu, kroz obrazovanje i religiju, ubijate nas kroz medije, ubijate nas kroz osećaj ništavnosti, da nismo vredni pažnje.
Sve je to sada iza nas, jer znamo sa kim imamo posla. I mira neće biti dok se ne oslobodimo stiska ropstva.

Mi nismo eksperiment!
Mi smo slobodna ljudska Bića!
Mi smo Duše Jednog na putu preobražaja!
Mi smo zastava Zemlje i njena deca Svetla!
Mi smo sopstvenost sebe i ratnici do poslednjeg!
Mi smo revolucija i Val koji dolazi!
Mi smo Zavet između Boga i Zemlje.

Mi smo glas pravde i naše je oružje znanje!
Mi smo selektivno vreme naših biti!

Oslobodite se straha i lanaca vremena, i krenite, i neka u vama odzvanja Zavet između nas i Majke Zemlje, između nas i Zakona Jednog...
Borićemo se do poslednjeg....

Vreme je.....
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
rale
Mistik


Pridružio: 09 Nov 2008
Poruke: 1283

 Poruka Poslao: 04 Sep, 2011 19:13 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
Bojan71 ::


Iscrpljene su sve pomoći kroz 3D svet, vreme je da se setimo, zašto smo došli ovde, u ovu klanicu. Ako nisi spreman da uzmeš nož u ruke, onda i nisi trebao da dolaziš. Da, nož je metafora za znanje, kojim trebamo da presećemo sve iluzije ovog sveta, kao i naše lične, da smo za ikoga odgovorni, osim za našu Dušu.
!
Мач је метафора за истину а не за знање.
Ми смо позвани да активно обликујемо своју истину.
Претпостављам да да писац овог текста са својим знањем и незна како се обликује истина ни да се уопште обликује да не кажем кује.
Јер ковањем истине ми кујемо своју срећу.
_________________
једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2
Strana 2 od 2

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 124108 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 42638 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 52133 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 37851 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TRAGANJE ZA ISTINOM 32 plavizrak 42186 07 Sep, 2009 04:30 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 51731 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 31584 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom