|
|
 |
 |
JAHAČI APOKALIPSE
Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 Sledeci |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Aleksandra-Caca Mesija

Pridružio: 23 Sep 2008 Poruke: 4803 Lokacija: U srcu svetlosti
|
Poslao: 09 Jan, 2009 17:09 pm Naslov: |
|
|
talerman :: |
Ah, ja sam 1996-97. sluzio na Slatini kao mator vojnik, plavac,... |
Ako si , kao ja , skitao po raznim kaficima , diskotekama ( Grand ) , bioskopima , pozorištu , Bahus biblioteci , Tržnom centru " Boro i Ramiz " , koncertima ... onda smo se videli u prolazu garant !
Jel si bio na nekom koncertu u Prištini , pitam te s razlogom ?! _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Gwydion Gost
|
Poslao: 10 Jan, 2009 00:15 am Naslov: |
|
|
Aleksandra-Caca :: |
Giba :: |
Zar je moguce da nema nekih lepih vesti da se nadje? Daj nesto sto vraca veru u ljubav, radost zivota...
Nije sve tako crno, mada bice ako se fokusiramo stalno na to... |
Eh Giboni , pa ova tema je osmišljena da detektuje ZNAKE APOKALIPSE
Evo nešto lepo , divno , predivno - iz prve ruke :
DANAS IMAM PLIN , DANAS IMA PLIN , PLIN IMAM DANAS , DOŠO NAM JE PLIN , GREJE NAS PLIN ,...JUPI ... E TEK SADA SE S MERAKOM KEZIM JAHAČU APOKALIPSE... ...I NADAM SE DA ĆU MU SE KEZIM DO KRAJA ZIME...  |
Problem sa Apokalipsom je u tome što se ona ne odnosi na stvarnu globalnu katastrofu. Otkrovenje po Jovanu je simboličan prikaz dizanja kundalini, tako da se Apokalipsa već dogodila nebrojeno puta ljudima koji su taj proces obavili. Dakle u pitanju je interni proces, nećese to stvarno dogoditi u svetu naglobalnom nivou - to očekivati je šizofreno. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
ENEMOON Hodočasnik

Pridružio: 23 Jul 2008 Poruke: 778 Lokacija: Shumadiya
|
Poslao: 10 Jan, 2009 00:19 am Naslov: |
|
|
Gwydion :: |
Problem sa Apokalipsom je u tome što se ona ne odnosi na stvarnu globalnu katastrofu. Otkrovenje po Jovanu je simboličan prikaz dizanja kundalini, tako da se Apokalipsa već dogodila nebrojeno puta ljudima koji su taj proces obavili. Dakle u pitanju je interni proces, nećese to stvarno dogoditi u svetu naglobalnom nivou - to očekivati je šizofreno. |
Kako ti sve tako lepo znas ....  _________________ NIKO NIJE TOLIKO SLEP,KOLIKO ONAJ KOJI NE ZELI DA VIDI. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Gwydion Gost
|
Poslao: 10 Jan, 2009 00:24 am Naslov: |
|
|
ENEMOON :: |
Kako ti sve tako lepo znas ....  |
Hvala, ali kako vidiš znam. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

Pridružio: 27 Okt 2008 Poruke: 4003 Lokacija: Atlantida
|
Poslao: 10 Jan, 2009 00:24 am Naslov: |
|
|
Covek je Amerikanac, gospodar svetova, nema apokalipse dok oni ne kazu. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Gwydion Gost
|
Poslao: 10 Jan, 2009 00:48 am Naslov: |
|
|
vera072 :: |
Covek je Amerikanac, gospodar svetova, nema apokalipse dok oni ne kazu. |
Pošto vidim da si neuka, govorimo o tome da je Jovan na osnovu svoje vizije opisao proces koji je u Indiji poznat kao budjenje Kundalini.
Sa Amerikancima ima veze koliko i ti sa patriotizmom. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:03 am Naslov: |
|
|
Ako je to stvarno tako , onda ... URA ... ja sam svoju Apokalipsu već pregrmela... i u tom slučaju Gwydione ( sveti Ratniče , u prevodu ) , kupiću ti mačku i pudlicu da te častim , pa da me stalno zamišljaš kada te LJUBIMCI izludjuju...  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Gwydion Gost
|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:04 am Naslov: |
|
|
Ako je to stvarno tako , onda ... URA ... ja sam svoju Apokalipsu već pregrmela... i u tom slučaju Gwydione ( sveti Ratniče , u prevodu ) , kupiću ti mačku i pudlicu da te častim , pa da me stalno zamišljaš kada te LJUBIMCI izludjuju...  |
Znači tebi se to dogodilo? Imamo realizovanu sveticu onda na forumu? |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:07 am Naslov: |
|
|
Ako je to stvarno tako , onda ... URA ... ja sam svoju Apokalipsu već pregrmela... i u tom slučaju Gwydione ( sveti Ratniče , u prevodu ) , kupiću ti mačku i pudlicu da te častim , pa da me stalno zamišljaš kada te LJUBIMCI izludjuju...  |
OVDE IMAMO SVAŠTA NEŠTO , TI NI NE ZNAŠ...
EVO TE ČASTIM :  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Gwydion Gost
|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:27 am Naslov: |
|
|
OVDE IMAMO SVAŠTA NEŠTO , TI NI NE ZNAŠ...
EVO TE ČASTIM :  |
Ma imam ja Garija, kliničkog psihologa, mislim da bi mi on rekao, da mu sve ovo ispričam, da ga ne smaram van radnog vremena. Kad završi posao posvećuje se porodici, slučajevi ga interesuju samo službeno |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:33 am Naslov: |
|
|
Ma imam ja Garija, kliničkog psihologa, mislim da bi mi on rekao, da mu sve ovo ispričam, da ga ne smaram van radnog vremena. Kad završi posao posvećuje se porodici, slučajevi ga interesuju samo službeno  |
I ovako sam počela da ti radim psihoanalizu , pa mogu i da nastavim ako želiš ...
Tu sam za tebe , da ti pomognem ako treba !!!
Ramzesu Treći , reci šta želiš  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Gwydion Gost
|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:37 am Naslov: |
|
|
Ma imam ja Garija, kliničkog psihologa, mislim da bi mi on rekao, da mu sve ovo ispričam, da ga ne smaram van radnog vremena. Kad završi posao posvećuje se porodici, slučajevi ga interesuju samo službeno  |
I ovako sam počela da ti radim psihoanalizu , pa mogu i da nastavim ako želiš ...
Tu sam za tebe , da ti pomognem ako treba !!!
Ramzesu Treći , reci šta želiš  |
Vidim ja da bi ti šćela da mi radiš, ali ... jako sam probirljiv po tom pitanju.,.. mislim psihoanalize... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:42 am Naslov: |
|
|
Vidim ja da bi ti šćela da mi radiš, ali ... jako sam probirljiv po tom pitanju.,.. mislim psihoanalize... |
Ma ko tebe pita dal si probirljiv....više te niko ne pita ni da li hoćeš ....dobijem li samo signal da si mi telepatski TRAŽIO psihoanalizu - onda si naj*bao  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Gwydion Gost
|
Poslao: 10 Jan, 2009 01:45 am Naslov: |
|
|
Ma ko tebe pita dal si probirljiv....više te niko ne pita ni da li hoćeš ....dobijem li samo signal da si mi telepatski TRAŽIO psihoanalizu - onda si naj*bao  |
A ti tako ponekad telepatski nešto opaziš ...? Ček da zapišem u sveščicu... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 10 Jan, 2009 02:14 am Naslov: |
|
|
Ma ko tebe pita dal si probirljiv....više te niko ne pita ni da li hoćeš ....dobijem li samo signal da si mi telepatski TRAŽIO psihoanalizu - onda si naj*bao  |
A ti tako ponekad telepatski nešto opaziš ...? Ček da zapišem u sveščicu... |
He , he , samo ti piši.... a pišem i JA  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
www.OBJAVE.com forum » SVETA ZNANJA |
 |
Sva vremena su GMT + 1 sat Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 Sledeci |
Strana 7 od 39 |
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|