|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
ENEMOON Hodočasnik

Pridružio: 23 Jul 2008 Poruke: 778 Lokacija: Shumadiya
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Sara Hodočasnik
Pridružio: 05 Mar 2009 Poruke: 704 Lokacija: Srbija
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
tuzni5
Pridružio: 23 Nov 2010 Poruke: 1
|
Poslao: 06 Jan, 2011 11:26 am Naslov: |
|
|
Kublai Khan :: |
Bavim se isceliteljstvom vec dugo vremena i NE NAPLACUJEM!!! |
pozdrav dali vracas i voljenu osobu imam problem, u braku |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
5.element

Pridružio: 06 Feb 2009 Poruke: 1613 Lokacija: Zagreb
|
Poslao: 06 Jan, 2011 12:01 pm Naslov: |
|
|
[quote="tuzni5"]
pozdrav dali vracas i voljenu osobu imam problem, u braku[/quote)
Iako je pitanje upućeno Kublaju..i on će ti na njega vjerovatno konkretno odgovorit ,ja ću samo iskomentirati isto.
Brak je zajednica dvoje ljudi koji su u njega stupili svojom slobodnom voljom ( koja bi trebala proizlaziti iz ljubavi ,poštovanja ,povjerenja i tolerancije različitosti )
Kad neki od tih elemenata nestane ( nije važan razlog ,jer da sad u to ulazimo predugo bi trajalo,ali u principu partner koji se osječa napušten trebao bi proanalizirati svoje osječaje i "način" pokazivanja ljubavi drugom partneru pa bi u principu vidio ..ako je objektivan..da ga je ustvari "gušio"..bilo ljubomorom ili posesivnošću. Niko ne može i nema pravo nikoga posjedovati.
Istinska ljubav ne ograničava i postoji i kad objekat ljubavi nije s nama. Jednostavno ili voliš bez obzira na sve okolnosti ..ili misliš da voliš.
Razlog odlaska "voljene osobe" zna samo ona a možda i ti ( ako misliš da je tvoje ne-ponašanje uzrok). Njena je odluka da više nema dovoljno ljubavi i poštovanja da bi ostala u braku te je svojom slobodnom voljom izašla iz njega. Da bi se ponovo vratila..ti jedino što možeš učiniti je da joj i dalje šalješ i pružaš ljubav i podršku za njene odluke ne procjenjujući ih. Nesebično. Ako osjeti da se i kod nje ponovo javlja isti osjećaj,vratit će se a ako ne ..zaželi joj od srca sreću i okreni se životu i potraži ljubav u sebi .
Magijom se može vratiti i vezati za sebe " voljenu" ( iako to više nije ljubav) osobu..ali to je onda protiv zakona njene slobodne volje i spada pod crnilo..pa se u principu poslije svaki onaj ko je to učinio ..kaje..jer mu život lagano postaje pakao iz kojeg se ne može izvući.  _________________ ..LJudsko srce nikad zadovoljno nije
( Stara narodna )
..I bolje da nije...
( 5.element ) |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Kublai Khan Napredni tragalac

Pridružio: 12 Jan 2010 Poruke: 498
|
Poslao: 06 Jan, 2011 17:45 pm Naslov: |
|
|
tuzni5 :: |
pozdrav dali vracas i voljenu osobu imam problem, u braku |
Pozdrav brate Tuzni5!!!
Nemoj nista da slusas ovu 5elementicu,ona nista ne zna...kakvo bre slanje ljubavi i slobodna volja,ko jos mari za to...
Odgovor na tvoje pitanje je DA!!! Vracam SVE...pitaj i moje drugare,uvek sam im vratio pare kad pozajmim,hehe...malo sale nije na odmet
Uglavnom,treba da radis jedan drevni magijski pokret...da ti ne bih objasnjavao ovako recima kako se izvodi imas ga na youtubetu...pogledaj sledeci clip http://www.youtube.com/watch?v=T16UBwsckto i premotaj na 3:43,tu se sve lepo vidi!
A da si bio samo malo vredniji i procitao sledecu stranicu> http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic.php?t=654&postdays=0&postorder=asc&start=45 shvatio bi da sam se zezao...ovako brzoplet ces biti lak plen za razne hijene koje vrebaju sa svih strana...a mozda i neces posto si se odmah uhvatio za ono da NE NAPLACUJEM
Molim te bez ljutnje brate mooooj...ma ko je bre shljivi,ima zena koliko hoces!!!
Aj uzdravlje!!! _________________ "Believe those who are seeking the truth; doubt those who claim to have found it." |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
nardo Tragalac

Pridružio: 25 Maj 2009 Poruke: 235
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|