ZA ISTRAŽIVAČE
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 12 Okt, 2010 20:31 pm    Naslov: Novo ledeno doba na pragu ?
Odgovoriti sa citatom

.
.
DA LI SMO NA PRAGU NOVOG LEDENOG DOBA ?

Život na Zemlji upravo se promenio:
Severnoatlantska (Golfska) struja više ne postoji


Preuzeto sa:
http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=8094:ivot-na-zemlji-upravo-se-promijenio-sjevernoatlantska-struja-vie-ne-postoji&catid=44:znanost&Itemid=153
Najnoviji satelitski podatci utvrđuju kako Sjevernoatlantska struja više ne postoji, a s njom je nestala i Norveška struja. Te dvije tople morske struje zapravo su dijelovi istog sustava koji nosi nekoliko naziva, ovisno o tome gdje se u Atlantskom oceanu nalazi. Cijeli taj sustav od ključne je važnosti za planetarni sustav regulacije topline. Zbog njega Irska i Ujedinjeno Kraljevstvo nisu posve zaleđeni, a skandinavske zemlje nisu previše hladne za život. Može se reći kako upravo taj sustav čuva cijeli svijet od još jednog ledenog doba. Ovaj sustav termohalinske cirkulacije na nekim je mjestima danas mrtav, dok na drugim mjestima umire

Ta,,rijeka\'\' tople vode koja se kreće Atlantskim oceanom na raznim se mjestima različito naziva, primjerice, Južnoatlantska struja, Sjevernobrazilska struja, Karipska struja, Yucatanska struja, Kružna struja (Loop Current), Floridska struja, Golfska struja, Sjevernoatlantska struja i Norveška struja.
Termohalinska cirkulacija ponekad se naziva oceanska pokretna traka, velika oceanska pokretna traka ili globalna pokretna traka.

Možemo učiniti jedan pokus sveučilišne razine tako što ćemo uzeti lavor vode i u njega uštrcati mlaz obojene tople vode. Pritom će se moći vidjeti granični slojevi tog mlaza (struje). Ako, potom, u lavor dodamo naftu, ona će te granične slojeve tople vodene struje razbiti i učinkovito uništiti njezinu vrtložnost. Upravo je to ono što se događa u Meksičkom zaljevu i Atlantskom oceanu.

Cijela ,,rijeka tople vode\'\' koja protječe od Kariba do rubova Zapadne Europe umire zbog disperzanta nafte Corexita kojega je, kako bi sakrila opseg katastrofe svoje naftne platforme, koristila korporacija British Petroleum, dok je Vlada američkog predsjednika Obame tu praksu odobrila. Približno dva milijuna galona Corexita, plus nekoliko milijuna galona drugih disperzanata nafte, zaslužni su što je preko dvjesto milijuna galona sirove nafte, koja je mjesecima kuljala iz izvora i okolnih mjesta, uglavnom potonulo na dno oceana. To je pomoglo da se učinkovito prikrije većina nafte kako bi korporacija British Petroleum mogla ozbiljno smanjiti utvrđene savezne novčane kazne, predviđene za takvu naftnu katastrofu. Međutim, trenutačno ne postoji način da se učinkovito ,,očisti\'\' dno Meksičkog zaljeva, koje je na pola gotovo posve prekriveno sirovom naftom. Uz to, nafta je protekla istočnom obalom Amerike i ulila se u sjeverni Atlantik i nema načina da se učinkovito počisti nafta nataložena na dnu oceana. Vjerojatno je, kao što brojna izvješća i potvrđuju, da nafta i dalje u golemim količinama teče iz mnogih mjesta na morskome dnu. To zapravo znači da, čak i kada bi imali tehnologiju kojom bi nekako počistili debeli sloj sirove nafte koji slobodno teče u oceanu, to ipak ne bi bilo dovoljno da smanji štetu učinjenu sustavu termohalinske cirkulacije u Atlantskom oceanu.

Dr. Deagle: Dokaz ovoga stigao nam je u vidu snimke koju je snimilo daljinski upravljano podvodno vozilo, no javili su se i drugi stručnjaci poput Matta Simmonsa, Boona Kwanga Lima i Lindsay Williams, kao i moji anonimni zviždači iz zatvorenog kruga korporacija Cameron Ironworks, Tranocean Marine i Oceaneering International. Moj mi je izvor pružio vrlo dobre obavijesti u svezi s analizom snimke koju je snimilo daljinski upravljano vozilo, a koju su izvršili inženjeri korporacije Oceaneering International, kojom je utvrđeno da je protuerupcijski uređaj (Blow Out Preventer) bio ,,preinačen\'\' i da hidraulika za njegovo zatvaranje nije nikada ni postojala. Korporacija British Petroleum znala je da to naftno polje sadrži opasno visoke razine metana i sumporovodika, kao i tlakove koji prelaze bilo koju danas poznatu tehnologiju ventila. Curenje se nastavilo duž napukle linije rasjeda od područja izvora Macondo, gdje je Boon Kwang Lim iznio dokaze da jedini od triju izvora koji dotiče abiotički batolitni ocean nafte i plina nikada nije bio začepljen ni zaustavljen te je nastavio istjecati duž oceanskog dna i u sloj stijene ubrizgavati naftu, plin i katran.

Doktor znanosti Gianluigi Zangari s Instituta Frascati je teoretski fizičar koji je godinama radio u skupini znanstvenika koji su pratili Kružnu struju Meksičkog zaljeva i njezin doprinos sustavu termohalinske cirkulacije koji stvara Golfsku struju koja kasnije prelazi u Sjevernoatlantsku struju i njene podstruje. Nakon što je, putem uobičajenog gostovanja u nacionalnoj radio emisiji TheNutriMedical Report, koja se prikazivala na televizijskoj mreži Genesis, kontaktirao s jednim pomorskim znanstvenikom, John Moore je dr. Deaglea obavijestio o radu dr. Zangarija. Dr. Deagle ga je kontaktirao putem SKYPE-a i tim je putem već za nekoliko minuta razgovarao s dr. Zangarijem u Italiji u svezi s njegovom ozbiljnom analizom podataka o razlaganju Kružne struje, koje je, od svibnja do 12. lipnja 2010., prikupilo šest satelita. Tijekom nekoliko slijedećih tjedana, do 28. lipnja, brojnim je intervjuima na radijskoj emisiji The NutriMedical Report i ažuriranjima stranice LiveStream.com/TheNutriMedicalReportShow konačno dokazano da se Golsfka struja, uz pad temperature oceana od 10°C, zaustavila kod 47 meridijana, a vidljivo je izgubila i na brzini i energičnosti, tako da je, sada, satelitom bilo moguće izmjeriti samo trećinu njena puta preko Atlantika. Kako je to napomenuo dr. Zangari, ovo nije ,,efekt leptira\'\' nego ,,efekt slona\", a uz količinu oslobođene nafte, prirodnog sustava koji je milijunima godina upravljao svjetskom klimom sada više nema, zbog povećanja temperature mora u Meksičkom zaljevu od 7°C do kraja srpnja zamijenio ga je umjetan sustav u kome je Kružna struja posve odvojena od Floridske struje koja prelazi u Golfsku struju. U svom je izvješću od 12. lipnja 2010., objavljenom u članku jednog časopisa, Centar za istraživanja s područja astrodinamike iz savezne države Colorado (Colorado Centar for Astrodynamics Research, CCAR) iznio podatke koji su se slagali s podatcima Nacionalne uprave za ocean i atmosferu (National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA) i podatcima koje su prikupili američki mornarički sateliti. Ta je uživo prikazivana karta sa satelitskim podatcima kasnije na serverima CCAR-a promijenjena, i dr. Zangari nam je poslao mail u kome je rekao kako je razlog tome ,,lažiranje\" podataka te da tu činjenicu ne može logički objasniti. Vratio se proučiti podatke NOAA-e i Američke mornarice od tog istog i kasnijih datuma te je, početkom kolovoza, objavio kako podatci CCAR-a više nisu pouzdani te da nije promijenio svoje zaključke u svezi s prirodom ili obimom ozbiljnih posljedica. Zaključio je da je nužna posljedica ove katastrofe glacijacija (zaleđivanje), koja napreduje za sada nepoznatom brzinom.

Prije nepunih mjesec dana objavili smo priču o tome da Kružna struja u Meksičkom zaljevu zapravo više ne postoji.
Citirali smo dr. Gianluizija Zangarija, koji je prvi otkrio štetu učinjenu sustavu termohalinske cirkulacije:

\"Kako se vidi iz karata temperature površine mora i karata reljefa morskog dna, Kružna se struja po prvi puta raščlanila oko 18. svibnja i pritom je stvorila vrtlog koji se okreće u smjeru kazaljki na satu, a koji je još uvijek aktivan. Do danas ta se situacija pogoršala do točke u kojoj se vrtlog potpuno odvojio od glavne struje i time posve uništio Kružnu struju...\"
\"Razumno je predvidjeti opasnost od toga da bi razbijanje jedne (takve) ključne tople struje, kakva je Kružna struja, moglo stvoriti lančanu reakciju nepredvidivih opasnih pojava i nestabilnosti uzrokovanih jakim neravnomjernosti koje bi mogle ozbiljno utjecati na dinamiku termoregulacijskog djelovanja Golfske struje na globalnu klimu.\" — dr. Gianluigi Zangari

Golema količina sirove nafte, koja svakim danom sve više raste i pokriva nevjerojatno golemo područje, izvršila je, rastočivši granične slojeve tijeka tople vode, ozbiljan utjecaj na cjelokupni planetarni sustav termoregulacije. Kružna struja u Meksičkom zaljevu je, prije mjesec dana, prestala postojati, a najnoviji satelitski podatci jasno pokazuju da VIŠE NEMA ni Sjevernoatlantske struje, te da se Zaljevska struja počinje raspadati približno 250 milja od otočnog niza Outer Banks u saveznoj državi Sjeverna Karolina. Sustav termohalinske cirkulacije, u kome topla morska struja protječe kroz mnogo hladniji i mnogo veći ocean, utječe na atmosferski sloj iznad struje čak i do visine od 7 milja. Nedostatak ovog uobičajenog efekta u istočnom Sjevernom Atlantiku narušio je ovog ljeta uobičajen tijek atmosferske mlazne struje prouzročivši nečuveno visoke temperature i sušu u Moskvi (40°C), poplave u Srednjoj Europi te visoke temperature u većini Azije i masivne poplave u Kini, Pakistanu i ostalim dijelovima Azije.

Najnoviji podatci i dalje pokazuju umiranje cijelog sustava termohalinske cirkulacije u Atlantskom oceanu. To ukazuje na činjenicu da su disperzanti doveli do toga da je nafta ostala, no, ispod površine mora, te se, prema najvećem broju izvješća, gotovo cijela količina nafte (80%) zadržala dugo nakon što je naftna katastrofa British Petroleuma započela. Budući da danas ne postoji način uklanjanja nafte koja slobodno teče pod morem na dubinama čak i do jedne milje, prirodno je da će i dalje utjecati na bilo koji prirodni oporavak sustava termohalinske cirkulacije.

Što to, dakle, znači?

Od naftnog vulkana British Petroleuma, koji je eruptirao 20. travnja 2010., nasilno miješanje godišnjih doba, propadanje uroda te veće suše i poplave na raznim mjestima postale su svakodnevne vijesti. Taj je vulkan, riječima dr. Zangarija, uništio sustav koji je uređivao svjetsku klimu. Geolog i klimatolog dr. sc. Mike Coffman i klimatolog dr. sc. Tim Ball potvrdili su da su ti podatci točni te da više nije moguće izbjeći ledeno doba, golemu promjenu klime i glad. Vidimo da je Rusija, zahvaćena krizom gladi, zaustavila svaku, prethodno ugovorenu, isporuku žitnih usjeva i većinu uroda uobičajene hrane. Golfska struja i s njome povezane struje zapravo su MRTVE. To bi trebalo razbjesniti javnost i na čelo dovesti znanstvenike koji bi osporili i poduprli podatke i analize, jer je riječ o posljedicama za ljudsku civilizaciju, budući da ekološki slom dovodi do globalnih posljedica, poput gladi, smrti i golemih migracija stanovništva izvan zona zahvaćenih ledenim dobom i područja koja nisu podesna za naseljavanje ljudi. Prikupimo činjenice i pozovimo korporacije i vlade da se odmah pozabave tim pitanjima ili suoče sa svjetskom kataklizmom biblijskih razmjera. S novim ćemo znanstvenim stručnjacima nastaviti s izvještavanjem o ovoj najvažnijoj nesreći koja je svakim danom sve veća.

Tok ulaska u novo ledeno doba mogao bi započeti naglo, u bilo koje vrijeme, zadesivši nas svojom punom snagom (nešto poput filma Dan poslije sutra (The Day After Tomorrow)) ili će mu trebati tri do pet godina da se razvije, te bi rana glacijacija mogla početi u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji već ove zime (oba su modela zabilježena na početcima različitih ledenih doba u povijesti Zemlje).

Novo bi ledeno doba, u slučaju naglog početka, ubilo dvije trećine ljudi već tijekom prve godine, a polaganiji bi početak vjerojatno ubio približno isti broj ljudi, no, za to bi mu trebalo nekoliko godina! Hvala ti, British Petroleumu, hvala i tebi predsjedniče Obama, laži i disperzanti bili su naprosto veličanstveni. Kad biste sad još samo usmjerili sav taj vrući zrak na prava mjesta, možda bismo u našoj bliskoj budućnosti mogli izbjeći ledeni pakao.

Dr. Bill Deagle, Američka akademija za medicinu okoliša
Radijska emisija The NutriMedical Report Show na televizijskoj mreži Genesis
www.NutriMedical.com

Lord Stirling
informativni blog EVROPE

Dr. Bill Deagle je liječnik za okoliš s dobrim poznavanjem morske oceanografije i voditelj međunarodne talk show emisije The NutriMedical Reports. Lord Stirling radio je kao savjetnik za brojne visoko tehnološke tvrtke te je voditelj popularne informativne mrežne stranice EVROPE.

.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 12 Okt, 2010 20:38 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
A ŠTA KAŽU KASIOPEJCI O NOVOM LEDENOM DOBU...

(Poslednja prevedena sesija od 22.07.2010.)
Izvor: http://www.svjesnost.com/cass_skripte/

Kasiopejske transkripte od 22.07.2010.

Prisutni:Laura, Ark, Andromeda, Perceval, Ailén, Galaxia, PoB, Atriedes, Burma Jones, Psyche, Mr. Scott
{Laura, Ark, i Andromeda su za pločom}

P: (L) Danas je 22.07.2010. Mislim da je danas godišnjica od kad se poajvio onaj krug u žitu koji je simbol beskonačnosti sa Yin-Yang znakom unutar njega i koji smo koristili za logotip Paleokršćanstva. Nije li danas takodjer neka vrsta praznika, poput rodjendana znaka Djevice ili uzdignuća Marije ili nešto poput toga? Dobro, da vidimo što se dešava.
O: Pozdrav, djeco Kasiopeje!
P: (L) I koga imamo sa nama večeras?
O: Rochiana.
P: (L) I kroz kuda prenosite?
O: Kasiopeja. Sad, pažljivo slušajte.
P: (L) Mi pažljivo slušamo.
O: Imate pitanja u vezi Golfske struje ( morska struja u Atlantiku ). Sjećate se astrološkog materijala kojeg ste pročitali da bi napisali o tome u \\\"The Dot Connector\\\" časopisu?
P: (L) Da.
O: Pa, to je bliže nego što si možete predstaviti, i naznaka o Golfskoj struji je dio koji nedostaje.
P: (L) Dobro, dakle što će se dogoditi? Da li Golfska struja prestaje cirkulirati, i da li će to donijeti ledeno doba?
O: Da, i hoće.

P: (L) Da li je ono neminovno?
O: Uzrok nije samo curenje nafte. Ali, ljudi će vidjeti samo naftu kao uzrok toga, i okrenut će se protiv elite radi toga što je donijela takvu katastrofu. Takodjer, imajte na umu da će se nelinearni efekti razviti u potpunosti kroz neko vrijeme.
P: (L) Dobro, dakle kažete da će biti ljudi koji će biti prije svjesni nego drugi, i da će se onda to proširiti?
O: Da.
P: (L) U mojim astrološkim objašnjenjima sam rekla, u neku ruku, da štogod bi se moglo dogoditi sredinom 7. mjeseca, da bi se to moglo razviti u potpunosti više sredinom ili krajem 8. mjeseca, ako se sjećam korektno. Moram se vratiti na to i pročitati da budem sigurna, jer sam to nekako napisala u drugom stanju svijesti.
O: Da. Takodjer, htjeli bi pohvaliti metodu i način na koji si to napravila. Brilijantno. Bez namjere.
P: (L) Pa, puno hvala. Samo sam htjela napraviti astrološki osvrt. Dobro, dakle, imamo ovo. Imamo li neko pitanje koje slijedi u vezi Golfske struje? Oh, čekajte malo... vratimo se malo natrag... {pročitan prethodni odgovor} Što ste mislili pod: \\\"Uzrok nije samo curenje nafte\\\"?
O: Unutarnje promjene Planete, uključujući modifikacije magnetskog polja.
P: (L) I što uzrokuje unutarnje planetarne promjene uključujući i promjene magnetskog polja?
O: Promjena u kosmičkom okruženju, kao i prisutnost stranih tijela u blizini, kao i unutar sunčevog sistema. {pauza} Međusobno približavanje realiteta.
P: (L) Pa zbilja, ljudska bića su samo malene čestice na ovoj Planeti, koja je sama po sebi malena čestica u galaksiji, koja je malena čestica u svemiru. Dakle, gledano iz vrlo široke perspektive, mi se zapravo i ne brojimo. Dakle, štogod se dogodi - dogodit će se, i to je to.
O: Više-manje, ali zapamtite da neke svijesti imaju na \\\"težini\\\" više od drugih. Takodjer, sjetite se izreke \\\"Njegov pogled je na vrapcu\\\". Dok to iz vaše perspektive može izgledati okrutno, čak i vi sami vodite brigu o svojim najmanjim dijelovima.
P: (L) Hm, ovo jednostavno izgleda da su psihopati zbilja zabrljali stvari.
O: Zapravo je vrlo loše vrijeme za njih.
P: (L) Loše je vrijeme za njih? Kako to mislite?
O: Na njih će pasti sva krivica!
P: (Andromeda) To je interesantno... (L) Način na koji to možemo gledati. (Burma Jones) Onda, krenimo natrag na ono što je Galaxia želio znati, hoće li biti revolucije?
Hoće li se ljudi zbilja probuditi i početi činiti nešto u vezi toga?
O: Oh, svakako!

P: (Galaxia) E, to volim čuti! (Andromeda) Hoće li to biti vrlo krvava revolucija?
O: Da.
P: (Galaxia) Na obje strane?
O: Da.
P: (Galaxia) Više na strani zla ili na strani dobra?
O: Čekajte i vidite.
P: (Perceval) Hoće li biti koncentrirano više na specifičnom dijelu svijeta, na primjer SAD-u, a na drugim područjima baš i ne?
O: Da. Mi smo spomenuli 5D grad na brdu.
P: (Perceval) Da li se ovo sa ledenim dobom odnosi na to da će ljudi okriviti vladu da ga je ona uzrokovala i to će uzrokovati revoluciju?
O: Ima tu još nekoliko koraka prije ledenog doba. Neki od njih nisu baš vrlo ugodni.
P: (Perceval) Zemljotresi, vulkani, ekonomski kolaps... (Burma Jones) Masovna glad. (Perceval) Epidemije. (L) Problemi u poljoprivredi.
O: Sve od toga, i još više od toga.
P: (Andromeda) Super! (Perceval) U vezi toga, da li je jedan korak koji bi mogao uzrokovati revoluciju i... (L) Pa zapravo, oni su spominjali korake koji vode u ledeno doba, ne korake koji vode do revolucije. (Ailén) Rekli su da prije nego što bi revolucija mogla početi, da bi ljudi mogli vidjeti da je samo nafta uzrok pokretanju revolucije. (Perceval) Pa da, pitao sam da li će ledeno doba uzrokovati revoluciju. (L) Ne mislim da će mnogo toga ostati za revoluciju, jednom dok počne ledeno doba! {smijeh} Dobro, sve te stvari poput propasti poljoprivrede i ostalog će voditi do ledenog doba. Rekla bih, ako će biti neuspjeha u poljoprivredi, ekonomskog kolapsa, itd., da će to dovesti do revolucije i dok ćemo biti usred revolucije, ONDA će sve otići k vragu. To bi bilo moje nagađanje.
O: Da.
P: (Perceval) Dakle, rekli su \\\"Sve od toga i još više od toga\\\". Da li bi jedno od tih \\\"više od toga\\\" moglo biti i otkrivenja o slučaju 9/11?
O: To bi moglo biti, takodjer, ali nemojte polagati svoje nade u \\\"otkrivenja\\\", već bi to više mogla biti promjena u percepciji javnosti.
P: (L) Dobro. Sve od toga je vrlo, vrlo veselo. Dakle, što nam je za činiti?
O: Nastavite širiti istinu i program koji će ujediniti sve ljude sa dobrom voljom.
P: (L) Dakle, ujedinjenje ljudi dobre volje...

O: Sjećate se da smo vam jednom rekli da će se ljudi ujediniti protiv \\\"invazije\\\" neposredno prije promjena na Zemlji?
P: (L) Pa, da. Razgovarali smo u vezi Nefila i njihovim zaglušujućim puškama i tim stvarima. Ali izgleda kao da su psihopati novi Nefili, i oni koriste zaglušujuće puške - omamljivače. I onda smo mi pitali hoće li oni pokušati napraviti lažnu invaziju vanemaljaca. Sav taj trud oko otrivenja vanzemaljaca je pokušaj usmjeravanja ljudi u smjeru invazije vanzemaljaca, pokušaj njihove pripreme na tu lažnu invaziju. Onda ste vi rekli da bi se stvarna invazija mogla dogoditi prije toga ili bi se dogodile promjene na Zemlji.
Sad, sve to mi dolazi u glavu, postaje jasnije i jasnije, da mi NE TREBAMO invaziju vanzemaljaca, jer imamo psihopate koji vladaju ovim svijetom kao njihovi transdimenzionalni agenti. To mi je postalo jasno onda kad ste rekli da se jednostavno invazija već dogodila! Ona je tu, sada. To su psihopati na vlasti! Svatko gleda i čeka nekakvu vrstu vanzemaljaca; pa vanzemaljci su natprirodan fenomen. Da, tu postoji izvjesna fizikalnost kod toga, ali čini mi se da ta fizikalnost nema... što želim reći? Izdržljivost? Trajnost? Ona ne \\\"vibrira\\\" adekvatno našem realitetu. Oni dodju i odu, ali ne ostaju ovdje. I zato oni trebaju agente. Oni su oduvijek trebali agente. Oni su oduvijek trebali bića ljudskog izgleda da bi kontrolirali, manipulirali, ili čak \\\"učitali se u\\\" njih na jedan smješan način, kao posesivnost ili aktivacija. To je kao da oni sjede u nekoj vrsti kontrolne konzole u nekom hiperdimenzionalnom mjestu i kontroliraju svoje agente na sličan način kao što mi kontroliramo naše igračke na daljinsko upravljanje. Dakle, nekako je to ono na što sam mislila. Svatko čeka nešto što bi se trebalo desiti, poput nekog objavljivanja ili nešto poslije toga. Ali to se već dogodilo. To je već ovdje, SADA!
I takozvana \\\"objava\\\" će biti lažna sve dok ne kažu da je to natprirodan ili hiperdimenzionalan fenomen, što oni NEćE reći, jer se to kosi sa njihovim općim pogledima na svijet koji obožava fizički univerzum. Od tuda proističe čitav Darwinizam, materijalna znanost, izuzeće znanstvenih istraživanja paranormalnog, itd. Ta vrsta stvari NIKAD ne može biti pošteno istražena jer bi to uništilo njihovu konstrukciju realiteta. (Perceval) To je veliki ekran. (L) Pa da, oni pokušavaju pripremiti ljude za fizičke, materijalne vanzemaljce - \\\"Objava\\\" - jer će oni POKUŠATI izvesti trik vanzemaljske invazije ili trik \\\"vanzemaljskog boga\\\" i reći \\\"Obožavajte vanzemaljskog boga! Pridružite nam se! Mi smo njegovi najviši svećenici\\\"!
Ali, to neće djelovati. (Perceval) To je kao nešto što se drži u rezervi ako zatreba. Oni su pripremili ljude na ideju o vanzemaljcima. (L) To je poput ovog ogromnog obavještajno-dezinformirajućeg programa. I glavna stvar na kojoj oni rade je da onemoguće ideju, koncept i razumijevanje da je taj fenomen natprirodan, tj. da je hiperdimenzionalne prirode. Da to razjasnimo, ono što smo mi uvijek zvali natprirodno - nije neophodno \\\"natprirodno\\\", već je jednostavno hiperdimenzionalno ( realitet, stvarnost u kojoj mi trenutno živimo je samo jedna od MNOGIH stvarnosti koje postoje istovremeno, paralelno, višedimenzionalno ). Mi smo bili svjesni tih stvari - tih drugih realiteta - kroz milenije. Oni su dolazili i odlazili...
PSmile Jesam li u pravu u vezi toga?
O: Otprilike toliko točno koliko možeš shvatiti bez da napraviš direktna predvidjanja.
P: (L) Tko je to bio, taj znanstvenik... Da li je to bio Werner von Braun, koji je rekao da će oni kreirati tu iluziju u vezi vanzemaljske invazije i da će sve biti velika laž i prevara? I rekao je da zna razlog tome, da je to paranormalan ili hiperdimenzionalan fenomen. Da li je na to mislio?
O: Da.
P: (L) Jer se to uklapa. Mi smo već imali invaziju, to je već svršena stvar. (Perceval) Invazija psihopata. (L) Pa da. (Ailén) To je savršen izgovor za ne imanje odgovornosti kao ljudska bića. Oni mogu okriviti vanzemaljce i reći \\\"Mi smo svi jednaki, mi smo svi žrtve! Nismo znali\\\"! (L) U redu. Što je iduće?
O: Nije dobro vrijeme za biti psihopat!
P: {smijeh} (L) Dakle, to je za vrstu ljudi kao one u BP-u. Zeznuli su zbilja radi toga što su psihopati. Oni su ti koji nose teret za ono što dolazi u obliku ekstremnih neprilika. (Perceval) To je poput onog što ste rekli u vezi pronalaska karakteristika psihopata, a to je njihova nemogućnost percipiranja posljedica svojih akcija u budućnosti. Imat će zbilja ozbiljnih posljedica. (Ailén) Njih će okriviti za sve, čak i za stvari koje nisu učinili. (Perceval) I oni čak ne mogu vidjeti ono što dolazi, prije nego što se to desi. Oni nemaju nikakvih planova za nepredvidjene slučajeve.
(Galaxia) Imam pitanje. Hoće li neki ljudi u SAD-u vidjeti što se dešava i pobjeći od tamo?
O: Neki.
P: (Galaxia) Barem će neki preživjeti.
{pauza i diskusija u vezi članka o BP i curenju nafte i njenom efektu na Golfsku struju}
(Andromeda) Nisam vidjela tu. (Ark) Bila je vrlo prihvatljiva. (Andromeda) Što su rekli? (Ark) Doći će još brže.
(Perceval) Nadovezao se na znanstvena istraživanja. Nafta će najvjerojatnije imati utjecaja na Golfsku struju. (Andromeda) Pa rekla sam to isto odmah kad je to i počelo! (Psyche) Upravo sada, na Južnoj hemisferi je ekstremno hladno. Tisuće krava je uginulo. (Andromeda) Nešto će se desiti kad se izmješaju topla voda i nafta, i kad to zahvati Golfska struja. Već je to vrlo delikatan balans. (Perceval) I stvar koja je pomogla je ta kad su poprskali disperzant na nju. ( kemiju koja je rastvara ) To je pridonijelo da nafta tone. Nafta bi više-manje ostala na površini da to nisu učinili. Sad se širi još više. Mislim da bi prva stvar prije ledenog doba bila... (Andromeda) Trebalo bi biti mnogo suša i poplava. (L) Potopa. (Andromeda) Mnogo oborina, prljavih kiša. (Ailén) kiselih kiša. (Andromeda) problemi u poljoprivredi radi kiselih kiša. (L) Tuče, led. (Andromeda) I onda imamo krah ekonomije. (Perceval) U tom i jest stvar: ako usjevi počnu uveliko propadati, ekonomija će jednostavno pasti. I istovremeno nemate hrane, niti zaposlenja! (Andromeda) I onda imamo te stvari koje dolaze iz unutrašnjosti Zemlje. To je kao da Zemlja ima groznicu ili nešto slično. Hladno, pa toplo. (Perceval) Zamislite ljude gdje nema hrane i gdje ljudi gladuju...

O: Laku noć, i samo budite svjesni ! Doviđenja.

Kraj sesije
( prevod: Jack987 )
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
rale
Mistik


Pridružio: 09 Nov 2008
Poruke: 1283

 Poruka Poslao: 15 Okt, 2010 18:14 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ово не мирише на добро!
_________________
једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
MarkoJakšićPridružio: 26 Dec 2008
Poruke: 1318
Lokacija: Pancevo

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2010 18:55 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Isus rece:
\"I šta god vi učinite najmanjem od ove moje djece, vi činite i meni. Jer ja sam u njima i oni su u meni. Da, ja sam u svim stvorenjima i sva stvorenja su u meni. U njihovoj radosti ja se radujem, u njihovoj žalosti ja sam žalostan. Tako da vam kažem; budite dobri jedni prema drugima, i svim Božijim stvorenjima.\"

Evandjelje svete dvanaestorice (lekcija 38)

Caitanya rece:
‎\"Ubice krava su osudjeni da trunu u paklenom zivotu toliko hiljada godina koliko ima dlaka na telu krave.\"
Sri Caitanya Caritamrita
Adi-lila, stih 17.166
_________________
~~ "Smatram svoje delovanje prema drugima kao moje delovanje prema Bogu; i delovanje svake osobe prema meni prihvatam kao delovanje Boga." ~~
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
zvoncica
Mesija


Pridružio: 09 Jan 2009
Poruke: 4073

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2010 19:25 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

sjećate li se onog američkog filma, kada dolazi do naglog zahladnjenja, ledenog vala koji praktički okuje ledom u 24 sata ili 36 cijelu sjevernu Ameriku? Glavni junak, neteorolog onda (upliće se osobna drama u kolektivnu) kreće iz L.a. u NY po sina, koji je tamo otputovao tri dana na nacionalno natjecanje....I onda taj lik ide, preko leda i snijega, opremljen sa polartec garderobom, električnim sanjkama, koje negdje usput gubi, pa mu piloti nacionalne garde pomažu i u jednom trenutku helikopter kako stiže ledeni val, pada na tlo, a preživjeli pilot izlazi iz kabine i kako udahne zrak,tako se zamrzne (asocijacija na ostatke potpuno sačuvanih organiizama iz preethistorije)....djeca preživljavaju paleći knjige u nacionalnoj biblioteci u NY u kaminu. Sve je puno površne simbolike, da ne može bit jasnije.

E, pa, sve počinje u filmu tako što stručnjaci prvo primjećuju da je nestalo golfske struje, tj. stala je...zastoj uzrokuje golemu oluju u atmosferi, i nakon tri dana mećave (ubacuju se snimke iz svemirske letjelice gdje član posade gleda Zemlju kroz prozorčić, a ne idi se ništa osim bjeline, debele, sa okom u sredini)....I nakon tri dana, kada ponovo oblijeću Zemlju na istom mjestu (iznad SAD-a) Zemlja je cijela kristalno čista; nestalo je stakleničkih plinova, svih čestica zagađivača...
i novi ciklus života počinje.

Ne znam kako se zove film...naravno.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
DejjanPridružio: 19 Apr 2009
Poruke: 1475
Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2010 19:37 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Zove se \" The day after tomorrow\"
_________________
"...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve Smile "
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
zvoncica
Mesija


Pridružio: 09 Jan 2009
Poruke: 4073

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2010 20:19 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Jea, aj was der, in jor taun, ar ju Obama? autograf???pliiiiz......hir, tejk maj mušuar, ups,pardon maj frenč.

(sori, nisam izdržala, podjsetilo me na onu čuvenu Jacinu, što već i guslari opjevavaju \"the dej after jesterdej\" aj was in jor kantri)
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bradati Simche
Na duhovnom putu


Pridružio: 31 Maj 2010
Poruke: 45

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2010 21:34 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

pa dobro..chemu stres.. nije prvi put Smile
cak shta vishe sada cemo biti spremni Smile
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Sara
Hodočasnik


Pridružio: 05 Mar 2009
Poruke: 704
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2010 22:17 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Mozda niste znali da se , vec dva meseca, Juzno ostrvo na Novom Zelandu svakodnevno \\\"TRESE\\\".Epicentar zemljotresa je u gradu ili neposrednoj blizini grada koji nosi naziv HRISTOVA CRKVA.Do sada je bilo preko 600 potresa ,jacine od 7,4stepeni po Rihteru, vise puta i manjih i taman su mislili da se sve smirilo ,juce je ponovo bio zemljotres jacine 4 stepena po Rihteru.Nesto se neobicno desava ali sta, to se sada samo nagadja.Ima izgleda da se ostrvi podize.Sto se temperatura tice oni kazu \\\"Izem ti globalno zagrevanje kada se smrzosmo usred leta\\\".

Crying or Very sad
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2010 22:44 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

ja sve imam nekakav cudan utisak, izgleda, da necu moci vecno da budem u ovom telu i da me zivkaju - Alex.
steta, bas sam pomislio - vidi, svi ko bajagi umiru, samo ja necu, hahaha...
a kad umrem, tamo ce da bude - toplo.
pakao, znaci... sa puno, puno... necu da vam kazem - cega.
znaci, naravoucenije - ne tripujte se na zimu, jer ce vase misli da traze - mnogo toplije, toplije, toplije,... najtoplije, hahaha
a Bog ispunjava sve zelje.
nemojte reci da niste upozoreni.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Sara
Hodočasnik


Pridružio: 05 Mar 2009
Poruke: 704
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 06 Jan, 2011 20:14 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Nauka: Voda 1.deo 1/8

http://www.youtube.com/watch?v=rjBQMbMhWtg

Ako vas interesuje pogledajte sve .

Zanimljivo je . Cool

Pozdrav
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
rale
Mistik


Pridružio: 09 Nov 2008
Poruke: 1283

 Poruka Poslao: 01 Feb, 2011 21:50 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

http://www.youtube.com/watch?v=P-0ekPy4E54&feature=related

Можда свемир није стар колко научници мисле
_________________
једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka NAJDELOTVORNIJE TEHNIKE KOJE KORISTITE... 188 Aleksandra-Caca 208529 18 Jul, 2011 22:36 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka NOVO NA SAJTU 69 adminfob 121759 27 Mar, 2011 09:52 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka PUT SRCA... 89 Vakan Tanka 153810 23 Dec, 2010 05:49 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ZORAN IZ ZEMUNA - Čitaocima koje to zanima (2008.) 2294 Vesna 1769101 08 Nov, 2010 01:48 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Vreme naše danas !... 6 biblijski-hriscanin 11198 03 Jun, 2010 20:03 pm
TATA SINANA Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ČITAOCIMA KOJE TO ZANIMA - Sezona proleće/leto 2009. 2184 Starcy 1478167 08 Okt, 2009 02:46 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ČITAOCIMA KOJE TO ZANIMA - 2009. 2462 Aleksandra-Caca 1701911 27 Mar, 2009 11:34 am
Vera Bojičić Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom