Pridružio: 01 Okt 2009 Poruke: 314 Lokacija: pored Isusa
Poslao: 02 Mar, 2010 10:58 am Naslov:
Od Isusa Hrista do sada nije bilo Avatara.
Rekao sam do sada.
Daleko su svi od toga da su Avatari,pa i Meher Baba.
On je bio samo jedan od boljih učitelja.
U ostalom svi budistički učitelji sami sebe proglašavaju Bogovima... ,a daleko svi od toga,prvo da budu savršeni učitelji,a nekmoli Bogovi.
Tvorac je danas na Zemlji,ali je Srbin!!! _________________ mogu i mene da ubiju kao Isusa,ali slobodnu misao nikada.
ČIKA PERA SA TERASE GLEDA!
JA SAM ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!
Pridružio: 30 Jan 2008 Poruke: 1135 Lokacija: Fizicki svet
Poslao: 03 Mar, 2010 15:25 pm Naslov:
slobadidi ::
Od Isusa Hrista do sada nije bilo Avatara.
Rekao sam do sada.
Daleko su svi od toga da su Avatari,pa i Meher Baba.
On je bio samo jedan od boljih učitelja.
U ostalom svi budistički učitelji sami sebe proglašavaju Bogovima... ,a daleko svi od toga,prvo da budu savršeni učitelji,a nekmoli Bogovi.
Tvorac je danas na Zemlji,ali je Srbin!!!
Ma nemoj. Prvo, kakav god da je to COVEK, tvorac je samo U SVOM UNIVERZUMU, sa mogucnoscu
da i tudje univerzume malo afektuje (deluje na njih) toilko koliko si drugi to dozvole.
Svi drugi su tvorci svog sopstvenog univerzuma. Nema jednog tvorca, ima ih beskonacno.
Drugo, avatare ima mnogo. AVATAR JE DUSA MATRIX EXTERIOR, iliti Dusa koja je exteriorizirana iz ovog Matrixa
i gleda sve iz Bogolike perspektive. Exterior rec znaci biti izvana, napolju.
Avatar mozes biti i TI i JA. A ne samo neki uobrazeni SRBIN, ili neki uobrazeni GURU.
Moj Bog je veci od tvoga Boga, jeli? _________________ .. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
Pridružio: 01 Okt 2009 Poruke: 314 Lokacija: pored Isusa
Poslao: 03 Mar, 2010 22:05 pm Naslov:
U pravu si da je svaki čovek univerzum za sebe i da sve slično funkcioniše,a to da je Srbin Bog,to je oduvek bilo bez obzira što se drugi oglušuju o toj činjenici.
Srbi su prva rasa koju je Tvorac - AMA stvorio,zato su Božiji narod .:* _________________ mogu i mene da ubiju kao Isusa,ali slobodnu misao nikada.
ČIKA PERA SA TERASE GLEDA!
JA SAM ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!
Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 03 Mar, 2010 22:23 pm Naslov:
Sa Srbinom je sve počelo,sa Srbinom ima i da se sve završi, bre _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Poslao: 03 Mar, 2010 23:02 pm Naslov:
BRIJA.
Kao da ima neke razlike izmedju Srbina, Arapa, Amerikanca, Kineza ITD.
Aj da si rekao npr Isus je Sirius, ili Isus je Lyran, sto su ozbiljnije KOSMICKIJE rase, ali Srbin. _________________ .. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 03 Mar, 2010 23:26 pm Naslov:
Ja mogu tebe da razumem što tako pričaš,jer nisi Srbin.
Veruj mi,nema lepšeg osećaja,nego ujutro,kada se probudiš,staneš pred ogledalo i kažeš :
"Hvala ti Bože što sam Srbin!" _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Plus- danas je 4. mart, a Isus je bio visok 182cm, imao je 68kg= ako to sve pomnožimo sa srednjom vrednošću frekvencije duge, dodamo malo, oduzmemo nešto--- JASNO je da je 4. aprila rodjen.
Ko ume da sabira taj će i u raj.
Poslao: 04 Mar, 2010 02:13 am Naslov:
A Raj i Pakao su zapravo jedan program usadjen ljudima, pre nekoliko miliona godina...
Potkrepljen Biblijom, ljudima se program aktivira. _________________ .. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
Sve dok se budemo bavili podelama ko je Srbin,Hrvat,Musliman ili Budista,crn,zut ili beo,sve do tad je Bozanska Milost jako udaljena od nas. Svi smo mi samo drugaciji,razliciti i to nas ne cini ni boljim ni gorim pred Bogom,ni blizim ni daljim.
Jedina podela koja je nekako i prihvatljiva je nasa sopstvena,a to je da li smo za neosvescenost i mrak ILI smo za Svesnost,Boga,Ljubav !
Poslao: 04 Mar, 2010 14:42 pm Naslov:
Goga, lepo receno.
Giba. Moze se i tako reci. Ali, ovo je planeta zatvor. Ostale planete su zivotne planete za lep i kulturan zivot.
E sad, te price o Raju i Paklu, su programi. Jer svako stanje je stanje koje sami proizvodimo svojim idejama. ITD. _________________ .. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
Sva vremena su GMT + 1 sat Idi na stranu 1, 2, 3Sledeci
Strana 1 od 3
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu