SAMOISCELJIVANJE
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » ISCJELJITELJI I ISCJELJENJA
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 04 Jun, 2008 13:41 pm    Naslov: SAMOISCELJIVANJE
Odgovoriti sa citatom

SAMOISCELJIVANJERAD SA SVETLEĆIM TELOMSvest je složena mentalno-energetska i spiritualna struktura koja se vremenom razvija i sazreva- drugim rečima : SVEST JE PROCES. Jedan od važnih elemenata naše svesti je i Svetleće telo.Ono predstavlja manifestaciju individualne Svesti koja se konstituiše u momentu začeća embriona, kada se usklađuju Vibracije jajne ćelije i spermatozoida ( materijalni proces ) i konstituiše genetski kod ( duhovni proces ). Po svojoj suštini ono je i Energija i Vibracija. Dok govorimo ili mislimo o Svetlećim telima, što znači i sada - dok čitate ovaj tekst - Vaše Svetleće telo prati Vaše misli, razume ih, vibrira i " raduje se " što mislite o njemu. Ako Vas, dok čitate ovaj tekst, na momenat zasvrbi u predelu potiljka, osetite blagi pritisak na temenu, ili imate osećaj " kao da nešto prolazi kroz Vas ", zastanite na momenate zapitajte se: Da li to Vaše Svetleće telo pokušava da uspostavi komunikaciju sa Vama?

Uz svaki embrion konstituiše se i njegovo Svetleće telo, definisano generskim kodom čoveka. Ono raste u simbiozi sa rastom embriona a kasnije sa razvojem čoveka. Razvoj Svetlećeg tela nakon rođenj, ne vezujemo za godine ( starost ), već za ukupni razvoj čoveka.


PRAKTIČNA PRIMENA:


Svesna komunikacija sa Svetlećim telom najjednostavnija je ako se inicira molbom u stanju blago sniženih moždanih talasa. Svetlće telo će na pozitivne i afirmativne molbe uvek odgovarati dok na negativne neće. Dobro je obraćati se molbom a ne zahtevom. Obraćanje Svetlećem telu je najbolje izvoditi u već opisanom sedećem položaju tela. Ako pri tome zamišljate da se obraćate Vašem Svetlećem telu, koje je iznad Vaše glave, komunikacija će time biti olakšana.1) SAMOISCELJIVANJE - obraćamo se molbama koje mogu biti:- molbe koje se odnose na različite sisteme u čoveku ( npr. " Molim moje Svetleće telo da mi optimalizuje funkciju nervnog sistema " - pri čemu se vrši naravno vizuelizacija glave )

- molbe koje se odnose na veće organe ili delove tela ( npr. " Molim moje Svetleće telo da mi optimalizuje funkciju srca " )

- molbe koje se odnose na vrlo precizne zahteve ( npr. " Molim moje Svetleće telo da mi optimalizuje funkciju skočnog zgloba desne noge " )

- molbe koje se odnose na bolesti ( " Molim moje Svetleće telo da mi otkloni glavobolju " )2) ISCELJIVANJE DRUGIH - obraćamo se molbama koje mogu biti:- direktne ( npr: "Molim moje Svetleće telo da osobi NN isceli glavobolju " )

- indirektne ( npr. " Molim moje Svetleće telo da zamoli Svetleće telo osobe NN da mu isceli glavobolju " ). Navedeni metod je znatno efikasniji zbog umnožavanja Vibracija pri interakciji dva Sveitleća tela.
KOMUNIKACIJA SA STVARAOCEMObraćaneje molbom Stvaraocu ( rečima, mišlju i sl. ) predstavlja najviši nivo komunikacije uopšte, posebno one koja za cilj ima isceljenje. Svaki pojedinac može da se obrati molbom Stvaraocu ali efekat neće biti isti.


Rezultati prvenstveno zavise od 3 faktora:


1) stepena razvoja ( komunikacije ) odnosno zrelosti Svesti.

2 ) odnosa Svest-Duša ( razmena Vibracija ) koji označava stepen usklađenosti Vibracija definisanih genetskim kodom i Vibracija koje konstituišu Dušu.

3) odnosa Svest-Um ( konstituisanje Energija ) , koji označava stepen usklađenosti Vibracija definisanih genetskim kodom, sa jedne strane, i Vibracija našeg Uma ( emocije i misli ), druge.

Pored ovih, postoje i drugi , više " tehnički "faktori: aktiviran bioenergetski potencijal, sinhronizovanost funkcija čakri, svesna komunikacija sa Svetlećim telom, aktiviranost i sinhronizovanost latica inteligencie, dostignut nivo snižavanja moždanih talasa.

PRAKTIČNA PRIMENA:

Prema iskustvu, većina ljudi može u potpunosti ili u velikoj meri da savlada tehnike meditiranja, i pomogne prvenstveno sebi ali i drugima. Prilikom obraćanja Stvaraocu molbe za isceljenje mogu biti:

- uopštene: "Molim Ssvaraoca da me (ili osobu NN) isceli"

- posebne: "Molim Stvaraoca da mi (ili osobi NN) optimalizuje funkciju nervnog sistema"

- konkretne: "Molim Stvaraoca da mi (ili osobi NN) isceli glavobolju".

Moguće je kombinovati različite vrste molbi. Važno je istaći: ne postoje nikakva ograničenja u obraćanju Stvaraocu za isceljivanje drugih i sebe; nivo komunikacije koji se uspostavlja molbom određuje efikasnost isceljivanja. Molba za isceljivanje upućena Stvaraocu uvek će omati efekat.VEŽBE DISANJAOSNOVNA VEŽBA DISANJA:

U stojećem ili sedećem položaju, skoncentrišite se na disanje, na sledeći način:

faza 1 - udisanje: tokom ove faze udišite vazduh kroz nos, brojeći u sebi do 8, i to

faza 1.1 - udisanje "stomakom": udahnite postepeno vazduh prvo u gornji deo pluća, isturajući pri tome stomak, kao da želite da udahnete "stomakom". Vazduh će ispuniti donji deo Vaših pluća.

faza 1.2 - udisanje "sredinom i gornjim delom pluća": udišući dalje "puštajte" polako vazduh u sredinu pluća, i tek na kraju u gornji deo pluća (princip disanja kao kod joge).

faza 2 - zadržavanje vazduha: zadržite vazduh u plućima brojeći do 8.

faza 3 - izdisanje: izdišite kroz nos, brojeći u sebi do 8. Vazduh ispuštajte lagano najpre iz "stomačnog dela", zatim iz središta pluća, a tek na kraju iz vrha pluća.

U kasnijoj fazi vežbanja, možete preći i na vežbe disanja u kojoj se nozdrve koriste naizmenično.

Postupak: kažiprst i srednji prst desne ruke su na "trećem oku", a preostalim prstima zapušavamo naizmenično levu i desnu nozdrvu udišući odnosno izdišući na onu nozdrvu koja je slobodna.http://www.illumina.co.yu/Priprema_za_rad_sa_Energijama.htm

.


Poslednji put izmenio Vesna dana 19 Jan, 2009 02:33 am, izmenio ukupno 2 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Zockey
Gost

 Poruka Poslao: 11 Dec, 2008 19:42 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ima u knjizi ,,Priručnik za radnike svetla''.
 Nazad na vrh »
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 19 Jan, 2009 02:46 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...

OSOBNA PRIČA
(Dr.Joshua David Stone)


Moji voljeni čitatelji, i ja sam također imao svoje zdravstvene lekcije te zbog tradicionalno usmjerene medicine zaključio sam da je ona za mene gubitak vremena i osobno sam istraživao holističke, naturopatske, homeopatske i New Age oblike fizičkog iscjeljenja, a siguran sam da ste i svi vi isto tako. Želim biti jasan, da ja nepotcjenjujem tradicionalnu medicinu jer ona zasigurno ima svoje mjesto. Ja samo govorim kako je tradicionalna medicina bila potpuni gubitak vremena i novca, za mene osobno i za vrlo suptilne subkliničke i duhovno potaknute fizičke lekcije s kojima sam se morao nositi. Sve ovisi o tome s kakvim se lekcijama fizičkog zdravlja morate nositi. Moj cjelokupni sistem četiriju tijela je tako profinjen i pročišćen da bi uzimanje bilo kakvih lijekova ili testovi koji prodiru u tijelo, bilo potpuno otrovno za mene. Kao što mi je jedan liječnik rekao «Vi ste iskliznuli kroz pukotine zapadne medicine». Ja sam bio na takvom nivou duhovne suptilnosti da uopće nisu imali pojma što da učine s mojim određenim zdravstvenim lekcijama u to vrijeme.

Za mene je cijeli holistički, naturopatski, homeopatski i New Age oblik iscjeljenja i medicine bio tako fascinantan da sam proveo mnoge godine svoga života u čišćenju vrlo profinjenih preostalih toksina. To su stvari poput živinih plombi, vakcina, korištenih antibiotika, metala, kemikalija, parazita, vakcina, gljivica, toksina iz okoliša, lijekova koje smo koristili u svom liječenju, bilo koji lijekovi koji utječu na um, toksine iz bolesti na subkliničkom nivou (tuberkuloza, karcinom, Epstein-Barr virus, hepatitis, samo su neki od primjera), kofein, nikotin, olovo (iz boja), toksičnost aluminija (iz posuda za kuhanje), toksičnost bakra (bakrene cijevi), radijacija (preblizu Tv-a u boji i mikrovalne), slaba elektromagnetska zaštita (od svih elektromagnetskih uređaja u kući), alkohol, konzervansi i toksini zbog loše prehrane i/ ili brze hrane, samo su neki od postojećih. Preporučujem vam da pronađete dobrog New Age homeopatskog terapeuta i dajte mu ovaj popis i recite njemu ili njoj kako bi htjeli počistiti sve te stvari iz svoga sistema. Ako si to ne možete priuštiti, ili ne možete pronaći terapeuta, tada idite do svoje najbliže homeopatske ljekarne i tamo će vam preporučiti određene homeopatske pripravke koji pomažu očistiti te preostale TOKSINE iz organa, žlijezda i krvi.

Čišćenje ovih preostalih toksina napravit će čudo u jačanju vašeg imunog sistema i povećanju vaše vitalnosti i cjelokupnog zdravlja i energije. Također preporučujem specifično uzimanje homeopatije za izgradnju imunog sistema i čišćenje organa. Za bolju emocionalnu ravnotežu preporučujem istraživanje Bachovih cvjetnih remedija uzetih u homeopatskom obliku. Za više informacija preporučujem čitanje moje knjige «Kako pročistiti negativni ego». Kao što želimo ukloniti mentalne toksine negativnog ega iz mentalnog tijela, također želimo ukloniti i emocionalne toksine u obliku negativnih emocija iz emocionalnog vozila i energetske toksine iz eteričnog vozila. I isto tako želimo ukloniti fizičke toksine iz fizičkog vozila.

Postoji mnogo New Age tehnologija za detektiranje tih suptilnih toksina koji su ostali pohranjeni u našim organima i stanicama još od djetinjstva. Čišćenje tih preostalih toksina korištenjem homeopatije i ljekovitog bilja, bilo je veoma duhovno iskustvo, jer sam se osjećao kao da produhovljujem svoje fizičko vozilo do vrlo velikog razmjera. To je također pratilo uzimanje potpuno čiste prehrane. Ne preporučujem da postanete fanatični na tom nivou, no za mene osobno, zbog mojih jedinstvenih lekcija i puta, bilo je vrlo bitno da budem vrlo discipliniran u tom području. Kombinacijom uklanjanja svih preostalih toksina i uzimanje takve čiste hrane je održavalo moj imuni sistem da radi vrlo dobro. Vrijeme koje je potrebno za produhovljenje fizičkog vozila na ovaj način vrijedno je našeg vremena, energije i čak financijskog uloga.

U svom životu sam naučio jednu stvar, a to je da ako me fizičko vozilo ne podržava vrlo je teško provoditi sav duhovni rad i služenje koje tako jako volim raditi. Stoga je vrlo važno platiti «ulog» za to.

BOG je na svim nivoima (fizičkom, eteričnom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom).

Fizičko tijelo je podjednako BOG kao i duhovno tijelo. Sva BOŽJA lica se moraju poštivati i posvetiti.


- Nastavak sledi -


http://www.iamucroatia.com/Glasnik/2008/12-2008/12-2008.html
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 19 Jan, 2009 02:52 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...

Dr. Joshua David Stone
- Nastavak -


Kako je vrijeme prolazilo na mom putu evolucije kroz inicijacije i uzašašće ja sam se sve više i više udaljavao od fizičkih oblika iscjeljenja, i fizičkog izlječenja, i počeo sam se sve više oslanjati na Duha i duhovno izlječenje. Ovdje želim reći da ne preporučujem svoj osobni put svojim voljenim čitateljima. Osjećam da je najbolji put za većinu ljudi onaj koji je uravnotežen i integriran. Postoji vrijeme za Zapadnu medicinu, vrijeme za holističku New Age medicinu, i vrijeme da se oslonimo na Duha i pomoć Uzašlih Majstora. Zbog moje izrazito profinjene i pročišćene prirode, sistema i misije, i nevjerojatno suptilnih zdravstvenih lekcija koje su bile energetske i električne prirode, u jednom trenutku u mome životu čak sam u potpunosti prestao uzimati ljekovito bilje, homeopatiju, vitamine, i odlaziti terapeutima tradicionalne medicine i holističkim New Age terapeutima. Bio sam tako pročišćen na tim nivoima da bi to bio gubitak vremena, a moje tijelo više nije željelo uzimati nikakav oblik fizičkih tvari bilo koje vrste. Ponovno, ističem, ja ovo ne preporučujem drugim ljudima, ali za mene osobno to je bio 100% ispravan put.

Počeo sam se sve više oslanjati na radioniku koja je znanost slanja energija samome sebi iz supstanci poput homeopatije i ljekovitog bilja, radije nego ih uzimati u fizičkom obliku. Za mene osobno to je djelovalo mnogo bolje i mnogo efikasnije. Prošao sam i kroz fazu tretmana polaganja dlanova što je za taj period mog života mnogo pomoglo ali je s vremenom i to postalo pregrubo za mene. Moji voljeni čitatelji, cijeli ovaj proces se odvijao povezan s mojim procesom inicijacija. Što sam više napredovao u procesu inicijacija i što sam nosio više električnog svjetla to sam se više oslanjao na Duha za moje fizičko iscjeljenje.

Ovaj proces se također poklopio s jedenjem sve manjih i manjih količina hrane. U ovom trenutku svoga života ja još uvijek uzimam hranu ali u malim količinama, no ja ustvari sada živim 90% od svjetlosti. Količina hrane koju ja pojedem je tako neznatna da niti jedna trodimenzionalna osoba ne bi pomislila da itko od toga može živjeti. Ponovno ističem, ja to ne preporučujem svojim čitateljima, osim u vrlo rijetkim slučajevima, jer mislim da je mnogo bolje biti uravnotežen na svim nivoima, i jesti normalno. Za mene osobno, zbog mojih jedinstvenih zdravstvenih lekcija i misije to je za mene bio 100% ispravan put. To sam također vrlo polako uradio tijekom mnogih godina i čekao sam da živim pretežno od Svjetlosti sve do moje dvanaeste inicijacije. Stoga ja ne preporučujem prestanak jedenja «hladne puretine», pošto je to sudbina mnogih ljudi na ovoj planeti, a ne jedenje fizičke hrane i život na svjetlosti je moja sudbina. Da budem iskren to nije nešto što sam neizbježno želio učiniti već je to nešto što se u tome smjeru razvilo zbog mojih jedinstvenih zdravstvenih lekcija, misije i sudbine. Sada se osjećam na tom putu fizički mnogo jači, nego kada sam jeo normalnu hranu, i to je razlog što sam i dalje na tom putu. Također sam tražio od Melkizedeka, Mahatme i Metatrona da programiraju moj sistem dvanaest tijela kroz određena vatrena slova, svetu geometriju i geometrijske kodove tako da ne gubim težinu i premda još uvijek jedem nešto malo hrane i planiram tako nastaviti do kraja ove inkarnacije, ja ne mršavim. Svjetlost se na neki način transformira u fizičku masu.


Dr. Lorphanova Akademija za iscjeljenje


U ovom razdoblju moga života nakon što sam preuzeo dvanaestu inicijaciju ja se u potpunosti pouzdajem u Duha, Melkizedeka, Mahatmu, Metatrona, Dr. Lorphana, Galaktičke Iscjelitelje, Sai Babu, Arkanđela Rafaela, Platinaste Anđele, Sanandu, Djwhal Khula, grupu Majstora nazvanih Jezgra 7 (Core 7), Gospoda Arkturusa, moju Monadu ili Moćnu Ja Jesam Prisutnost, Božansku Majku i Majstorice, 7 Čohana i Jezgru 21 (Core 21) za sve moje potrebe iscjeljenja.

Dopustite mi da vam predstavim Dr. Lorphana, koji je moj liječnik. I tako, moji voljeni čitatelji, ja još uvijek imam liječnika i ono što je smiješno je to da on ne živi na Zemlji. On živi u Velikoj Bijeloj Loži na Sirijusu. To nije fizički planet Sirijus, već eterična duhovna prijestolnica naše planete čija straža je Shamballa. Majstori iz cijele galaksije putuju da bi ih dr. Lorphan i njegovi prekrasni galaktički iscjelitelji obučavali. Moji voljeni čitatelji, ja vam sada predstavljam njega i njegovo osoblje tako da može postati i vaš liječnik. Preporučujem vam da zadržite svog tradicionalnog zemaljskog liječnika, i New Age holističke terapeute i sada samo dodate Dr. Lorphana i njegov tim galaktičkih iscjelitelja svome timu iscjelitelja. Premda se ja jedino pouzdajem u Duha, želim da vi, moji voljeni čitatelji, iskoristite prednost iscjeljujuće podrške na svim nivoima koja vam je dostupna. To je važno u konceptu Integriranog Uzašašća i sinteze na kojoj je moj rad u potpunosti i baziran. Moja jedinstvena misija da se u potpunosti oslanjam na Duha, dozvoljava mi da vam približim taj nivo fizičkog iscjeljenja, moji voljeni čitatelji, na jedinstven i kreativan način. Zbog toga što se ja u potpunosti oslanjam na Duh za moje fizičko zdravlje ja sam posebno kvalificiran da vam pružim tu informaciju jer je to moje osobno iskustvo. Možda je BOG za mene izabrao ovaj put upravo zbog te svrhe. Većina svjetlosnih radnika ne shvaća količinu pomoći koju nam Duh može pružiti, čak i za čvrsto fizičko vozilo. Zapamtite, sve je u svemiru samo energija u različitim rasponima gustoće. Kada čvrstu kocku leda stavimo na vrući asfalt, ona se istopi u vodu i zatim ispari. Duh je poput pare, a fizičko tijelo poput kocke leda. Sve je samo energija. Uzašli Majstori na unutarnjem planu su Majstori transformiranja energije.

- nastavak sledi -
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 19 Jan, 2009 02:59 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...

Alati za iscjeljenje od dr. Lorphana i njegovog iscjeljujućeg tima
( Dr.Joshua David Stone )


Dozvolite mi da započnem time što ću vam reći kako me je dr. Lorphan zamolio da napišem ovo poglavlje kako bi svatko od vas osobno saznao da su on i njegovo osoblje voljni pomoći svakom iskrenom Svjetlosnom radniku sa bilo kakvom i svim lekcijama s fizičkim zdravljem s kojima se suočavate. Isto se može primijeniti na sve Uzašle Majstore koji su i sami nevjerojatni iscjelitelji. Ja osobno koristim i Dr. Lorphana i njegovo iscjeljujuće osoblje i mnoge Uzašle Majstore s kojima ste upoznati. Ja također pozivam i Arkanđele i Anđele i određene grupe vanzemaljaca koji posjeduju određene napredne tehnologije za tu svrhu.

Vezano uz to, dopustite mi da započnem opisivati neke duhovne alate za iscjeljenje koje koristim a koje ću iznijeti jedino radi toga da ih učinim dostupnima i vama, moji voljeni čitatelji. Ja namjerno opisujem te alate vrlo kratko i jezgrovito kako bi im mogli lako pristupiti i lako ih upotrijebiti. U sljedećem poglavlju ću detaljnije objasniti neke od najvažnijih alata. Svrha ovog poglavlja je da vam ih približim na najefikasniji, najjezgrovitiji i najpraktičniji način, što je više moguće. Sada ću razotkriti neke od tih najbožanskijih duhovnih alata za iscjeljenje.

1) Prvi alat koji koristim dolazi od Melkizedeka, Mahatme i Metatrona (3M). Naziva se Zlatna i/ ili Platinasta Mreža. To je mreža koju možete zatražiti od Duha, a koja filtrira i izvlači bilo kakve neuravnotežene ili negativne energije. Preporučujem da to zatražite barem dva puta dnevno. Također preporučujem da zatražite da Platinasta mreža bude postavljena na svim ulazima u kuću i prolazima u domu na trajnoj osnovi. Na taj način svaki puta kada prođete kroz prolaz ili ulaz u kuću vi ste automatski očišćeni. Tu, Platinastu i Zlatnu Mrežu tražite za svoju obitelj i svoje kućne ljubimce. Također će poslužiti za čišćenje negativnih implantata i elementala. Također zatražite da 3M postave Platinastu Mrežu četiri puta dnevno (ujutro, u podne, navečer i prije spavanja) svaki dan bez da moramo to zatražiti. Ovi voljeni Majstori će to uraditi za vas ako to zatražite od njih. Njihova ljubav i suosjećanje su neizmjerni kao i njihova posvećenost služenju.

2) Kada ste bolesni ili kada se netko drugi u obitelji razboli zatražite Zaštitnu rešetku tako da njihove bakterije ili virusi ne mogu ući u vaše polje.

3) Kada god osjetite da je bilo koja vrsta bakterija na subkliničkom ili kliničkom nivou ušla u bilo koje vaše suptilno tijelo pozovite 3M (Melkizedek, Mahatma, Metatron), i dr. Lorphana i njegovo iscjeljujuće osoblje i pozovite kozmički bakterijski vakuum. Ovi majstori će isisati bakterije iz vašeg polja poput vakuumskog čistača.

4) Kada god osjetite na subkliničkom ili kliničkom nivou u svom suptilnom ili fizičkom vozilu energiju virusa, zatražite od 3M-a, dr. Lorphana i njegovog iscjeljujućeg osoblja da postave kozmički virusni vakuum. To će isisati virusnu energiju kao s vakuumom. Vjerujte mi, moji voljeni čitatelji, to uistinu djeluje. I dalje morate poštivati druge nivoe Boga i Božje zakone na tim nivoima, a ovaj proces će vam pružiti ogromnu podršku.

5) Pozovite eteričke iscjelitelje za pomoć u popravku vašeg eteričkog vozila. Eteričko tijelo može biti oštećeno zbog prošlih života i/ili prošlih trauma u ovom životu. Vaše eteričko tijelo je vaše kalup tijelo po kojem je izgrađeno vaše fizičko tijelo. Ako je oštećeno, vaše fizičko tijelo se nikada neće oporaviti. Lako ga možemo izliječiti samo ako zatražimo od eteričnih iscjelitelja da ga poprave.

6) Pozovite Uzašle Majstore po svome izboru i također zatražite da vaše monadičko kalup tijelo trajno bude usidreno u vaše polje kao i vaše mayavarupa tijelo, koja su vaša viša savršena kalup tijela. To će uvelike ubrzati fizičko iscjeljenje.

7) Zatražite od 3M-a ili nekih drugih Kozmičkih Majstora po vašem izboru da trajno usidre svoju energiju kroz vas 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini. Ja sam to radio s 3M i to je hrana koja uvelike održava moje fizičko vozilo. Ona može biti i vaša samo trebate zatražiti. Zakon univerzuma je da morate zatražiti, jer ovi veliki i plemeniti Majstori ne smiju vam dati te blagoslove bez vašeg zahtjeva, jer se ne smiju miješati u vaš slobodni izbor. Moj posao, moji voljeni čitateli je da vas ponizno uputim što da tražite i blagoslovi kozmosa će biti vaši dokle god ste iskreni u svojim naporima da služite BOGA i svoju braću i sestre u Kristu.

Cool Također sam zatražio od 3M-a da opskrbe vitamine i minerale kroz 3M-ovo kozmičko svjetlo koje se konstantno slijeva. Mislim da je to dio razloga zašto se osjećam održavan svjetlom. Melkizedekova energija je najčišće zlatne boje. Metatronova energija je platinaste boje. Mahatmina energija je boje duginog bijelog svjetla. Moji voljeni čitatelji, vidite li sve vitamine i minerale u toj energiji?

9) Također sam tražio od 3M-a da programiraju moje gematrijansko tijelo i cijeli sistem 12 tijela s vatrenim slovima, ključnim kodovima i svetom geometrijom da djelomično živim od svjetlosti. Idealno je živjeti i od hrane i od svjetlosti.

10) Ako se želite udebljati (dobiti na težini) zatražite od 3 M-a i dr. Lorphana da programiraju ta vatrena slova, ključne kodove i svetu geometriju . Ako želite smršaviti izrecite istu molitvu samo za mršavljenje.

11) Ako u svom fizičkom i eteričkom tijelu imate posebno slabo područje pozovite Metatrona i Platinaste Anđele ili Zlatne Anđele da 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini žive u tom području. Na primjer, često puta istegnem glasnice od puno govorenja, savjetovanja, predavanja i telefonskih razgovora. Platinasti Anđeli žive u mojim glasnicama i oblažu moje grlo kako bi se oporavilo, i udaljavaju sve negativne bakterije, jer bakterije i virusi su skloni doći na mjesto slabosti u tijelu. To se lako može ublažiti s ovim duhovnim alatom za iscjeljenje. Platinasti Anđeli također žive u mom probavnom sistemu i pozvao sam ih u svoje cijelo tijelo. Platinasta boja je najviša frekvencija boje dostupna na Zemlji. Jedina viša frekvencija je energija BOGA na 352. nivou Boga koja nema boju.

12) Za stvarno teške zdravstvene lekcije preporučujem pozivanje akupunkturnog tima na unutarnjem planu pod vodstvom dr. Lorphana. Recite im za što ste zabrinuti i oni će staviti eterične igle u vaše eterično tijelo, kojih nećete biti svjesni a koje će uvelike aktivirati chi u vašem sistemu u području u kojem je to potrebno.

13) Kada osjetite da vam je cijeli sistem energetski začepljen ili da je prisutno previše tamne astralne, eterične i mentalne energije pozovite prana-vjetar pročišćavajući uređaj od Gospoda Arkturusa. Ovaj voljeni Majstor će usidriti taj eterični ventilator u vašu treću čakru, koji će ispuhnuti svu tu energiju kroz sve vaše nadije, meridijane, vene i arterije. Isprobajte, zadivit će vas.

14) Kada se osjećate izmoreni preporučujem da pozovete Gospoda Arkturusa koji će koristiti naprednu tehnologiju na svom matičnom brodu da revitalizira i energizira vaš sistem ako to zatražite od njega. To je čak bolje od šalice kave, a nećete napuniti svoje fizičko vozilo s dvije stotine poznatih toksina koje sadrži kava. Pokušajte se ne oslanjati na umjetne stimulanse. Zašto koristiti umjetne stimulanse kada BOG i Božja sila mogu biti vaš izvor energije?

15) Kada ste premoreni od posla i sve vaše energije su izvan ravnoteže i uz to jako teške, ja volim pozvati Gospoda Arkturusa i Arkturijanske radnike iz hrama da uravnoteže moje meridijane. Smjesta ćete osjetiti navalu energije kroz svoj sistem meridijana.

16) Drugi prekrasni Majstor za pozvati, a koji je specijaliziran u iscjeljenju je Arkanđeo Rafael i njegovi Anđeli Iscjeljenja. Određenim anđelima su dani određeni zadaci u Božjem Kraljevstvu. BOG je stvorio Arkanđela Rafaela da radi fizička iscjeljenja. Pozovite Arkanđela Rafaela i njegove Anđele Iscjeljenja bez obzira na zdravstveni problem.

17) Ostala dva Majstora koja su nevjerojatno vješta u iscjeljenju su Njegova Svetost Gospod Sai Baba i Sananda. Sai Baba kao inkarnirani univerzalni avatar ima beskrajnu shakti i time što je svemoguć, sveznajući i sveprisutan može vam pomoći s bilo kojim problemom koji imate, uključujući i fizički. Otkrio sam da je i Sananda izrazito efikasan iscjelitelj. Ponekad volim pozvati druge Majstore za iscjeljenje samo radi promjene tempa iscjeljenja i kako bih se stopio i uskladio s njihovim energijama. Ova dvojica Majstora zasigurno pripadaju toj kategoriji.

1Cool Jedan od najučinkovitijih iscjelitelja a kojeg svjetlosni radnici zaboravljaju pozvati je naša vlastita Monada i/ili Moćna Ja Jesam Prisutnost. Tko bolje poznaje vaše tijelo od vaše vlastite Monade. I tko je više motiviran da vas pomogne iscijeliti nego vaša Monada koja je vaše pravo jastvo? Pozovite svoju Monadu za pomoć u ovom području i bit ćete zadivljeni energetskom podrškom koju vam može dati.

19) Pozovite 3M-a, Dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje jednom tjedno da uklone implantate i negativne elementale i sve te neuravnotežene energije iz svih vaših suptilnih tijela. Samo trebate zatražiti, toliko je jednostavno.

20) Vidovito i/ili intuitivno često sam osjetio određenu kristalizaciju u nekim svojim zglobovima na subkliničkom, eteričnom nivou. To ponekad može nastati zbog previše vremena provedenog u uredu, tipkajući, za kompjuterom i sličnog. Ja sam zatražio od svog dragog prijatelja Gospoda Arkturusa da ukloni tu kristalizaciju iz mog sistema noću dok spavam kada je god to potrebno. On je velikodušno pristao tako služiti.

21) Kada se god osjetite emocionalno i čak mentalno neuravnoteženi pozovite dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da ponovno uravnoteže vaša emocionalna i mentalna tijela koja će također doprinijeti u iscjeljenju vašeg fizičkog tijela.

22) Svakog dana prije početka svog posla bilo da je to savjetovanje, tipkanje, rad na kompjuteru, rad za stolom, vožnja kamiona, upravljanje avionom, primanje pacijenata, pozovite 3M i/ili Uzašle Majstore na unutarnjem planu po vašem izboru da kroz vas tijekom cijelog dana protječu njihove energije. Ja to savjesno radim i uočavam da su moja snaga i energetski nivo doslovno povećani stotinu puta i uočavam da je moje fizičko vozilo stotinu puta izdržljivije. Ideja je ta da protječe BOG i BOŽJA energetska sila dok radite, a ne vaša vlastita. Zašto da koristite svoju bateriju kada možete koristiti BOŽJU bateriju?

23) Kada imate vrlo ozbiljne i ustrajne zdravstvene lekcije ponekad samo jedan Majstor nije dovoljan. Tada pozivam cijelu grupu Majstora da na meni radi istovremeno. To može biti u mojem slučaju cijela Jezgra 21(Core 21), koji su vijeće Majstora s kojima radim. Njihova podgrupa je Jezgra 7(Core 7). Druga podgrupa je Božanska Majka i Majstorice koje su prekrasni iscjelitelji i stvaraju žensko iscjeljenje koje je tako često potrebno. Ja također pozovem i 7 Čohana koji rade izrazito efikasno kao cjelina. Isprobajte ovaj poseban duhovni alat kada vaše zdravstvene lekcije ne popuštaju.

24) U određenim rijetkim prilikama kada sam puno planetarno služio i nisam se osjećao fizički dobro, 3M su ustvari potpuno ušli i pobrinuli se za moje tijelo na način koji jedino mogu opisati kao što se Lazar osjećao kada su ga Isus i Gospod Maitreja dignuli iz mrtvih. U određenim prilikama od velike duhovne planetarne važnosti bio sam zapanjen nevjerojatnim iscjeljujućim mogućnostima koje oni imaju na raspolaganju. Nisam se osjećao dobro i trenutno sam se osjetio iscijeljenim kako bih mogao nastaviti planetarno služenje koje i trebam raditi.

25) Onima od vas koji su specijalno usklađeni s Djwhal Khulom kao i ja, Djwhal može puno pomoći kad imamo određene zdravstvene lekcije. Ono što ja radim je da tražim da me priključi na svoj holografski kompjuter u svom uredu u svom ašramu na unutarnjem planu i kroz taj najnapredniji holografski kompjuter on može napraviti najsitnije i krajnje energetske korekcije kako bi uravnotežio energetska polja.

26) Drugi zahtjev koji često radim na sličan način dr. Lorphanu i Galaktičkim Iscjeliteljima i Gospodu Arkturusu i njegovim Arkturijanskim pomagačima je zahtjev da samo ponovno uravnoteže moja energetska polja .

27) Također koristim prednost svih služenja tih najčudesnijih iscjelitelja noću dok spavam. Ako je neko područje u mom fizičkom eteričnom tijelu energetski slabije, ja zatražim prije spavanja da na primjer Gospod Arkturus provodi svoju Arkturijansku kompjuteriziranu energiju s matičnog broda tijekom cijele noći i da ojača to područje. To je izrazito učinkovito. Arkturijanci kažu kako ne postoji problem fizičkog zdravlja koji oni ne mogu iscijeliti tijekom vremena.

2Cool Jedan drugi Arkturijanski alat za fizičko iscjeljenje je da zatražimo da nas odvedu u našem duhovnom tijelu noću dok spavamo kroz bilokaciju u komoru mehanizma. Komora mehanizma je specijalno napravljena da radi na lekcijama fizičkog zdravlja.

29) Drugi vrlo važan alat za duhovno iscjeljenje je da pozovemo dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da iscijele bilo kakve pukotine, mrlje, rascjepe i/ili iritacije u auri i u svih 5 tijela (fizičkom, eteričkom, astralnom, mentalnom i duhovnom). Ovaj alat je vrlo važan jer će bilo kakvi rascjepi ili rupe u auri izazvati curenje energije poput krvarenja u fizičkom tijelu, ali ova vrsta krvarenja se može pojaviti na eteričnom, astralnom i mentalnom nivou.

30) Drugi preventivni alat koji je vjerojatno svima vrijedan da se koristi povremeno, je da Dr. Lorphan, Gospod Arkturus i Galaktički Iscjelitelji uklone bilo koje i sve kancerozne energije koje se počinju razvijati u bilo kojem suptilnom tijelu ili fizičkom tijelu. Te energije uvijek počinju u suptilnim tijelima, a zatim prelaze u fizičko. Ova vrsta molitvenog zahtjeva to iskorjenjuje u začetku.

31) Drugi vrlo koristan alat za duhovno iscjeljenje za održavanje fizičkog tijela u dobrom stanju je da svaki dan zatražimo od dr. Lorphana i Galaktičkih Iscjelitelja da izbalansiraju naše čakre . To će omogućiti da sistem žlijezda i naši organi funkcioniraju kako treba.

32) Ako se ikada osjetite fizički bolesnima i s nekom vrstom procesa u imunom sistemu pozovite dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da vam daju eteričku dozu vitamina C. Zapamtite, moji prijatelji i voljeni čitatelji, sve je samo energija.

33) Jedan drugi izrazito važan alat je da pozovemo 3M i dr. Lorphana da očiste našu genetsku liniju od svih neuravnoteženih energija. Moji voljeni čitatelji, mi ne moramo biti žrtve ničega u životu, a to se odnosi i na naše genetsko naslijeđe.

34) Pozovite dr. Lorphana i grupu Iscjelitelja da očiste iz vašeg sistema četiriju tijela sve eterične bolesti, astralne bolesti, mentalne bolesti, duhovne bolesti i na kraju fizičke bolesti. «Tražite i primit ćete, kucajte i vrata će se otvoriti.»

35) Pozovite Uzašle Majstore po svome izboru kao i dr. Lorphana i njegovu grupu iscjelitelja da postave Program za uklanjanje matrice bazičnog straha te da iz našeg podsvjesnog uma izvuku sve misaone forme, predodžbe i negativne osjećaje povezane s lošim zdravljem. Nakon što ste dopustili Majstorima da rade na vama 15-20 minuta s ovim procesom, zatražite da u vaš podsvjesni um stave misaone forme, osjećaje, predodžbe i atribute savršenog zdravlja u svakom aspektu vašeg fizičkog tijela.

36) Još jedan izrazito koristan alat za duhovno iscjeljenje ako vam je neki organ ili područje tijela oslabljeno, je da zatražite od 3M-a ili bilo kojeg Kozmičkog Majstora po svome izboru da postave trajnu energetsku zraku od njih do te određene slabe točke u vašem fizičkom tijelu. Jednom kada je to područje iscijeljeno i ojačano ta energetska zraka se može ukloniti ili smjestiti u drugo područje vašeg tijela.

37) Jedan drugi vrlo jednostavan alat za duhovno iscjeljenje je pozivanje jednog od Majstora s kojim ste najviše povezani i zatražiti da on ili ona utisnu svoje eterično tijelo u vaše fizičko tijelo na način energetskog telepatskog priključenja. Ja sam to uradio sa Sai Babom u vrijeme kada su određena područja mog fizičkog tijela bila slaba. To mi je zasigurno dalo dodatnu energiju i izvor snage u tim oslabljenim područjima.

3Cool Ranije sam preporučio pozivanje eteričnog tima da popravi eterično vozilo. Također pozovite dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da poprave bilo koju štetu iz prošlih života ili ovog života u vašem astralnom i mentalnom tijelu. To će također uvelike ojačati vaše eterično fizičko vozilo.

39) Ako ste svjesni bilo kojih preostalih fizičkih toksina u vašem tijelu koje je potrebno očistiti, možete pozvati Gospoda Arkturusa i njegove Arkturijanske pomagače da očiste te toksine uz pomoć Arkturijanske tehnologije. Primjer za to je, koji sam jednom isprobao kada sam jeo mnogo povrća. Povrće koje sam kupio nije bilo organsko i znao sam da sadrži mnogo pesticida. Upitao sam Majstore koliki je nivo pesticida u mome tijelu, a oni su mi rekli da je previsok. Zatražio sam od Gospoda Arkturusa da smanji taj nivo i da očisti te toksine. On je milostivo pristao da mi pomogne u tome. Također sam pomogao tom procesu time što sam stavio određene homeopatske pripravke na moju radioničku mašinu što je također pomoglo. Također bih vam preporučio, moji voljeni čitatelji da uzmete homeopatske pripravke i ljekovito bilje specijalno namijenjeno za tu svrhu. Odite do najbliže homeopatske ljekarne i tamo će vas uputiti koji je pripravak najbolji za to. Ponovno, rad na oba nivoa, i duhovnom i zemaljskom je najučinkovitija metoda u svim tim alatima. Ovdje sam naveo primjer s pesticidima, ali isti koncept i principe možete primjeniti i za uklanjanje žive iz svoga sistema koju propuštaju živine plombe ili čak od smoga ako živite u gradu. Budite kreativni.

40) Jedan drugi vrlo učinkovit alat duhovnog iscjeljenja za fizičko iscjeljenje je da zatražite od Gospoda Arkturusa da usidri i aktivira svoje tekuće kristale koji služe za deaktiviranje bilo kakve neuravnotežene energije prisutne u sistemu pet tijela (fizičkom, eteričnom, astralnom, mentalnom i duhovnom). Ja osobno smatram ovaj alat vrlo efikasnim.

41) Zatražite od 3M-a i Uzašlih Majstora po vašem izboru da vas zaštite od preuzimanja bilo kakve fizičke zdravstvene karme od vaših ostalih 11 proširenja Duše iz vaše NadDuše. Također zatražite da ne preuzmete bilo kakvu fizičku zdravstvenu karmu od 144 proširenja vaše Duše iz vaših dvanaest NadDuša i/ili Monade. Dio tog procesa je da također u svom umu afirmirate kako nećete dozvoliti da se to dogodi. To se mora učiniti na oba nivoa kako bi bilo efikasno.

Mogućnosti za traženje pomoći od dr. Lorphana, Galaktičkih Iscjelitelja, Rafaela, Platinastih i Zlatnih Anđela, Gospoda Arkturusa i Uzašlih Majstora su beskrajne. Najvažnija stvar je da se sjetite moliti i tražiti pomoć i tražiti od tih Majstora vrlo precizno ono što je vaš zdravstveni problem. Ako ne dobijete rezultate koje ste željeli, nastavite tražiti. Iz mog osobnog iskustva, svaki od tih različitih Majstora o kojima govorim iscjeljuju na različit način. Ja pozivam različite Majstore za različite fizičke simptome, jer kroz proces pokušaja i pogreške, određeni Majstori su efikasniji od drugih kod određenih zdravstvenih problema. Ako se radi o vrlo ozbiljnoj zdravstvenoj krizi morate biti realistični i ne očekivati trenutno izlječenje. Ono se može desiti, no to nije pravilo. Nastavite izmjenjivati i isprobavati različite Majstore i grupe Majstora kako bi vidjeli koji su najučinkovitiji za vas. Kroz taj proces će vas voditi vaša intuicija.

Jedna od najljepših stvari u radu s dr. Lorphanom, Galaktičkim Iscjeliteljima, Uzašlim Majstorima, Anđelima i Vanzemaljcima za iscjeljenje je to što su oni dostupni 24 sata dnevno, sedam dana tjedno, 365 dana u godini. Ne morate unaprijed rezervirati termin i oni nam ne naplaćuju. Njima je čast da nam služe.

http://www.iamucroatia.com/Glasnik/2008/12-2008/12-2008.html
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
stariji_od_13
Napredni tragalac


Pridružio: 09 Jan 2009
Poruke: 396

 Poruka Poslao: 31 Jan, 2009 16:19 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ovo je fenomenalno za početak rada u samoisceljivanju, i povećanju senzibiliteta.
Smile
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 06 Apr, 2009 19:55 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

ABRAHAM "TRAŽI I DOBIĆEŠ"

Vraćanje prirodnog dobrog zdravlja

Kad se primenjuje ovaj postupak:

- Kad se ne osećate dobro.
- Kad vam saopšte uznemirujuću dijagnozu.
- Kad osećate bol.
- Kad želite da se osećate vitalnije.
- Kad osećate neki nejasan strah u vezi sa svojim organizmom.

Trenutni raspon Emocionalne osnove
Ovaj proces Prepuštanja menadžeru biće vam najdragoceniji onda kad se vaša Emocionalna osnova nalazi negde između:
Frustracije/Razdražljivosti/Nestrpljivosti i Straha/Tuge/Depresije/Očaja/BespomoćnostiOvaj proces obavljajte udobno opruženi - što vam je udobnije, to bolje. Odaberite vreme kad znate da ćete imati petnaestak minuta tokom kojih vas niko neće uznemiravati.
A sad napišite ovaj kratak spisak tamo odakle ga možete lako pročitati i prvi put kad ponovo legnete, polako ga pročitajte u sebi.

- Zdravlje je prirodno stanje mog tela.
- Čak i ako ja ne znam šta da radim da bi mi bilo bolje, moj organizam zna.
- Imam milijarde ćelija s individualnom Svešću i one znaju kako da ostvare svoju individualnu ravnotežu.
- Da sam tada znao ovo što sad znam, ovo ne bi nikad ni počelo.
- Ne moram da razumem uzrok ove bolesti.
- Ne moram da objašnjavam kako mi je zbog ove bolesti.
- Potrebno je samo da budem smiren i bolest će na kraju otići.
- Nije važno što je počela, jer sada menja pravac.
- Prirodno je da je mom organizmu potrebno neko vreme da počne da usklađuje moje poboljšane misli Dobrobiti.
- Nema potrebe za žurbom.
- Moj organizam zna šta da radi.
- Dobrobit je moje prirodno stanje.
- Moje Unutrašnje Biće je nerazdvojivo svesno mog fizičkog tela.
- Moje ćelije traže ono što im je neophodno da bi prosperirale, a Energija Izvora odgovara na te zahteve.
- Ja sam u odličnim rukama.
- Sada ću da se opustim, da bih omogućio komunikaciju između mog organizma i Izvora.
- Moj jedini zadatak je da se opustim i'dišem.
- Ja to mogu.
- Ja to mogu bez problema.

Sad samo ležite tu i uživajte u udobnosti dušeka pod sobom - i usredsredite se na disanje - udisaj, izdisaj, udisaj, izdisaj. Vaš cilj je da vam bude što je moguće udobnije. Dišite što dublje možete, ali nikako nauštrb udobnosti. Ne forsirajte se. Nemojte pokušavati da postignete bilo šta. Nemate šta da radite sem da se opustite i dišete.

Vrlo verovatno će početi da vas obuzima smirenost, osećaj spokoja u telu. Osmehnite se i prihvatite da Energija Izvora konkretno odgovara na zahtev vaših ćelija. To što sada osećate jeste proces lečenja. Ne činite ništa da mu pomognete ili da ga intenzivirate. Prosto se opustite i dišite - i dopustite ga.

Ako osećate bolove dok ležite, pridržavajte se istog procesa. Međutim, ako osećate bolove, bilo bi dobro da svom spisku dodate sledeće reči:

- Ovaj osećaj bola je pokazatelj da Izvor odgovara na zahtev mojih ćelija za energijom.
- Ovaj osećaj bola je čudesan pokazatelj da je pomoć na putu.
- Prepustiću se ovom osećaj u bola jer znam da on nagoveštava poboljšanje.

A sada, ako možete, prepustite se snu. Osmehnite se u svojoj spoznaji da je sve u redu. Dišite, opustite se - i uzdajte se.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
istrazivac
Tragalac


Pridružio: 11 Feb 2009
Poruke: 189
Lokacija: srbija

 Poruka Poslao: 27 Apr, 2009 14:00 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Pozdrav svima sta vi mislite o pojavi ovog novog virusa sto su ga nazvali svinjski grip?Ja mislim da je to jos jedan proizvod iz kuhinje novog svetskog poretka u cilju unistavanja ljudskih bica.Pvo je bio pticiji sada svinjski veoma cudno pojave se iznenada i sire se veoma velikom brzinom.
Shocked
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 17 Okt, 2009 10:14 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Postovani citaoci

Dozvolicu sebi da napisem jedan post o samoizlecenju, u nadi da ce moci da se iskoristi za opste i pojedinacno dobro.
Izvinjavam se, unapred, sto nije bas detaljno opisan postupak, sa mnogo vise detalja, jer sam seanse zapisivao koliko sam stizao, vodeci racuna o osobama koje su ovo radile.
Ovo su tekstovi sa dve seanse, bolje reci sa delova dve seanse, sa jednom zenom i jednim muskarcem.
Ono sto bih podelio sa vama je mogucnost koriscenja ovih iskustava, dozivljaja.
Ono sto je potrebno, vama, za sto bolji i intenzivniji dozivljaj je: jedino – KONCENTRACIJA.
I – jedno malo hvala, andjelu koji mi je ovo poklonio, a ja to poklanjam svima vama.
Molitva ili bilo sta drugo, ovde nije neophodno, a ako zelite, moze, to je ok, pre svega da mozete sto jasnije da vizualizujete i sto intenzivnije da osetite.
Dakle, dok budete citali, videce te slike…dogadjaja…i osetice te raspolozenja, iznutra, ali i spolja, po svom telu, kao da ste sami ucesnici ove seanse. Ako osetite nesto lepo, pozitivno…mozete da procitate ponovo…i pojacate intenzitet.
Kao uvod, napisao sam i izlazak iz tela gospodje Z, kao malu pripremu, kako bi vase misli presle sa dnevnih tema na neke suptilnije i tako pojacale osetila. Ovo je bila prva seansa sa Z, pa ce i vama biti lako da to dozivite.
Dakle, udjite, mislima, u secanje…t.j. telo Z. i mozete to sve da dozivite kao svoje.
A, kad procitate, jednom, onda mozete da ponovite, secanjem, sa zatvorenim ocima.
Ili i pre spavanja, kad tonete u san.
Dobra zabava i…uzivajte.

…PROLAZIM KROZ TUNEL…izlazim sa druge strane…vidim jedno OKO, koje me posmatra…ali je u svetlosti…a ja sam, kao u zenici tog oka…ja gledam to oko i kao da smo se stopili…lepo mi je…prijatno…ono nesto osmatra, levo i desno…neke predele…ali tamne predele, kao planine, neke ljude, neke siluete…NESTO SE TU DOGADJA, ali daleko…taj predeo je dosta taman, dosta mraka ima…Jel hoces da pridjes blize, da vidimo sta ima, o cemu se radi? Ako je opasno, ti mi reci, pa necemo da idemo dalje…ne, nije opasno, samo je nekako tamno, mracno, ne vidim bas lepo..Ok, kazem, hajde da pridjemo blize, zajedno, da pogledamo izbliza…moze, evo sad sam tu, dole, vidim neku osobu, nazirem je, kao da je u senci…sedi, zamisljen je, kao… i skroz tuzan…ne gleda nista okolo, nista ga ne zanima, samo njegove tuzne misli…stala sam ispred njega i on je podigao glavu prema meni. Primetio me je i, odjednom se, nekako, promenio…smeje se, ali je jos tuzan…Ok, kazem, pitaj ga da li mozete da razgovarate…kaze da mozemo…Pa, upoznajte se, da vidimo sta ce da bude…Kaze da je tuzan jer me je strasno dugo CEKAO. Kaze da se mi poznajemo, odavno, i da je zato tako tuzan. Jer me je cekao, da se ponovo vidimo. Koliko dugo, pitam…mnogo, mnogo dugo, ne jedan zivot, kao da je proteklo hiljade godina…a sad je srecan sto sam sa njim, ponovo. On je tuzan i usamljen, u tom mraku, kao i ja, sve ovo vreme, nas prvi bliski susret, neizmerna radost sto smo se, konacno, upoznali…suze…zagrljaj…,MOJ ANDJEO!!!
…Sad je ustao i posao negde…ja idem za njim…nesto mi pokazuje, neko UZE…i sad smo na nekim stepenicama i tu ima vise svetlosti…vidi se druga strana, na svetlu…kao da smo na jednom delu, gde je veliki mrak, a onda je provalija, a sa druge strane je drugi deo, nekakva priroda, osvetljena, zelena…i kaze mi da predjemo na drugu stranu…i daje mi uze…kaze da ce da stavi uze izmedju ova dva dela, ova dva kao posebna sveta, posebna ostrva…i da ja treba da predjem na drugu stranu, pomocu tog uzeta…i ja sam pocela da idem, prelazim, rukama se drzim…on mi pomaze…kaze mi da moram malo i sama da se potrudim, da ce on da mi pomogne da predjem na drugu stranu, ali da moram sama nesto da uradim, da se potrudim, da on to vidi da zaista to hocu…sve je ok, ja napredujem i on je tu, pored mene i daje mi svoju ljubav i podrsku,
dosla sam do polovine…gledam na jednu i drugu stranu…vidim, sada, lepo i drugu stranu, detalje, planine, sume, svetlo je, lepo, privlacno, lepe su boje…uporedjujem, jer sam na sredini, podjednako udaljena…A sta ako padnes u provaliju, pitam, ako se pustis ili ne izdrzis dalje?..pa, preletecu na drugu stranu, sad umem da letim, necu da padnem, a i on je tu, pored mene…on mi kaze da bih svakako presla na drugu stranu…ok, idemo dalje…sad prelazim, skroz, na drugu stranu… spoznala sam svetliju stranu, PRESLA SAM, OVDE JE SASVIM NOVI SVET, NOVI OSECAJ, DOZIVLJAJ, ...
…DARUJE MI PRSTEN! MAGICNE MOCI. On je od zlata, ima drago kamenje u obliku kruga, osecam prenos pozitivne enrgije na mene…izuzetno je lep…Andjeo ima krila koja su svilena i duginih boja, sav je u raskosi i sjaju, svecano obucen u belu odoru…,… pauza…

Nastavak…3 MAGICNE VODE…

Andjeo me ceka na livadi, sad je obucen svecano, ali u crvenu odoru…raduje mi se i ja njemu, sav je nasmejan.
Dolazimo do vodopada koji se kupa u suncevoj svetlosti, svuda okolo je pozitivna energija, oseca se u vazduhu miris prirode, cvrkut ptica, cvece, u daljini muzika…IDEMO DO IZVORA MAGICNE VODE, gde sede vile, sumska bozanstva, koje se razigrano smeju i uzivaju u suncu…igraju se, blazeno, bezbrizno, veselo…pozivaju me da dodjem da se okupam u toj magicnoj vodi…ja im se zahvaljujem…andjeo je tu pored mene…srecna sam…on nece da se kupa…dok se kupam osecam magican izvor te vode na mome telu, koza mi blista i svetluca, osecam se magicno, lepo, zenstveno i blistavo…kako spolja tako i iznutra…ta voda mi tece kroz krunsku chakru, prolazi kroz moje unutrasnje bice…
…Zatim ja i andjeo prelazimo recicu, letimo i dolazimo do neke sume.Jedan putic poplocan ciglom nas vodi do neke pecine. Ta pecina ima prolaz, osecam pomalo strah…andjeo mi kaze slobodno da udjem…ja ulazim i nailazim na termalni izvor, koji je tirkizno plave boje. Skidam se i ulazim u vodu, bas mi prija, energetski mome telu…osecam se bas opusteno…andjeo mi kaze da TA VODA IMA LEKOVITE MOCI, da je dobra za moje zdravlje. Osecam, najvise, da deluje na kosti i zglobove, kao protiv reume…Isto tako osecam da ta voda prolazi kroz centar moga unutrasnjeg bica…,…
i…zatim, na kraju, dolazimo ponovo do tog vodopada. Andjeo mi kaze da je OVA VODA ZA PROCISCENJE OD NEGATIVNE ENERGIJE. Dolazim ispod tog vodopada, sa mene se spira sva negativna energija i prljavstina, kako spolja tako i iznutra. ( Ovde je bitno i to da je ova voda – pod pritiskom, i da udara na temenu chakru).
Andjeo mi kaze da TA VODA, SA TRI IZVORA, IMA MAGICNE MOCI ZA: LEPOTU, ZDRAVLJE I PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE…pitam da li moze da ponese kuci po malo od sve tri ove vode? Andjeo kaze da moze i vec je i spremio, nesto narandzasto, kao flasa,…pomesao je sve tri vode i daje mi to… Andjeo mi kaze da tu vodu vizualiziram uvek kad se kupam u narandzastoj boji i ta voda ima lekovitu moc…
…i kaze da je to NJEGOVA KREACIJA I DA JE TO I DAR, ZA TEBE (za mene, alexa). Da mozes da koristis pri regresoterapiji, jer ce maksimalno da deluje, i da treba da se zahvalim…naravno, odmah sam se zahvalio, najponiznije, i Z. i njenom andjelu….ovo sve ne moze da se opise recima, kako se lepo osecam, isceljena, napunjena pozitivnom energijom, koza mi sjaji, spolja, iznutra,…znas, ovo je fantasticno…
Ok, onda idem, odmah, da napravim reklamu za NOVI SPA – CENTAR….ona se smeje, pa, da ovo je nesto posebno… Pitam andjela da li treba da se doda i masaza i salon za podmladjivanje…Andjeo kaze da ne treba, sve se vec nalazi u ova tri izvora…

Pa, evo, jedna seansa,od pre neki dan.. t.j.samo mali deo, jer me posebno interesuje KAKO novi SPA – CENTAR DELUJE NA MUSKARCE,t.j. na muskarca.
.Igrom slucaja, prvi muskarac koji je to isprobao je svrseni student medicine, pa imacu i strucan pogled na ovo:
…da skratim pricu oko dolaska, izlaska iz tela…vecina zna kako funkcionise R.T…dolaska u Spa – centar, prva je voda, sa vilama, jezerce…i ON ULAZI…prva reakcija…njemu je malo hladnjikava, ta voda…(njoj, Z. to nije bilo), bistra je, lepa…pitam, jel mnogo hladna, ako nece, ne mora da ulazi…pa nije…osecam nesto…ide odozdo, iz stopala…ka stomaku….lepo je, osvezava…i…pravi mi… BISER…kakav biser, pitam…pa lep i SKUPOCEN…u stomaku…uglacan, sa svih strana…da vidim gde tacno…nije zeludac…u nivou pupka je..i on SJAJI!… A ja mogu da ga aktiviram…da biserno sjajim…i onda sam – LEP! Kao deo nakita…biserne ogrlice…mindjuse..ali ovo je nakit KOJI IMAS – STALNO!..u sebi…i, onda si lepsi…samo se skoncentrisem…kad hocu da ga aktiviram…vise je zenski lepo..aha, i koza mi je glatka…i…sjaji…prodje to i kroz glavu….ok, posto smo radili neke sasvim druge realizacije, ovo samo da proverim da li funkcionise i kako sa muskarcima, pa malo zurimo..idemo do druge vode…
Termalna voda, u pecini…leze u bazen, ali mu je mali…ok, kazem, pa smanji se, to smo vec radili…i on se smanji…potopi se ceo, malo viri glava…pitam ga kako se oseca…i ovde ide od stopala ka gore…topla je, lepo…kao za zdravlje..ali i SNAGU…POTPORU…na skelet deluje najvise…i misice…kazem mu da proba da vidi kako deluje na oci, imam ideju, odavno, da lecim ljude i od dioptrije, da ne nosi naocare, …aha, pa moram da otvorim oci, da mi voda dodiruje oci…evo, otvaram…AUUUU, KAD SE OTVORE OCI…ONDA SE – SVASTA – VIDI!!! I popadasmo u smeeeeeh, obojica. Kidanje!…Kakva mudrost! Ili konstatacija….pa, plitko je, ali je puno nekih vila…ove su vodene vile i…izduzene…manje jasno definisane…po obliku…mogu da menjaju oblik…i pored su jos neka bica…isto mala, kao neke zvezdice…kruzici…sitno…kao neki su kao spirale i menjaju oblik…kao bakterije…eto, DODIRUJU ME… MILUJU…, MAZE me…ONI SU TA VODA…ta ziva bica…kao SVETLOST…
Ok, a da probamo da lece malo oci…evo, sad nesto ide, kao neka svetlost…u oko, ali ne mogu oba odjednom, samo jedno…sad sam unutra, u oku…auuuu, ovo nisam nikad video…oko iznutra…iza roznjace…i kako se prelama ta svetlost…ok, kazem, ajde da pustimo da deluje tacno gde treba, da se ispravi dioptrija…i desava se nesto, na nekom mjestu, ali smo ubrzali…malo drugo oko…pa vazduh…kaze da oseca da i vazduh, TO ISPARENJE, je isto lekovito…oseca kako ga ispunjava, pluca…grudi…ok, idemo dalje, kasno je, prosla je proooooduzena seansa, ovo ce mo sledeci put, ako hoce…aha, kaze ima jos neke prostorije, u toj pecini…dobro, kazem, sledeci put, da odemo do trece vode za ciscenje od crne magije i dosta za danas…
Ide on…vidi… DUGU…, stane na nju…po sredini je vodopada…ne secam se jel bila kod Z, ova duga…on po njoj skakuce, igra se, zeza se…osecaj avanturisticki…a ja bih da zavrsimo seansu, ovako moze ceo dan i noc, kao malo dete…ok, ulazi pod vodopad, oseca nekakvo OSLOBADJANJE…, LAKOCU…, lak je kao perce…gotovo, dosta za danas, Aha…naravno, za usput, za poneti, suvenir, flasa sa te tri vode…donosi mu njegov andjeo, isto sa nekom narandzastom masnicom okolo, kao kod Z…..hahaha…smeh…sta je sad…pa, moj andjeo je nekako…onako…sav je feminiziran…ima dugacke trepavice…smesan mi je…ok, eto, samo sam hteo da vidim koliko je ovo lepo i korisno za muskarce…i zakljucujem…deluje…mozda jedino ta prva voda, za lepotu, …za muskarce…mada sa biserom, skupocenim…SJAJNIM…
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » ISCJELJITELJI I ISCJELJENJA
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE KRITIKE 42 adminfob 36652 01 Maj, 2011 08:43 am
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 97032 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 43698 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka FONTANA MLADOSTI - Tibetanske vežbe za podmlađivanje 19 adminfob 36308 25 Maj, 2010 09:17 am
filip Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 31464 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 43978 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 26503 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom