Da li je neko čuo za fakultet homeopatije u NS
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » ISCJELJITELJI I ISCJELJENJA
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
zvezdica
Na duhovnom putu


Pridružio: 13 Okt 2008
Poruke: 27

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 08:15 am    Naslov: Da li je neko čuo za fakultet homeopatije u NS
Odgovoriti sa citatom

Nedavno sam čula da tako nešto postoji,pa me interesuje da li je neko čuo nešto,makar i br.telefona pa ću onda sama da se raspitam. Idea
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
segrt
Hodočasnik


Pridružio: 26 Jun 2008
Poruke: 771

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 08:18 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

UPIS NOVE GENERACIJE STUDENATA ZA 2009. GODINU.

UDRUŽENJE ZA KLASIČNU HOMEOPATIJU ¨HAHNEMANN¨ u saradnji sa belgijskim Centrom za klasičnu homeopatiju CKH sa sedištem u Leuven-u organizuje četvorogodišnje studije klasične homeopatije u Srbiji od 08. marta 2007. godine. Studenti prve generacije su krajem januara 2007.godine polagali ispit i 14. februara 2008.godine započeli drugu školsku godinu.
Udruženje upisuje novu generaciju studenata na četvorogodišnje studije koje će početi u januaru 2009. godine u Novom Sadu.

Dodatne informacije možete dobiti telefonom 021/451-567 , od 9.00 h do 20.00 svakog radnog dana ili preko e-mail-a info@udruzenjehomeopata.com; homeons@neobee.net ;

USLOVI ZA ŠKOLOVANJE

Školovanje iz klasične homeopatije je omogućeno svim zainteresovanim studentima i ne zahteva neko posebno predznanje.

Međutim školovanje treba ozbiljno shvatiti i studenti moraju biti spremni da ulože napor i potrebno vreme da savladaju predviđenu materiju. Naime, klasična homeopatija nije laka disciplina. To je učenje do kraja života, koje pruža mnogo zadovoljstva. Klasična homeopatija je umetnost lečenja bazirana na zakonu sličnosti. Ovaj zakon prirode ne odnosi se samo na homeopatiju, ali se u njenom kontekstu naziva umetnost lečenja budućnosti.
Ono što se od studenta očekuje je da svakodnevno uči kod kuće barem jedan do dva sata, u zavisnosti od brzine učenja i predznanja studenta i osnovnog znanja engleskog jezika, jer je to jezik komunikacije u homeopatiji. Predavanja Belgijskih predavača će biti prevedena na srpski, ali su mnoge neophodne knjige na engleskom jeziku i studenti bi trebalo da se upoznaju sa homeopatskim terminima. Studije će zahtevati određenu dozu samopodrške i znanje korišćenja kompjutera, budući da ćemo neke dokumente i fajlove proslediti digitalno koliko god često bude moguće, dok će raspored predavanja sa temama biti dostupan na ovom website-u.

Na prvoj godini studija studenti mogu čitati literaturu bilo na engleskom bilo na srpskom jeziku (Organon, Hanemanove Hronične bolesti, Kentova Predavanja o homeopatskoj filozofiji), stim da najmanje jedna od tri materije medike bi trebalo da bude na engleskom jeziku. Student može da bira između Kent-ove, Boericke-ove ili Phatak-ove materije medike na engleskom jeziku. Tokom prve dve godine rečnici će se sigurno češće koristiti. Kentov repertorijum se koristi na engleskom jeziku da bi podstakli studente da se što brže upoznaju sa engleskom terminologijom.
Studenti sa medicinskim ili paramedicinskim obrazovanjem, ne moraju da slušaju medicinske predmete na 1. godini.

PROGRAM ZA PRVU GODINU STUDIJA:

Teorija i filozofija homeopatije

Materia medica

Tehnika uzimanja slučaja
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
zvezdica
Na duhovnom putu


Pridružio: 13 Okt 2008
Poruke: 27

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 08:33 am    Naslov: Hvala
Odgovoriti sa citatom

DIVNO!!!Zaista nisam očekivala tako brz odgovor...pa,nadam se da je ovo pokazatelj da sam napravila dobar korak u svom životu u odgovoru KoSamJa.Mada,nemam pojma kako bih uklopila sve obaveze sa ovim.Ja znam da sa svojih 40 godina želim da promenim korenito mnoge stvari,izgleda mi nemoguće,ali kada se okrenem dragom Bogu,ZNAM da ništa nije nemoguće...Nekako ću uspeti.Valjda.He,he,po tome,JA SAM LEKAR...mada sam trenutno ovlašćeni računovodja i bavim se finansijama već 16 godina...
Hvala TI Rolling Eyes
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
segrt
Hodočasnik


Pridružio: 26 Jun 2008
Poruke: 771

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 10:12 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Samo naprijed i želim ti da istraješ u svojoj namjeri.
Neka ti svjetlost pokaže put.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
zvezdica
Na duhovnom putu


Pridružio: 13 Okt 2008
Poruke: 27

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 10:34 am    Naslov: Svetlost mi je i ukazala na ovaj put
Odgovoriti sa citatom

Prilično sam nesigurna u svemu ovome,jer ja svoj posao radim dobro i svi oko mene su sigurniji da ga ja radim a ne neko drugi,nemam problema ni sa inspekcijama niti je firma ikada imala nekih problema zbog moga rada,ali ja nisam srećna.To nisam ja.Pa,kada su me pitali šta si,a ja nisam umela da odgovorim.Kada su me pitali a čime si nezadovoljna,uvek sam rekla da u principu imam dobar život...Bog me je častio.A ja nesrećna.Zamisli!!!
Zoran iz Zemuna mi je dosta pomogao knjigom i kontaktima,zahvaljujem mu se opet ovim putem i moj put se nastavlja:tražim dalje.
U svakom slučaju,hvala ti na lepim željama i tvrdim: JA SAM LEKAR!!!
Ono što je najlepše,moja okolina ne sumnja da ću ja to završiti ako upišem,svi me pitaju otkud mi novac,a ja odgovaram-ako je sudjeno,Bog će dati,a ako ne da,znači da sam pogrešila ili da nisam dovoljno JA JESAM,pa,tražićemo dalje.
No,toliko za ovaj put,moram ići nešto i da uradim danas,pa se tipkamo...
Hvala još jednom Srce si!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
lazicmaja
Gost

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 12:43 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Imam vrlo lepih ličnih iskustava sa homeopatijom i poznajem odlične homeopate u Novom Sadu, problem je što prvi intervju sa lekom košta 50 evra, a potraga za konstitucionalnim lekom ume da potraje, pa izvolte lepo, biznis cveta.
 Nazad na vrh »
zvezdica
Na duhovnom putu


Pridružio: 13 Okt 2008
Poruke: 27

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 13:47 pm    Naslov: govorim o nečemu drugom
Odgovoriti sa citatom

a novac je sporedna stvar.Nemam pojma koja je cena niti imam pojma da li ću naplaćivati i koliko,moj cilj je viši.Ne znam koji su tvoji motivi da odgovoriš ovako,nadala sam se da ću čuti neke korisne stvari,ali nema veze.Valjda to mora baš ovako.
Kada spominješ novac sa tolikom gorčinom,očito je da ga nemaš.Pročitaj koju dobru knjigu,bavi se sobom i videćeš da nemaš razloga da si ogorčena da li neko tamo naplaćuje ili plaća ovoliko ili onoliko.Okreni se prema sebi i prestani da obraćaš i sudiš.Nije dobro za tebe.
Uostalom,moj odgovor je samo istina.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
IIpotoMajctop
Urednik


Pridružio: 30 Avg 2008
Poruke: 1296
Lokacija: Podunavlje

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 16:36 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Zvezdice,

1. Već tvoja druga poruka na ovom forumu, bila je otvaranje nove teme, koju si smestila ovde, voleo bih da čujem zašto? Takođe predlažem adminfobu, da ovu temu prebaci tamo gde joj je mesto u ZDRAVLJE I ZDRAV ŽIVOT.
2. Tvoja peta poruka je bila upućena vrlo uvaženom gospodinu Ivanu koji ima u tom momentu 99. poruka na ovom forumu. Pritom si ga tretirala kao da je klinac i to ženskog pola!? Da si malo pročešljala forum naišla bi na ovo i ne bi morala sada da se izvinjavaš.
3. Da bi me odobrovoljila pročitaj ovu poučnu priču: Jedan od mojih najboljih drugova je i pravi lekar i pravi homeopata (ima obe dipome). Sve što znam o homeopatiji, čuo sam iz njegove priče. Znam da je prednost tog sistema lečenja u tome što se leče pojedinci (uzroci bolesti). Tako jednom, ja njemu predložim da me izleči od čestih glavobolja, tako što će mi prepisati neki homeopatski lek. Tu ga zatekoh nespremnog, te mi reče da bi morali prvo razgovarati pre recepta. O čemu bi nas dvojica mogli razgovarati ako se poznajemo preko 30 godina? Šta kažeš? Da pročitam koju dobru knjigu, bavim se sobom i da ne budem ogorčen? Hvala na savetima! Da ne sudim? Hvala, takođe!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
lazicmaja
Gost

 Poruka Poslao: 20 Okt, 2008 16:36 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

E izvinite ,Zvezdice,što sam vas možda naveo da se pronadjete u mom kratkom komentaru, nije bio upućen vama, ali da ukratko objasnim. Ako imam neka ogorčenja, pošto ste lekar, imam ih povodom tzv. zvanične medicine, mnogi iz te branše uošte ne bi trebalo da čekaju karmu (mada mnogi upućeniji od mene tvrde da je ona sada strašno ubrzana), već lepo na sud i da odgovaraju za svoja nedela, ali o tom potom.
Novca imam dovoljno, što ne znači da mi ne bi trebalo više za neke druge stvari, ali isto o tom potom.
Rekao sam da poznajem odlične homeopate, a imao sam i direktne koristi od homeopatije, tako da mogu da potvrdim da ona može da pomogne, naravno pod odredjenim uslovima: a oni su , pre svega da imaš pare. E sad ko je kriv ljudima koji nemaju para, trebalo bi da ih imaju i sami su krivi za to. Al ako vi, kao neko ko želi da pomogne drugom ljudskom biću, bez iščekivanja bilo kakve uzvratne nagrade za to, unapred ističete svoje cene i tarife kao u frizerskom salonu, onda me ne možete ubediti u svoj altruizam. Ovo "vi" se odnosi na sve one koji debelo naplaćuju svoje "isceliteljske" tehnike uz opravdanje da i oni od nečega moraju da žive, izvinite, ali to je čista obmana, a ima i NEKO kog nikako ne možete prevariti. Drugi uslov da vam pomogne homeopatski lek, jeste da vam pravi homeopata pronadje i odredi pravi, konstitutivni lek, to ume da potraje, a za sve to vreme "taksimetar" radi....
Ne mislim da je "greh" naplatiti ljudima za bilo koju uslugu, ali gospodo iscelitelji, vi ste onda TRGOVCI, i nemojte se lažno predstavljati.
Ovde ima ljudi koji "barataju" raznim isceliteljskim tehnikama i za to ne uzimaju ni dinara, a troše svoje vreme i energiju, čini mi se iz iskrenih namera, da mi ne zameri, ali jedna od njih je Jasna, nadam se da se neće naljutiti što je pominjem.
Vama želim uspeh , homeopatija je plemenita i ne treba je unižavati koristoljubljem i još jednom se izvinjavam ako ste primedbu shvatili kao vama upućenu. Pozdrav.
 Nazad na vrh »
zvezdica
Na duhovnom putu


Pridružio: 13 Okt 2008
Poruke: 27

 Poruka Poslao: 21 Okt, 2008 11:49 am    Naslov: Ja nisam lekar,već se bavim finansijama
Odgovoriti sa citatom

hoću reći,ovlašćeni računovodja i u knjigovodstvu i finansijama sam već 16punih godina.Informaciju o lečenju ljudi sam dobila od viših energija i proistekla je direktno iz moje duše,kao nešto što je moj duhovni cilj...zadatak,kako želite.Što se tiče mog bilo kojeg komentara,nemam zašto da se izvinjavam,jer ne smatram da sam KRIVA.Možda sam POGREŠILA,ali je to pitanje jer je to bila moja ISKRENA reakcija na komentar ..Priznajem,do skora sam i sama tako rezonovala,mislim,što se tiče novca,ali sve je pitanje VAŠEG tj.NAŠEG izbora.Niko nas ne tuče po glavi da idemo ovamo ili onamo...Stalnom molitvom i učenjem dovešćemo sebe do najvišeg mogućeg nivoa i do genetski predodredjenih mogućnosti i kreacija.Nesporazum je što sam koristila energetsku formu JA JESAM,pa sam možda time nehotice nekoga dovela u zabludu...Mislila sam da uvek Wink pogledate profil,gde lepo piše da sam knjigovodja.TRENUTNO...JA MOGU SVE ŠTO HOĆU. Neutral
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
uspensky
Hodočasnik


Pridružio: 11 Apr 2009
Poruke: 585
Lokacija: Kikinda

 Poruka Poslao: 26 Nov, 2009 23:49 pm    Naslov: Re: Ja nisam lekar,već se bavim finansijama
Odgovoriti sa citatom

       
zvezdica ::
hoću reći,ovlašćeni računovodja i u knjigovodstvu i finansijama sam već 16punih godina.Informaciju o lečenju ljudi sam dobila od viših energija i proistekla je direktno iz moje duše,kao nešto što je moj duhovni cilj...zadatak,kako želite.Što se tiče mog bilo kojeg komentara,nemam zašto da se izvinjavam,jer ne smatram da sam KRIVA.Možda sam POGREŠILA,ali je to pitanje jer je to bila moja ISKRENA reakcija na komentar ..Priznajem,do skora sam i sama tako rezonovala,mislim,što se tiče novca,ali sve je pitanje VAŠEG tj.NAŠEG izbora.Niko nas ne tuče po glavi da idemo ovamo ili onamo...Stalnom molitvom i učenjem dovešćemo sebe do najvišeg mogućeg nivoa i do genetski predodredjenih mogućnosti i kreacija.Nesporazum je što sam koristila energetsku formu JA JESAM,pa sam možda time nehotice nekoga dovela u zabludu...Mislila sam da uvek Wink pogledate profil,gde lepo piše da sam knjigovodja.TRENUTNO...JA MOGU SVE ŠTO HOĆU. Neutral


Tako je Zvezdice...imaš moju podršku!!! To su prave reči...i od njih sve polazi...zato neko ima novca a neko nema...sve u zavisnosti kako razmišlja i kakav mu je odnos prema toj dobroj energiji... Poljubac...
_________________
"Neka bude svetlost..."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
uspensky
Hodočasnik


Pridružio: 11 Apr 2009
Poruke: 585
Lokacija: Kikinda

 Poruka Poslao: 26 Nov, 2009 23:59 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
Protomajstor ::
Zvezdice,

1. Već tvoja druga poruka na ovom forumu, bila je otvaranje nove teme, koju si smestila ovde, voleo bih da čujem zašto? Takođe predlažem adminfobu, da ovu temu prebaci tamo gde joj je mesto u ZDRAVLJE I ZDRAV ŽIVOT.
2. Tvoja peta poruka je bila upućena vrlo uvaženom gospodinu Ivanu koji ima u tom momentu 99. poruka na ovom forumu. Pritom si ga tretirala kao da je klinac i to ženskog pola!? Da si malo pročešljala forum naišla bi na ovo i ne bi morala sada da se izvinjavaš.
3. Da bi me odobrovoljila pročitaj ovu poučnu priču: Jedan od mojih najboljih drugova je i pravi lekar i pravi homeopata (ima obe dipome). Sve što znam o homeopatiji, čuo sam iz njegove priče. Znam da je prednost tog sistema lečenja u tome što se leče pojedinci (uzroci bolesti). Tako jednom, ja njemu predložim da me izleči od čestih glavobolja, tako što će mi prepisati neki homeopatski lek. Tu ga zatekoh nespremnog, te mi reče da bi morali prvo razgovarati pre recepta. O čemu bi nas dvojica mogli razgovarati ako se poznajemo preko 30 godina? Šta kažeš? Da pročitam koju dobru knjigu, bavim se sobom i da ne budem ogorčen? Hvala na savetima! Da ne sudim? Hvala, takođe!Dragi moj Protomajstore, tako pričaš jer čoveka poznaješ 30g. a nikad ga nisi pitao kako funkcioniše Homeopatija a da jesi onda bi znao da je taj razgovor vrlo važan,jer mnoge stvari se ne pričaju čak ni prijateljima,neke stvari ne pričamo tek tako,jedino kad odemo kod lekara.
Ja bih posumnjala da mi je iz cuga rekao treba ti to i to,to bi značilo da nije odgovoran i studiozan.Eto toliko!
Okrpiste Zvezdicu bez potrebe,kako vas samo žulja čim neko spomene novac...
Pa od čega vi živite,da li očekujete da radite a da vam to ne bude plaćeno...nisam još čula da neko dobrovoljno radi a da nije plaćen eto tek tako...svašta!!!
eusa_snooty Gljedam i ćudim
_________________
"Neka bude svetlost..."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » ISCJELJITELJI I ISCJELJENJA
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka Najlepše Ljubavne Pesme i Priče 250 BelaGalaktickaDamo 128470 26 Avg, 2011 10:12 am
Sara Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA... 1551 vasudeva 1044972 30 Apr, 2011 14:49 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka LEK PROTIV RAKA 91 Vesna 84002 06 Apr, 2011 14:37 pm
Mystic_Storm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka REKONEKCIJA 641 TATA SINANA 304892 09 Mar, 2011 09:20 am
Sagitarius Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Objavljujem da sam Živ...Vakan Tanka 9 Vakan Tanka 14154 20 Jan, 2010 18:48 pm
Vakan Tanka Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka MEDITACIJA kao sam zavrsetak Spiritualne Staze… 30 Vijaya 26499 22 Dec, 2009 10:48 am
Vijaya Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Došao sam donjet mač i knjigu 10 Ramzes13 13292 03 Nov, 2009 16:33 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom