Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 19 Jan, 2010 22:16 pm Naslov:
Litlneks ::
Dejjan ::
E Dejjo prvo prouči sve o HRISTU pa onda idemo dalje o malim i velikim zelenim...
Nemoraš tako velikim slovima da pišeš njegovo ime.
Nećeš si popraviti poziciju uvlačenjem
Ko ima oči videće... Dejjoooooooooooo... Isus iz Nazareta... Dejjooooooooooo ISUS HRIST vidiš li...
Čime sam ja to zaslužio da moje ime pišeš malim slovina,a Isusovo velikim ?
Šta je on vredniji od mene ?
Pa valjda sam i ja najmoćnije biće u Svemiru. _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Pa Dejjo kada budeš postao napisaću...ali sve počinje od misli bio neki pametan čikica a zvao se Otac Tadej i ovako govorio... KAKVE SU VAM MISLI TAKAV VAM JE ŽIVOT...
Zato Dejjo počni prvo da misliš o tome...pa radi,radi,radi... (Dobar i onaj Engels i Marks rekoše rad je stvorio čoveka)... ali nisu dodali koji rad... evo ja ću rad na sebi... i onda će litlneks da napiše jednoga dana DEJJOOOOO-MAJSTORE-PA TI SI BOG.... DEEEEEEEEEEEEJJJOOOOO... Znaš onu pesmu brate...
Laku noć svima i lepe snove da sanjate... Rani se... dečica idu u školicu... Dejjo do 22 h najkasnije u krevet a ustajanje u pet... kao u vojsci... a zašto objasniće ti Brat Istina...
E sestro kada si sebe to pisala ovde na forumu i vodili raspravu,ali nekima je lakše da dođu i da komentarišu tipa ludaci... mnogo lakše nego zasukati rukave i početi otpočetka da čitaju po forumu... a svašta je bilo ovde napisano... Ko ima oči videće... jel tako brate Istina...
Enoch ::
Sun Tzu je u " Umijecu Ratovanja " rekao : " pobjedu nosi onaj koji ostaje smiren prije bitke ". Napadaci su rijetko smireni i stpljivi. Mislim da se iz defenzivne igre mnogo vise nauci nego iz ofenzivne, posto ofenzivci vec u startu izgube motiv.
Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 19 Jan, 2010 22:33 pm Naslov:
Pa Dejjo kada budeš postao napisaću...ali sve počinje od misli bio neki pametan čikica a zvao se Otac Tadej i ovako govorio... KAKVE SU VAM MISLI TAKAV VAM JE ŽIVOT...
Zato Dejjo počni prvo da misliš o tome...pa radi,radi,radi... (Dobar i onaj Engels i Marks rekoše rad je stvorio čoveka)... ali nisu dodali koji rad... evo ja ću rad na sebi... i onda će litlneks da napiše jednoga dana DEJJOOOOO-MAJSTORE-PA TI SI BOG.... DEEEEEEEEEEEEJJJOOOOO... Znaš onu pesmu brate...
Brate litlneks,fala što me podseti,ja već zaboravio da sam BOG
Ništa ,dobro došla ova rasprava da se setim ko sam.
Ipak nisi ti litlneks za bacanje,ustvari jesi za bacanje,ali bacanje istini u zagrljaj _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Pridružio: 06 Feb 2009 Poruke: 1613 Lokacija: Zagreb
Poslao: 19 Jan, 2010 23:36 pm Naslov:
...zato sam i postavila jer se objašnjava.. _________________ ..LJudsko srce nikad zadovoljno nije
( Stara narodna )
..I bolje da nije...
( 5.element )
Brate litlneks,fala što me podseti,ja već zaboravio da sam BOG
Ništa ,dobro došla ova rasprava da se setim ko sam.
Ipak nisi ti litlneks za bacanje,ustvari jesi za bacanje,ali bacanje istini u zagrljaj
Jutro dobro neka svima bude... Pa znao sam brate mili da se ti dobro igraš i kriješ...samo smo se malo igrali žmurke...
Pa eto,oslobodio nas je greha,e,da još znam i ovo rođen je bezgrešno to jest majku mu Mariju niko nije zvekno.
Ja mislim da je ovo dovoljno,čak i više nego dovoljno za nekoga Šuplje glave,ko nema znanje zaništa
Citat:
Još sam u Paralelnim svetovima govorila kako dolazi do bezgrešnog začeča. To je potpuno moguče i uvek se rodi sin, jer kada jajna čelija kada obavi prvu deobu (kod nje je ta deoba jedino različita, nije na pola) vrati nazad genetski materijal, tada se rađa bezgrešnim začečem.
Priznačeš da je znanje kojim čovečanstvo raspolaže tek površno, pa je sasvim moguće da je sa te tačke gledišta i tvoj komentar.
Jedna od 5 milijardi žena doživi bezgrešno začeće. priznačeš da do tog broja mogu proći mileniumi.
Sto se tice mene delim isto mislenje sa Verom. Da, interdimenzionalno zacece je moguce ,ali je potrebno znanje, a Marija i josif su imali to znanje jer su za to bili pripremani ...nisam svagjalica ...niti zelim dokazati nesto ...samo svojim skromnim saznanjima potvrgjujem sto je Vera rekla.
poz! _________________ To sin is human, to forgive is divine...
Atlantida (grč. Ἀτλαντὶς νῆσος) u grčkoj mitologiji otok je legendarne drevne kulture, o čijem samom postojanju i lokaciji nema čvrstih dokaza. Prvi put Atlantidu spominje starogrčki filozof Platon, koji kaže da je ona razorena prirodnom katastrofom, najvjerojatnije potresom ili potopom. To je navodno bilo više od 9 400 godina prije Platona.
Pridružio: 01 Jun 2009 Poruke: 800 Lokacija: Kragujevac
Poslao: 13 Mar, 2011 22:47 pm Naslov:
Mitska Atlantida otkrivena na jugu Španije
KADIZ - Tim američkih naučnika tvrdi da postoji mogućnost da su u blizini južne obale Španije locirali mitski grad Atlantidu, metropolu za koju se veruje da ju je pre više hiljada godina potopio ogromni cunami.
Kako bi razrešili dugogodišnju misteriju, naučnici su proučavali satelitske snimke i južno od Kadiza otkrili ono za šta veruju da je antički dominion poznat kao Atlantida.
U centralnoj Španiji otkriveno je nekoliko čudnih "memorijalnih gradova" građenih po uzoru na Atlantidu, a pretpostavlja se da su ih izgradile izbeglice koje su se uspele spasiti od razornog cunamija.
Tim arheologa i geologa 2009. i 2010. godine koristio je radare, digitalne mape i podvodnu tehnologiju kako bi analizirali ovo područje.
* Debate o tome da li je Atlantida zaista postojala vode se hiljadama godina. Platonovi "Dijalozi", koji datiraju iz 360. godine pre nove ere, jedini su poznati istorijski dokumenti sa informacijama o tom gradu. Platon je napisao da je ostrvo Atlantida "u jednom danu i noći nestao u dubinama mora".
Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je ovo Atlantida, vođa naučnog tima profesor Univerziteta Hartford Ričard Frejd rekao je da ga memorijalni gradovi uveravaju da je taj grad zakopan u blatu u blizini južne obale Španije.
"Pronašli smo nešto što niko dosad nije. To nam daje kredibilitet, a arheologiji mnogo više smisla", rekao je Frejd Rojtersu.
Grčki filozof Platon pisao je o Atlantidi pre 2.600 godina, opisujući je kao "ostrvo smešteno ispred Heraklovih stubova", kako se Gibraltarski moreuz zvao u antičko doba.
Koristeći njegove opise mape Atlantide naučnici su se fokusirali na spoj Atlantika i Mediterana, kao lokaciju na kojoj se najverovatnije nalazi ta izgubljena civilizacija.
Frejd kaže da su u to vreme cunamiji vrlo dobro dokumentovani, tako da se zna da je jedan od najvećih, noseći talase visine desetospratne zgrade, pogodio Lisabon u novembru 1755. godine.
Eksperti planiraju dalja iskopavanja na mestu na kojem veruju da se ona nalazila, ali i oko 200 tajanstvenih gradova na španskom kopnu.
Sva vremena su GMT + 1 sat Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 od 10
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu