Par puta sam pio sok od čistog špinata, treba vremena da se čovek navikne na ukus ali može da se pije :)
Treba dosta lišća, naime ja sam od dve pune kese špinata iscedio nekih pola litre soka.
Moderatori: Svi aktivni urednici, Olivera
nardo napisa:Nisam siguran da je to baš najzdravije Šegrte, i u tim količinama.....jer špinat ima dosta oksalne kiseline, i mora biti organski inače ima puno nitrata....ali nisam baš presiguran u to, pošto je malo informacija....
Ja stavim koju šaku u sokovnik, ne više......i samo kada imam organski.
Blitva ima manje oksalne kiseline.
nardo napisa:Imam Volkerove knjige i cjenim ga, iako je i on bio negdje falia....mislim da je tvrdio da možeš živiti samo od voća....( ne kažem da nije moguće.....ali treba promjeniti programe u stanicama tj u podsvjesti, i očistiti dosta karme....) pa je obolio od autoimune bolesti.....prizna je, di je pogriješia, i promjenio je to i doživio mislim 116 godina....ali još nisam sve stiga pročitat....pročitao sam dvije knjige....... pa me je ovo motiviralo da pročitam i ostale.....j...š ga toliko sam skinia knjiga o svemu da bi mi trebalo 24 sata dnevno čitanja i tako par godina.....
Povratak na KONKRETNE STVARI U VEZI ŽIVOTA U ZAJEDNICI
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost