Pozdrav

Moderatori: Svi aktivni urednici, Olivera
Alaemyrus napisa:Moze jedno malo pitanje? posto neznam skoro nista o ovoj temi jer planiram do kraja zivota ako uopste nesto da jedem (osim prane i vode) da to budu samonikle jestive biljke kojih ima svuda u prirodi po citavoj planeti..
Dakle kada nekome preporucim da se malo raspita i pogleda ovu temu kazem mu da to je Biodinamicka poljoprivreda.. znaci cuo sam nesto da se valjda semenke pospu po zemlji i njiva pokrije senom pa onda koje seme uspe da izraste to je dobro.. i to je sve sto se radi.
e sada posto nemam pojma o ovome molio bih vas da mi kazete ukratko jeli to tako nekako se radi ili kako? da ne ispadne da lazem ljude.. iako iz ne znanja ali makar da znam osnovno o cemu se tu radi..
segrt napisa:da dodam,
Biodinamicka poljoprivreda takođe daje smernice kako se brinuti o životinjama, pčelama...tretirati gazdinstvo kao jedan celovit organizam.
Takođe, vidim da su u svetu u ekspanziji biodinamička vina, kao i kozmetika.
majstor napisa:segrt napisa:da dodam,
Biodinamicka poljoprivreda takođe daje smernice kako se brinuti o životinjama, pčelama...tretirati gazdinstvo kao jedan celovit organizam.
Takođe, vidim da su u svetu u ekspanziji biodinamička vina, kao i kozmetika.
Bas bih voleo da probam jedno takvo vino...ali nisam ga kod nas nigde primetio....znas li ima li ga kod nas Segte igde...ime...cena?
pozz
majstor
energeticar napisa:Pozdrav svima, vec davno sam mozda na nekoj drugoj temi predlozio da pogledate na youtube ,
Sep Holzer, covek je genije za permakulturu.
Od njega moze mnogo da se nauci...........
Povratak na KONKRETNE STVARI U VEZI ŽIVOTA U ZAJEDNICI
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost