Moderatori: Svi aktivni urednici, Vera Bojičić
vera072 napisa:6. AJNA - ČelnaPrikazuje aspekt svijesti o univerzalnom jedinstvu, intuicije, ekstrasenzoralnih sposobnosti, komande i upravljanja drugima. Sjedište je uma i svih reakcija na čovjekova djela. Osnovne značajke su INTUICIJA, SVETO TROJSTVO i PROMATRAČ.
Vlada sa energijama kao što su: meditativnost, ozbiljnost, odlučnost, blagost, nježnost, strpljivost, razumijevanje, suptilno suosjećanje, čistoća, velikodušnost i dostojanstvo.
MANIFESTACIJE: + Ljubavna predanost duhovnom svijetu, razvijanju čiste ljubavi. Otkrivanje tajni Univerzuma. Svjesnost složenosti materijanog svijeta i lakoća ljubavne predanosti, Oprost, suosjećanje, poniznost, plemenitost. Rješavanje ega, uvjetovanosti, loših navika, pogrešnih realističnih ideja i shvaćanja. Uloga promatrača je glavna prednost. - Lutanje pogledom i gledanje nečistih stvari. Usredotočenost samo na sebe.
Ovu čakru je napravio super Ego. Vladari ovoga sveta. Njihova moć zavisi od predhodnih čakri, izuzev srčane. Oni diktiraju koja će biti snažnija po poterbi, U današnje vreme koriste medije za podizanje različitih energija. manipulišu umom i ljudima.
Njihov dvorac je smešten u samome vrhu piramide hijerarhije.
Ljubav pod voljom je njihovo delo.
vera072 napisa:Čakre jednostavno nisu zasebne. Nema ničega što ne obuhvaćaju čakre jer je to jedini način manifestacije i kreacije. Tu nema mjesta za sistematiku.
I te kako su zasebne, prekidači i aktivatori određenjih oblasti, sistemi upravljanja.
Naravno nisu sve u tom sistemu, tek sam započela pisanje.
Ali ove četiri, bez srčane i jesu instrumenti crne magije, one su nastale velikim magiskim obredima. Ili što bi naš narod rekao, njima upravlja crni Ðavo.
Jednako je uočljivo da one stvaraju iluziju, koja ima kratak vek jer ne poseduje stvaralačku moć, samo je imitira.
Nravno, dožovljaj iluzije svako različito doživljava, zavisno od toga šta mu je primarno.
Tek sam počela sa pisanjem, ima još.
jesu i vrata jer se mogu čakre koristiti za prelazak iz jednog sveta u drugi. Majstori koji njima ovladaju mogu nestajati pa se ponovo vračati.
vera072 napisa:Nisam stručnjak za čakre, one su dugo za mene bile potpuno nepoznato polje ali kada sam shvatila enookrini sistem videla sam i njih. Funkcije i naredbe endokrinog sistema projektuju čakre.
Neču se baviti naukom o čakrama jer za taj deo postoje strućnjaci koi su živote posvetili njihovom istraživanju.
Posmatraču samo njihove osobenosti,
Moje izvorno viđenje, koje se odnosi na postanje, uvek mi je davalo jasnu viziju da energija kroz čoveka teće na četiri strane, da se u srcu sve okolo bića stvara. u tom viđenju čakre nisu postojale.
Čakre su se stvarale kroz evoluciju, ili pravilnije rećeno kroz pad čoveka, jer sve što ne stvara srčana čakra je magija. Svaka od njih svoj svet gradi ali potrošan bez znanja stvaranja.
ova slika u izvornom značenju ima samo stub koji povezuje nebo i zemlju i srčanu čakru koja stvara ljubavlju Carstvo Božije. Te četiri kraka su često prikazivana kao svastika u drugim učenjima.
Prva i sedma su veza zemlje sa Bogom u izvornom obliku. Kada je čovek tu vezu prekinuo počeo je njegov pad na niže frekfencije.
Litlneks napisa:Ljudima se upravlja preko misli !!!
Pitanje za tebe draga sestro Vera... Da li i postoji išta moćnije u univerzumu od čoveka (Boga naravno ne računaj) ?
Mislim da ovde radiš pogrešno isto kao ova savremena medicina...govoriš o posledicama i lečiš posledice a uzrok ostaje i dalje Vera!
Uzrok treba lečiti a to je MISAO !!!
vera072 napisa:Ovo nije priča o čakrama i njihovim osobenostima, jer to je nauka koja je obuhvatila sve vrste energija, Poslužila sam se tim znanjem i ja. Ovo je priča o nastanku čakri i načinima kako se čovekom manipuliše.
Moć misli je iskazana kroz četiri navedene čakre (bez srčane). U ovim slučajevima ona nije stvaralačka već potrošna.
Sama misaona energija nema stvaralačku moć ali se manifesstuje kroz iluziju stvaranje. To je svet koi smo napravili, trošimo ga nemilosrdno i već mislima tražimo gde bi mogli da stignemo i da iz kosmosa nastavimo da crpimo resurse.
Ujedno bih se izvinula svima koji su govorili o iluziji ovoga života a kojima sam se suprortavila govoreći da je život dar a ne iluzija. Kada sam to govorila imala sam na umu sliku postanja i nemere tvorca koja je ljudima data, život kao dar i stvaralačka moć.
U međuvremenu sam videla i sisteme u čoveku, uporedila ih sa prvobitnim darom i videla razlike.
Ovaj život je zasnovan na iluziji koju stvaraju navedene četiri čakre, njime vladaju energije koje su im svojstvene. Ni jedna od njih ne stvara jer nema moć ljubavi, nema temperaturu iz koje svetlost izvire.
Moračeš Litlneks da se mislima obratiš srcu da bi video celini. "Ako ljubavi nema, ništa si"
BelaGalaktickaDama napisa:Litlneks napisa:Ljudima se upravlja preko misli !!!
Pitanje za tebe draga sestro Vera... Da li i postoji išta moćnije u univerzumu od čoveka (Boga naravno ne računaj) ?
Mislim da ovde radiš pogrešno isto kao ova savremena medicina...govoriš o posledicama i lečiš posledice a uzrok ostaje i dalje Vera!
Uzrok treba lečiti a to je MISAO !!!
![]()
![]()
Ne zaborawimo i Istinska OSEĆANjA...!![]()
vera072 napisa:Litlneks napisa:Mislim da grešiš Vera i svaka misao ima stvaralačku moć.Pomešala si sa materijalizacijom,ostvarivanjem na materijalnom nivou! Sve što se pomisli to postoji,znači da je stvarno,to što ne vidimo ne znači da ne postoji i da se neće ostvariti... Upravo preko toga je i uspostavljena kontrola!
Mislim da ne razumeš o čemu pričam. Svaka misao jeste stvaralačka ali treba gledati ishod.
Evo, preispitaj se šta si stvorio i koliki je vek trajanja tome. Činjenica je da sve što si na ovom nivou stvorio, traži da mu stalno dodaješ energiju, trošiš.
I opet ne možeš da obezbediš dugovećnost.
Radi se o nivoima misli, i sa kime ta misao komunicira, to je bitno.
Ako komunicira sa srcem onda se postiže naj viši nivi tj, stvaralačka moć, tada od Tamne energije (akomulirane energije misli) možeš stvarati iz nje a ne trošiti osnovo na kojoj živiš.
vera072 napisa:Nisi razumeo razliku, postoji stvaralačka moć i stvaranje iluzije o moči.
Eto, ti misliš da si stvorio deću. Pritom imaš predstavu o Atlantidi i Elektri kao neuspelom pokušaju dovođenja istine na ovaj svet, a razlog tome je što ti u tome više ne učestvuješ.to je procena na osnovu tvoga učešća, a da pritom nemaš pojma šta se u stvarnosti događa.
Uostalom ako ćemo govoriti istinu, meni je oboje dato.
Atlantidu je podigao Petar, jazz, iz ljubavi prema Caci. Ti si je prijavio na moje ime jer si mislio da je tako naj bolje. a čim ti nešto nije odgovaralo napustio si je. To je za tebe neuspeo projekat, ali za mene nije jer sam dar prihvatila i o njemu brinem.
Elektra je došla sama, ali sam je videla i sve pre toga. Od kuda ti uopšte ideja da bih mogla odbaciti dar Božiji, pa čoveće sjedinjavanje sa Bogom je moj život. A svi moji napori su da bi taj put ka sjedinjenju i vama pokazala.
Ne mešam se u volju, izbor je vaš.
Deca se ne stvaraju vec radjaju.To sto si prisvojio decu koju ti je dao Bog, ne znaci da su tvoja. I tu je Vera u pravu,ako hoces da vidis.Litlneks napisa:vera072 napisa:Nisi razumeo razliku, postoji stvaralačka moć i stvaranje iluzije o moči.
Eto, ti misliš da si stvorio deću. Pritom imaš predstavu o Atlantidi i Elektri kao neuspelom pokušaju dovođenja istine na ovaj svet, a razlog tome je što ti u tome više ne učestvuješ.to je procena na osnovu tvoga učešća, a da pritom nemaš pojma šta se u stvarnosti događa.
Uostalom ako ćemo govoriti istinu, meni je oboje dato.
Atlantidu je podigao Petar, jazz, iz ljubavi prema Caci. Ti si je prijavio na moje ime jer si mislio da je tako naj bolje. a čim ti nešto nije odgovaralo napustio si je. To je za tebe neuspeo projekat, ali za mene nije jer sam dar prihvatila i o njemu brinem.
Elektra je došla sama, ali sam je videla i sve pre toga. Od kuda ti uopšte ideja da bih mogla odbaciti dar Božiji, pa čoveće sjedinjavanje sa Bogom je moj život. A svi moji napori su da bi taj put ka sjedinjenju i vama pokazala.
Ne mešam se u volju, izbor je vaš.
Ti misliš da si stvorio decu...Hvala ti Vera za ovo. Ovo pokazuje koliko ti Božijeg dara imaš...Ovim postom si sve rekla o sebi. Oni koji znaju shvatiće!!!
Sjedinjuje se sa Bogom čovek koji konzumira cigare... Pričaš o ljubavi a nemaš ljubavi ni prema samoj sebi.Svaka cigara ubija žive ćelije u tebi,gde je tu ljubav,gde je tu Bog. Samo na toj sitnici se vidi sve!!!
A zašto,zbog čega,kako,ko je kome pomagao a kako se sada vraća itd...ja neću pričati vreme će sve pokazati!!!
Deca se ne stvaraju vec radjaju.To sto si prisvojio decu koju ti je dao Bog, ne znaci da su tvoja. I tu je Vera u pravu,ako hoces da vidis.
Moje misljenje je da se vas dvoje uopste ne kapirate.
Povratak na POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju