Slabo ti je pamčenje naravno i procena.
Svako dobro, sa mnom se ne možeš svađati.
Moderatori: Svi aktivni urednici, Vera Bojičić
talerman napisa:Litlneks napisa:Meni se cini da se pravi neverovatno snazan kult od Anastasije.
To nije nista cudno,oduvek je toga bilo i bice...i na kraju se ucenje koje je bilo nevino i cisto iskrivi u toj meri da vise i nema veze sa onim pocetnim.Pogledajte sta se desilo sa Hristovim ucenjem.Ljudi ne shvataju da treba da misle svojom glavom a ne Isusovom,Budinom ili ajde Anastasijinom. Umesto da se prihvati odgovornost za svoje postupke,mnogo je lakse reci "E tako je taj i taj rekao,ja nisam kriv sto je na kraju krenulo po zlu"...odbacivanje odgovornosti i na taj nacin se drugom daje moc nad sopstvenim zivotom.U krajnjem slucaju i Anastasija govori o tome...Sebe smatram minornim u celoj toj prici, ali da se postavljam kao "SVEZNAJUCI GURU" koji o njima moze da sudi, moze samo covek pomerene svesti ili upravljan od strane entita koji nikome ne zele dobro. Koliki EGO je potreban da bi se covek stavio u poziciju da sudi Megreova, a u krajnjoj liniji Anastasijina dela, ostavljam citaocima ovog posta da prosude, ovo su vremena gde tkz gurui smatraju sebe pozvanim da sude ljudima koji su delatno mnogo vise ucinili nego sto oni mogu i zamisliti.
Svakog se jutra izvinjavam svojim zivotinjama i drvecu ispred svoje kapije sto sam covek
talerman napisa:Litlneks napisa:Upravo je Anastasija smelo prva ustvrdila da svako sa Bogom može razgovarati i da nijednom čoveku nisu potrebni posrednici... !!
Kako prva Anastasija da je tako nesto ustvrdila?
Pa, to isto je tvrdio i Isus Hrist i mnogi drugi pre i posle njega.
Meni se cini da se pravi neverovatno snazan kult od Anastasije.
A ja ne volim kulteve takve vrste.
Litlneks napisa:Upravo je Anastasija smelo prva ustvrdila da svako sa Bogom može razgovarati i da nijednom čoveku nisu potrebni posrednici... Hiljadu puta je izgovorila da istinu svako sam pronaći mora i da se ona ne može samo umom i mudrovanjem spoznati već osećanjima svojim...
No dok ljudi troše energiju na razgrađivanje tvorčevih misli izašla je i deseta knjiga Anasta u kojoj se objašnjava način na koji se može spasiti Zemlja! Ostavimo mi po strani Anastasiju i Megrea i neka su "najgori"...šta je sa nama...šta mi to radimo na Zemlji i kako se odnosimo prema tvorcu našem... Evo gledam danas je otvoren Avalski toranj...čudo pravo... mnogo će pomoći Srbiji i baš je mnogo Bogu našem milo kako je trava prekrivena betonom i kako hladnoća metala zaklanja vidike obližnjem drveću i ostalom rastinju...
I naš patrijarh je prisustvovao i divi se tvorevini ljudskoj a ja se pitam kakve veze ona ima sa Bogom našim... Umesto toga bolje da su posadili hiljade drveća da štiti grad od vetra i da obnavlja životvorni vazduh!!!
vera072 napisa:Samo me malo zabrinjava činjenica da on ima tvoju lozinku pa može da se uloguje pod tvojim nikom,što je ranije radio...sad valjda je prestao...
Nešto si danas zlovoljna, nije se on nikada ulogovao pod mojom lozinkom. Nemoj da si zabrinuta jer to nije tvoja briga. Njega Objave ne zanimaju a ni prazno prepucavanje i pretpostavke.
U njemu ima više ljubavi nega svih vas ovde zajedno.
STRATKO napisa:vera072 napisa:Samo me malo zabrinjava činjenica da on ima tvoju lozinku pa može da se uloguje pod tvojim nikom,što je ranije radio...sad valjda je prestao...
Nešto si danas zlovoljna, nije se on nikada ulogovao pod mojom lozinkom. Nemoj da si zabrinuta jer to nije tvoja briga. Njega Objave ne zanimaju a ni prazno prepucavanje i pretpostavke.
U njemu ima više ljubavi nega svih vas ovde zajedno.
KAO I UVEK VERA TI SI POTPUNO U PRAVU...
U DECI IMA VISE LJUBAVI NEGO U SVIMA NAMA I U SVIM GURUIMA , AVATARIMA ZAJEDNO...
UKLJUCUJUCI I TEBE NARAVNO...
Ja ih samo pozivam da odu dva dana u prirodu i da prožive u samoći,a da ne pominjem da odu u Sibir u tajge i da tamo u hladnoći požive samo jedan dan...
Anastasija je jedna potpuna čista duša
Nadam se da ćemo se videti i slušati priče u našim prelepim rajskim vrtvovima gde ćemo se sećati prošlih vremena i čuditi koliko nam je trebalo vremena da shvatimo da smo svi bili zaraženi nekim čudnim virusom,da smo mogli uništavati život,svekoliku prirodu,vodu,zemlju,vazduh,čuditi se sa koliko je tuge u očima i nadom i ljubavlju u srcu svom gledao naš nebeski otac bolesnu decu na Zemlju...
U ime svetlosti,ljubavi i večite Božije slave ja verujem,nadam se i osećam da novo doba doneće mnogima osećaj večite ljubavi,sreće i zadovoljstva!!!
Kublai Khan napisa:A sto se tice napada na WTC i Pentagon...mislim da je do sada jasno i pticama na grani da to nisu ucinili tamo nekih 19 terorista predvodjeni Bin Ladenom vec upravo Bush i ostala ekipa...a i sa tim da je i on sam marioneta se potpuno slazem,ali i on sam to zna veoma dobro![]()
Povratak na POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju