Iz kojih knjiga je učio Buda,Hrist,Muhamed,Adam .....itd...???? Na žalost u knjigama pišu o jednom te istom,samo se vrte u krug i istim pojavama daju (različita) sopstvena imena...umesto da se troši energija na čitanje hiljadu strana istog materijala bolje učiti životvoran jezik tvorca a on je sadržan svuda oko nas...u šumu vetra,žuboru reke,sunčanim jutrima,itd...itd...
Sa ovime bih se potpuno složila, nova saznanja ne dolaze iz knjiga već iz vizija koje se posle sagledavaju samo kroz život, to znam iz iskustva, nisam još uvek pročitala ni jednu duhovnu knjiga ali od kada sam počela da pišem na objavama jesam vaše postove. Oni su mi služili da razumem ovaj svet i šta to on vidi.
Postoje znanja svesti a to proizilazi iz prosvetljenja, a postoji i svesnost a to su znanja izvora i svesti
Znanja izvora su iz njegove suštine, Svetoga duha
Elektra nije prana. već spuštanje Svetoga duha, svog znanja dobra, koje je suština Tvorca, na svetove gde se odvija život u svetlosti a koji ga ne sadrže već u njemu postoje. Elektra mora uvek da se spusti da bi donela oslobođenje.