Moderatori: Svi aktivni urednici, Vera Bojičić
Vera Bojičić napisa:Dobro došao na Potragu za sveznanjem MarVel M24
MarVel M24 napisa:Pozdrav Almsivi!
Upoznat sam po malo sa delima L Ron Hubbarda, pre svega sa Dijanetikom i mislim da je ucenje koje se nalazi u Sajentologiji izuzetno vredno i bilo je inspiracija mnogim bivsim Sajentolozima da razviju sopstvene sisteme, kao sto je to recimo slucaj kod Slavinskog. Evo jedne zanimljive informacije o sustini i mozda pravoj svrsi sajentoloskog poktreta koji sam procitao na sajtu http://xeeatwelve.com/ i koji ce ti mozda biti zanimljiv :
Most outsiders see the organization as a money generating device and do not see the real purpose behind the movement. Further, most of the members of the Scientology movement are also ignorant of its real purpose.
.....
As mentioned earlier, Scientology has recently taken a hard beating by many groups including the conventional media. Many people perceive Scientology as a real threat. There is a lot of jealousy about the movement because it has attracted many rich, famous and powerful people. Scientology has been labelled as a cult, followed with the usual accusations about cult brainwashing in order to gain public support against the organization. Ironically, whether they are fully aware of it or otherwise, Scientologists are trying to purge themselves of brainwashing and programming.
Tau Zostrijan napisa:Imao sam priliku da pročitam tekst koji se odnosi na Razvoj ljudske rase, mislim da ga je Slavinski pominjao kao tekst koj isajentolozi čuvaju kao tajnu. Veoma lepa i zanimljiva alegorija koja ima smisla, ali to je motiv koji je obrađen u poslednjih 30 godina u bar 20 sci fi filmova. Tako da im i nije baš neka tajna
MarVel M24 napisa:Tau Zostrijan napisa:Imao sam priliku da pročitam tekst koji se odnosi na Razvoj ljudske rase, mislim da ga je Slavinski pominjao kao tekst koj isajentolozi čuvaju kao tajnu. Veoma lepa i zanimljiva alegorija koja ima smisla, ali to je motiv koji je obrađen u poslednjih 30 godina u bar 20 sci fi filmova. Tako da im i nije baš neka tajna
Izgleda da je ono sto je procurelo u javnosti samo deo "slagalice" i prave price, mislim da Sajentolozi nisu toliko neoprezni da njihova celokupna kosmologija postane motiv SF filmova. Na zlaost pokret je korumpiran i infiltriran, kao i sve religije na svetu, tako da su istina i laz izmesani..
Tau Z:
Imao sam priliku da pročitam tekst koji se odnosi na Razvoj ljudske rase, mislim da ga je Slavinski pominjao kao tekst koj isajentolozi čuvaju kao tajnu. Veoma lepa i zanimljiva alegorija koja ima smisla, ali to je motiv koji je obrađen u poslednjih 30 godina u bar 20 sci fi filmova. Tako da im i nije baš neka tajna
Povratak na POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju