Sve o čemu sam pisala, a bila sam učesnik i svedok, je priča svesnog biča koje gleda.shvati a zatim traži da se dogodi promena. I sve bude ali putanjama za ljudski um nedokučivim.
O tome ću vam pisati kao nastavku svega već napisanog, o događajima koi su se već odigrali i koji traju.
Pisaću vam o danu slobode, sudnjem danu kada će sve zlo koje smo počinili ostati u prošlosti i završiti u crnoj rupi.
O bitkama koje se odigravaju na svim nivoima postojanja naše kosmičke čelije.

Sečam se, nije bilo davno a dogodilo se u ovome pulsu vremena, kada sam doživela trenutak trajne svesnosti. Prvo znanje je bilo spoznaja ko ovim svetom vlada i da zemlju prst Božiji nje još dotakao, nema ga a ako hoču da spasim draga biča onda moram da ga nađem. Moja duša ga je našla i formiralo se oko Tvorc.
Sledeća velika spoznaja je da nikoga ne mogu spasiti ako se Zemlja cela ne spasi. Nije spas ostaviti voljena biča u dvorcu i zlatu, šta god da im se da oni ostaju u ropstvu, kružnom kretanju materije koja samo taži i traži dodatne energije da je obnavljaju. Naj jača energija ovoga sveta je pohlepa, ona ga je stvorila.
Spas je osloboditi se nagomilane tamne materije i odbaciti je kroz prolaz koi sada postoi i tako osloboditi dušu da se može sa ocem spojiti.
Prošlo je dosta vremena od kada sam pisala o pravdi a danas je svakako vreme da napišem i opišem događanja koja su vezana za sadašnjost.
Poćeću sa kratkim suštinskim objašnjenjima tri pojma:
Karma-
Karma je količina tamne materije koju smo proizveli, ona je upravo svet u kojem živimo svoje živote. Život svakoga čoveka je slika jednog sopstvenog života. Karma se nagomilava dok ne uništi telo u kojem živi, Karma je krug i nema izlaz. Za karmu je vezana reirkarnacija kao proces ponavljanja. Karma je uvečanje, rast
Pravda
Pravda je slobodna volja. Na principu pravde se sav život odvija, svako za sebe svoju pravdu gradi, živi je, i niko drugi nema na nju uticaja. Pravda formira i nivoe svesti. Pravda ili slobodna volja je mudrost Tvorca. Pravda je tok života.
Sudnji dan
Sudnji dan je intervencija Tvorca da spasi odvajanjem, replikacijom, jednu čeliju., da se zbog karme ne bi raspala i nestala. Sudnji dan je i konačna pravda za jedan puls, trajanje, čelije.
Sudnji dan je mogučnost izlaza i dan oslobađanja dobra od zla.
Sudnji dan je umanjenje a zatim i vaskrsenje, života u svetlosti.