Konačno prođe 21 12 2012 a bilo je skoro nepodnošljivo godinu dana gledati i slušati divljanje uma. Sve što je već bilo izvukli su iz sećanja i pripisivali tom datumu. Tumačenja, razna tumačenja, sve je um izvukao kao pretpostavku da se može dogoditi tog dana. Predvodnici su se okupili oko piramida širom sveta nadajući se bekstvu, nisu me čuli da begstva više nema, da je zaraza lokalizovana.
Vanzemaljci, tri dana tame, itd, sve je to već bilo i neče se ponoviti. Ponavlja se samo mehanizam održanja postojanja, preokret i razdvajanje.
Smak sveta je nestanak postoječih imaginarnih sistema upravljanja

Veliki magiski ritual je kada se omasovi određena predstava i ona se materijalizuje kao pojava. Mediji su aktivno učestvovali i omasovljenju, internet, TV i novine. Moglo se ponešto materijalizovati toga dana da nisu vesnici elektre i ja to dematerijalizovali.
Emitovali smo složno do 22 decemra. Tog popodneva sam Bila na severu u Subotici da predstavim knjigu. U 18 smo svi ustali da poništimo tvorevine uma. Silnan je bio sever, sve je poništio i otvorio mi portal. Od toga dana skoro da sam zanemela, preispitujući se, sagledavajući, za mene potpuno novu situaciju.
Ušla sam u um i on za mene više nije tajna, stupila sam na planetu zla. Cilj znam, treba da oslobodim čoveka od ega. Oružije mi je mač istine a pomoć znanje Svetoga duha mog muškog principa. Kako ću e to ne znam.