Evo na primer, vidim tvoj post na temi "Transerfing realnosti" i posto sam malo proucavao Zelandove knjige, logicno je da cu da se javim i napisem nesto vezano za tvoje pitanje, jer se mozda niko drugi nece javiti ili ce ignorisati tvoj post.
Zanimljivo je to kako "nismo nauceni sta je potrebno da znamo". Sta je to potrebno da znamo i ko nas i zasto to nije naucio?
Onaj koji krije znanje od nas, a koje nam je neophodno da bi recimo preziveli, jednostavno nema dobru nameru i prosto manipulise s nama. Jer on vise zna od nas i to njegovo znanje drzi u tajnosti. Kakva je korist od skrivanja osim maniupulacije.
Sto se tice zatocenosti, to se odnosi na odredjen broj ljudi, nisu svi zarobljeni. Covecanstvo ne moze da se svrsta u isti kosh i nece se kolektivno uzdici u neku petu, sestu, osmu dimenziju . Jesmo svi ljudi, ali to je samo privid. Ne mozemo jednog hladnokrvnog ubicu da uporedimo sa prostodusnim covekom, cista srca. Oni jesu trenutno na Zemlji rodjeni kao ljudi, ali kada dodje do konacnog skupljanja dusa, do Drugog Hristovog Dolaska, do "Vala", putevi ce im biti potpuno razliciti.
Na ovom forumu ima puno kreativnih ljudi koji ti daju slobodu da izneses svoj stav, sto jako postujem, pa me na taj nacin i inspirisu da i sam nesto napisem, makar to bila neka nebuloza. Pisanje i sluzi da bi nas oslobodilo.
"Može li se razraditi viđenje misli pred očima?
Šta je tu volja?
Gde to vodi? "
Ovo mi bas nije najjasnije, ako mozes da pojasnis kako se to razradjuju misli pred ocima? Na sta si tacno mislio?