Moram da priupitam sve vas-a neko će sigurno znati da mi odgovori-šta je to u nama što nam omogućava da privučemo ne samo metalne predmete,već i plastiku, porcelan,staklo?
Sigurno ste već naleteli u nekoj emisiji na ljude koji svašta po sebi lepe-kašike,viljuške itd ..svi smo mi magnetno polje, to ok, jasno mi je za metal, ali kako onda i sve drugo?
evo o čemu se radi: gledali smo jednu od tih emisija moja ćera(4g) i ja i ona je rekla da to može i ona...otišla u kuhinju i polepila po sebi maltene ceo escajg :o :D Ja u čudu! Probam i ja-mogu! pa onda zalepim plastičnu četku-dosta tešku, pa daljinski upravljač,porculanski tanjirić i tako sve što mi je dopalo ruke...ne mogu drvo i predmete od kože, a sve drugo manje-više uspem,najjače polje mi je u predelu grudi, i stomaka...O čemu se tu zapravo radi? nailazila sam na raznorazna laička objašnjenja a baš bih da čujem i nekog ko je upućeniji u sve to...
Jeste li probali to i vi? Probajte pa da čujem šta mislite...i kako to objašnjavate.Veliki pozdrav!