Vrlo inetersantan dokumentarni film u kojem se ,po mom mišljenju, argumentovano iznose činjenice o obmanama na kojima je ovaj veliki "guru" izgradio svoje učenje.
Moderatori: Svi aktivni urednici, Vera Bojičić
MarVel M24 napisa:Zanimljivo je ovo sto ste napisali u vezi gena i da su oni prenosioci znanja, verujem i da jeste tako do odredjenog stepena, naveli ste i licni primer, zaista fascinantno..
Interesuje me zasto mislite da se Nagual koji je poducavao Kastanedu "posteno poigrao s nama", stvarno bih voleo da cujem Vase misljenje...i zasto Kastaneda nije prosao na ispitu kod Don Huana, posto se, cini mi se, na ovom forumu jako malo diskutovalo o Kastanedi, a jos manje o "razotkrivanju Carlosa Castanede"..
kosmička_beba napisa:MarVel M24 napisa:Zanimljivo je ovo sto ste napisali u vezi gena i da su oni prenosioci znanja, verujem i da jeste tako do odredjenog stepena, naveli ste i licni primer, zaista fascinantno..
Interesuje me zasto mislite da se Nagual koji je poducavao Kastanedu "posteno poigrao s nama", stvarno bih voleo da cujem Vase misljenje...i zasto Kastaneda nije prosao na ispitu kod Don Huana, posto se, cini mi se, na ovom forumu jako malo diskutovalo o Kastanedi, a jos manje o "razotkrivanju Carlosa Castanede"..
U vezi Don Huana,
On je lično savetovao Kastanedu da piše , jer je shvatio da je to jedini njegov potencijal.
Kao razvijena duša , znao je da će zrelost vremena doneti nove čitače koji umeju da
čitaju između redova.On je jednostavno apsolutno fantastičan.
U Orlovom daru prepoznala sam kako je Don Huan video polje nulte tačke.
Neke se stvari ne mogu opisivati rečima.
Jednostavno se doživljavaju i osećaju.
Dar koji je Karlos dobio od Don Huana mogao ga je uzdići u nebeske visine,
umesto toga spoznao je sve svoje nemoći i u trenu postao vezan-neoslobođen.
Što reče Miodrag, neintegrrisan.
MarVel M24 napisa: Dakle, oni su bili druzina od 16 ljudi koji su delili isto znanje, od kojih su neki bili podeljeni u tragace a drugi u snjace, sto otprilike znaci da su prvi bili majstori da zivotne situacije pretvore u izazov, koji bi im pomogao u pomeranju granica percepcije, dok su drugi bili majstori u astralnom projektovanju, koje su navodno mogli da izvode i po volji.
...
Povratak na POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost