Kako je Pi u temi o rektivnom umu pokrenu priču o broju "666" koju sam malo dopunio isključivo sa naučnog stajališta koje taj broj sgledava kao vrlo značajnu informaciju o prirodi materije koja nebi mogla postojati bez "Ugljenika".Što možete pročitati ovdje
http://objaveforum.com/phpBB3/viewtopic.php?f=36&t=2270&start=105
To je nekako uzrokovalo sinhronicitet pa sam dans dobio i ovaj vrlo zanimljiv video rad u kojem se potvrđuje značaj "Ugljenika",samim tim što su dvije Nobelove nagrade za hemiju i fiziku dodjeljene timovima koji su pručavali "Ugljenik".
Švedska kraljevska akademija nauka je izjavila :"Ugljenik,osnova svog poznatog života na Zemlji ,opet nas je iznenadio".
Ugljenik izgleda ima značajnu ulogu u onom što se u new edge literturi naziva ulaskom u petu ili višu dimenziju ili pak "Uznesenjem".Naime neka svojstva koja ima ugljenik C-7 je navodna tajna koja će možda promjeniti svijet.
Takođe možete vidjeti tumačrnje "Hipoteze o nestajanju dimenzije",čiji je ko autor Dejan Stojković,naše gore list.
Možda će vam sve izgledati malo new edge ali bez obzira na to mislim da vrijedi pogledati.