Cezar Milan the dog whisperer ... radi sa asocijalnim psima ... ( slobodni prevod .. ) Kad mu dovedu agresivno pseto , on ustvari leči ljude s kojima živi, mada izgleda da se bavi psom ... psa odvede među čopor svojih pasa koje čuva na imanju koje se simbolično zove "Pseća psihoterapija " i pusti ga među socijalizovane pse , koji prihvatajući novog člana prosto prebace na svoju frekvenciju, i kad uđe u rezonancu s njima smiruje se i postaje "normalan" agresija jenjava jer nema reakcije na nju . Agresivnog psa ne drže u specijalnom " psećem zatvoru" održavajući ga u izolaciji i osećaju krivice, besomučno, čak i kad se proces rehabilitacije završi .. on se stigme nikad ne bi oslobodio .... Jer kad je jednom pas vraćen u normalu , kad je prestao da se agresivno ponaša, problem je rešen - zauvek - niko više nikad ne pominje problem, jer je rešen ... jednom za svagda ....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Loose the books, loose the internet, prestanite da tražite učitelja , knjige , recepte , i skinite se sa interneta i foruma..
Idite u šumu i sedite ispod drveta koje će vas svojim vibracijama isceliti ... ako dovoljno dugo vremena provedete u šumi okruženi bićima koja su u rezonanciji sa Zemljom i životom, sa Univerzumom, i ako se okrenete ka unutra , možda vam pođe za rukom da nađete ono što tražite . Potraga treba da bude okrenuta prema unutra, usmerena na sećanje , na konektovanje , tj rekonekciju ....
Ovde se ja vraćam na početak .. tj na vreme kad sam došla na ovaj forum u potrazi za kakom .. Kako da rešim svoje probleme, kako da nađem odgovore ... i danasa sam pokušavala da nađem gde sam o tome pisala kad sam došla na forum... ali nisam uspela .. čini mi se da sam pisala Spiritu ... u čemu je odgovor .. i šta sam ja radila .. o svojim odlascima u prirodu i stapanju sa njom... ipak sam više vremena provodila ispred monitora , u početku panično tražeći literaturu koja će mi promeniti život, pa onda smireno ... a zatim razočarano ... pa sam i prestajala da čitam .. a onda se ponovo vraćala nekim autorima koji su me oduševljavali .... Lazarev na primer se najviše približio odgovoru onome što sam tražila...
A onda naletim na ovu temu ... i naravno krenem da goooglam ko je taj lik.. koji je ostavio na netu samo 4 + 3 sata uploada , i još nekoliko manjih snimaka na youtube -- bez slike i ličnih podataka ... Dok sam čitala knjige ... mogla sam sa po nekom da se vrlo duboko identifikujem.. i ponavljam - da, da, da ... ali ovaj Amerikanac me je rasplakao u više navrata ... nije ga lako odslušati ....iako govori o poznatim stvarima... i više pita nego što odgovara.. Lazarev je samo pokušao da bude grub sa svojim pacijentima kako ne bi od njega pravili gurua i očekivali da im reši probleme, ali Johnatan ni ne ostavlja drugu mogućnost nego da sam uključiš svoj mozak i zapitaš se šta se stvarno dešava na internetu ... da li stvarno verujemo da postoje nezavisni mediji i da nešto nije pod kontrolom.. da je nekome stvarno stalo da pušta u narod kanalisane i sve ostale poruke i raskrinkava NWO i iluminate .. ko je Dejvid Ajk i ostali dvostruki agenti ... da li je marihuana i sva priča oko nje još jedna dodatna karika u lancu završne totalne kontrole , do skora ilegalna, a sad agresivno popularisana kao lek za rak i sredstvo za razvoj svesti i spiritualnih iskustava... koga je briga za nekog tamo Džona ili Janka koji surfuje u potrazi za rešenjem.. Dokle ćete biti ovce ... beee? Koliko gurua ima na svetu trenutno , koje je učenje ispravno , funkcionalno i stvoreno baš za tebe? Ko je bio Isus i šta piše u Bibliji ? Ko kontroliše tvoj mozak, tvoju svest , zašto nam ide ovako kako nam ide ... farme i kancer ... GDE JE KRAJ ? A GDE POČETAK ?
Da li je monitor , konačno i kamera , da li su virusi nanotehnologija , GDE JE IZLAZ I REŠENJE ?
Umete li da detektujete subliminalne poruke ? Ko je stvarno bio Tot Atlantiđanin a ko si ti ? Čirilica ...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
i bla bla, i bla bla... ide vuk ide vuk ... i ništa ..... smorila si sa preporukama i misliš da je sada baš ovo , to ?
pitam sama sebe... a onda vraćam film od pre par dana, kad je bio sneg .. i kad sam izašla u šetnju da napravim neki snimak ... i tako bazam po snegu , nestanem sa lica mesta dok fotografišem nešto ... iz vremena i okruženja dok pronalazim ugao i čekam da se fokus izbistri na displeju .. nema me .. i u jednom takvom vrebanju ... prenulo me škripanje snega... prema meni je prilazio ogromnni crni pas ... napravio polukrug oko mene i prišao mi ... ja sam čučnula i pružila mu ruku da onjuši ... a on je njuškao i čekao da ga pomazim po glavi .. Veliki crni ruski terijer ... grdosija od koje bi se pre par godina popela na drvo ili premrla od straha ... sad je prišao kao mačka ... da me pozdravi i odgega se nazad do gazde koji je s ogromnim poverenjem čekao da se vrati ... ali valjda spreman da reaguje na nešto što se nije desilo ... osetila sam promenu ... neverovatnu promenu ... jer sam se nekad stvarno plašila pasa i najmanjih .. fobiju sam imala ... maštala sam o vukovima vraćajući se iz te urbane šume... mmmmmmmmmm,,, jednog dana...ću ga verovatno sresti , licem u lice .. ne samo u snovima ...