Naime pomereno stanje je imao svak ko se susretao sa stimulativnim sretstvima, i u principu zbog te "pomerenosti" ljudi i nastavljaju da se "stimulišu". Da li čovek može da doživi pomereno stanje bez stimulativnih sretstava? Naravno, i po mom iskustvu žene ga lakše doživljavaju. Mi, muškarci, smo malo više opterećeni egom, pa nam više i treba.
Izmešteno stanje je stanje kad nam čula (jedno ili više) probiju veo, i onda vidiš što inače nevidiš, isto tako čuješ, osećaš..., sva čula su uključena. Mogu se desiti u snu, na javi, prilikom rituala, meditacije, fizičke vežbe, velike opasnosti i slično. Dakle u svim mogućim stanjima.
Kada se to dogodi, uvek ga vezujemo za nekakav odredjen dogadjaj, a ja lično mislim da je to posledica našeg sveukupnog rada.
Znam da na ovom forumu ima dosta vukova samotnjaka, no nemojte zanemariti efekat mase. Kada više ljudi radi nešto sa istim ciljem energija se umnožava, probajte

Voleo bi da svak iznese neko svoje izmešteno stanje, i ja ću u sledećem postu opisati jedno svoje