mnogo više Alan Forda.

Nego, znam da nije tema, ali zadnje vrijeme sve manje čitam knjige, jednostavno
su oči umorne od pdf knjiga.
Papirne polako nestaju, ubrzo će se i sladoled lizati preko telefona,
samo klikneš i biraš čokolada, jagoda...
Moderatori: Svi aktivni urednici, Vera Bojičić
Gonz napisa:Čitao sam malo Alan Wattsa, moram priznati,
mnogo više Alan Forda.![]()
Dejjan napisa:Podičičeš i nešto drugo,kada bude mogao da ti šipu
Jiva napisa:Gonz napisa:Čitao sam malo Alan Wattsa, moram priznati,
mnogo više Alan Forda.![]()
Ja sam pre, cirka, dve godine provalio audio...![]()
E to je, bato, sledeći stupanj evolucije. Ti ležiš, a pričaju ti u uvo...
P.S. naravno da je preko telefona. Neću valjda i mp3 plejer i telefon da nosam... Klikneš i biraš
Olivera napisa:
Moralo bi da se ima u vidu da su snimci njegovih predavanja išli u etar preko radio emsija i da se to dešavalo pre 40 godina .. kad je narod bio okupiran dosadom, a ne zasićen informacijama kao sad... Ipak je nudio neki putić da se zaviri izvan uobičajenog načina razmišljanja.. kao polazna tačka za nešto ozbiljnije moglo bi da prođe .. naravno ništa bolje od hoponopono ili bilo šta iz modernog arsenala gurua i prosvetitelja... makar je neobavezno-zabavno - nema poziva na kurseve prosvetljenja, seminare , intenzivne i instant ... dooođite kod nas mi ćemo da budemo vaša treća noga bez koje ste niko i ništa kao što ste oduvek bili .... povoljno - samo 300 evra, platiš pet dobiš šest , gratis prosvetljenje ako povedeš vamiliju ....
Miodrag napisa:Postavlja se onda dalje pitanje , da li covek treba samo da posmatra ili da je dao pristanak ( vrlo intimnu , iskreno u sebi ) da se aktivno krece , tj. hoce ka cilju svog do tada stvorenog uverenja .
Miodrag napisa:Znaci posmatranje vodi ka iskljucivanju ili oslobadjanju onoga sto nisam .
Sta nakon toga .Hocemo li lebdeti i landarati odozgo (srpski zargon ) ili se ukljuciti , na jedan nov nacin kako rece Jiva .
Sta se ili kako se to ukljucuje ? ..na nov nacin .
Olivera napisa:Dejjan napisa:Podičičeš i nešto drugo,kada bude mogao da ti šipu
Toooliko si produhovljen i prosvetljen da nemam reči ... prosto osećam kako nova Biblija iz tebe samo što nije izašla...nedostaju samo mlade fourmašice pa da počneš nešto lepo da pišeš ... napisah ti odgovor na tvoje viđenje propadanja foruma.. pa sam onda videla da bi propadanje onda bilo više nego očigledno i obrisah .. ali ti si zaista
magnet za crno u meni ... Na fejsbuku ima mladih devojaka, pa ne vidim razliku u Babinim komentarima...
NE MOŽE SE PIŠE OD VO JE NO !!!
Namaste
Povratak na POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju