23.dan u mesecu - Dan Bozanskih darova
Objava Maitreya
JA JESAM Maitreya, dosao sam opet! JA SAM dosao jos jednom kako bih vas podsjetio na mogucnosti i dispenzaciju vezane uz dan godisnjega solsticija (23.juni ). Kao uvijek ovoga ce dana poceti zasjedanje Karmickoga Odbora i mozete iskoristiti priliku pisanja pisama Karmickome Odboru. Pisma sastavljati mozete sami.Stoga cu vas podsjetiti na postojeca opsta pravila.
Prije svega zahvalite Karmickome Odboru na vec dobivenoj podrsci. Potom mozete poceti sa svojim zahtjevima. Ako su vasi zahtjevi usmjereni na pomoc koju ocekujete primiti za sebe osobno ili za svoje bliznje, obvezno je da nakon iznosenja svojih zahtjeva krenete u izvrsavanje obveza koje ste dragovoljno stavili na sebe i koje cete izvrsiti tijekom sljedecih sest mjeseci, odnosno do dana zimskoga solsticija i novoga sastanka Karmickoga Odbora tada.
Vasi zahtjevi i zelje trebaju biti vrlo jednostavni s navodjenjem prezimena i imena onih ljudi za koje se obracate za pomoc.
Ako su zelje vase povezane s opcom situacijom na planeti Zemlji ili ako su vasi zahtjevi usredotoceni na razvoj svjesnosti planete, tada nije obvezatno za vas da izvrsavate obaveze citanja dekreta, molitava ili implementacija drugih akcija. U ovome ce slucaju vasi zahtjevi biti izvrseni crpljenjem iz momentuma dobre karme vec ustedjene s vase strane.
Dakle prije pisanja pisama pozorno razmotrite svoje zahtjeve i motive. Ne trebate opteretiti sebe s pretjeranim obvezama. Postavite tocno one obveze koje mozete izvrsiti bez prevelikoga pritiska. Vrlo mnogo ljudi u svojim pismima postavlja isuvise velike obveze tako da ih prva poteskoca na koju nailaze na zivotnome putu tjera da zaborave u potpunosti na preuzete obveze i da odbiju njihovu primjenu. Postavite pred sebe vrlo male obveze, ali ih izvrsite s uzitkom i ljubavlju svakoga dana. Ne tezite opteretiti se previse. Katkada je dovoljno jednu molitvu procitati tijekom dana, a da bi pomoc stigla. Sto je energija koju stavljate u molitvu svoju tijekom citanja cisca, veci ce biti i ucinak. I samo jedna izreka: „Neka u svijetu bude dobro.“ izrecena iskreno biti ce dovoljna za olaksati sudbinu mnogih.
Dosao sam vas podsjetiti na mogucnost koju imate na raspolaganju i koja vrlo mnogo pomaze onima koji je tokom godine koriste.
A sada bih vas volio podsjetiti na dispenzaciju Bozanske Pomoci koju mozete primiti 23.-ega dana svakoga mjeseca.
Ovaj dan zahvaljujuci naklonosti Nebesa mozete olaksati karmu sljedecega mjeseca za sebe i za svoje bliznje. Dovoljno je da sve sto toga dana cinite posvetite transmutaciji karme mjeseca koji dolazi.
Jednostavno apelirajte: “Posvecujem sve moje dobre akcije koje sam ucinio danas za transmutaciju karme.“ Mozete navesti koju specificnu karmu zelite transmutirati; npr. karmu koja lezi izmedju vas i djece vase, vasega supruznika, suradnika. Potom, dok citate svoje molitve ili dok zasipate nekoga dobrotvornom pomocu, stalno imajte u mislima da energija vasih djela ide za transmutaciju karme. Stoga ne zaboravite da ce dio energije oslobodjen s vase strane ovoga dana biti usmjerena od strane Uzvisenih Majstora , prije svega, za transmutaciju planetarne karme pogotovo onoga dijela koji se tice preveniranja znacajnih kataklizmi i zbivanja u prirodi.
A sada vas napustam i sretan sam ako su vam moji savjeti i naputci pomogli i ako ste tu priliku iskoristili u svojim zivotima.
JA JESAM Maitreya.
© Tatiana Micuscina, 2006
http://sirius-ru.net/