...
OBJAVA LEMURIJACA
Sledeća poruka je sa interesantnog web sajta
http://www.onelight.com/telos/adama.html
Naime, prema Dianne Robbins, autoru knjige o podzemnom gradu Telosu, postoji telepatska komunikacija sa predstavnicima LEMURIJE.
"Pozdrav iz Telosa. Ja sam Adama, drevni učitelj i visoki sveštenik Telosa, podzemnog Grada ispod planine Mt. Shasta u Kaliforniji. Diktiram ovu poruku iz mog doma ispod površine zemlje, gde nas milion i po živi u stalnom prosperitetu i miru.
Mi smo u ljudskom obličju kao i vi, osim činjenice da nam zajednička svest omogućuje večnost i perfektno zdravlje. Stoga se možemo zadržavati u istom telu jako dugi period vremena.
Došli smo ovde 12000 godina pre termo-nuklearnog rata koji je uništio površinu Zemlje. Pošto je tamo više bilo nemoguće živeti, odlučili smo da nastavimo svoju evoluciju ispod površine. Obratili smo se Duhovnoj Hijerarhiji Planete za dozvolu da renoviramo već postojeću podzemnu pećinu unutar planine Mt. Shasta.
Kada je počeo rat, bili smo upozoreni da počnemo evakuaciju. Nadali smo se da ćemo spasiti sve stanovnike Lemurije. Na žalost, u tome je uspelo samo 25000 duša. Ostatak je nestao u kataklizmi.
Proteklih 12000 godina smo rapidno duhovno evoluirali, ponajviše zahvaljujući našoj izolovanosti od vanzemaljaca i ostalih bandi koje su operisale na površini.
Populacija na površini UPRAVO doživljava značajne skokove u spiritualnosti u pripremi humane zajednice za prolaz kroz FOTONSKI POJAS. Iz tog razloga smo i mi počeli da kontaktiramo vas na površini, jer da bi Zemlja i čovečanstvo nastavili da se duhovno razvijaju moraju se ujediniti u jednom Svetlu..."
(Ovaj sajt na Internetu prvi put posetio sam sredinom prošle godine. Šest meseci kasnije na E-mail dobijam poruku Aurelie Louise Jones, koja tvrdi da je telepatski primila poruku od Adame. Poruka nalikuje gornjoj, ali i dalje potcrtavajući da se DNEVNO povećava broj ljudi koji bolje shvataju svoju kosmičku prirodu i misiju, pri tom koristeći "ljubav" kao metod i sredstvo.)
Nedaleko od Okinawe (Japan), na dubini od 30-40 metara, otkriveni su kameni monumenti koji sugerišu da su nekada davno pripadali jednoj od nestalih civilizacija.
U blizini najjužnijeg japanskog ostrva Yonaguni nalazi se drugo nalazište sa pet kamenih nivoa koji su, najverovatnije, predstavljali ceremonijalni prostor. Ukupno je osam pronađenih nalazišta koji se smatraju "anomalijama".
Anomalijama?!
Svi geolozi, do sada uključeni u projekat, tvrde da su podvodne strukture stare najmanje 12000 godina.
S obzirom da naša oficijelna istorija tvrdi da je prva civilizacija - sumerska, stara oko 6000 godina, dolazimo do suštinske diskrepancije. Kako protumačiti ostatke civilizacije od pre 12000 ili možda 20000 godina, kada im ne priznajemo postojanje?
Kako se eskavacija nalazišta nastavlja, tako se nalaze i novi dokazi da priroda nije sama oblikovala kamene strukture. Oko podvodnih monumenata otkriveni su putevi koji ih okružuju i prolaze između njih. Dakle, nema sumnje. Delo čoveka. Nadalje, veliki kameni blokovi su zahtevali obradu mašinama, koja opet znači visok nivo tehnologije.
Zamislimo se na tren. Koliko daleko unazad seže naše kosmičko sećanje? Šta je sve zapisano u našim ćelijama i, još dublje, našem genetskom kodu?
Osamdesetak kilometara od japanske obale, pronađeni su ostaci podvodnog grada. Trgovi, ulice, prolazi… pravilno isklesani kameni blokovi. Zna se da spuštanja tla nije bilo u poslednjih 12000 godina u ovom regionu. Na taj način dolazimo do jednog od prvih opipljivih dokaza za postojanje prve ljudske civlizacije – LEMURIJE.
http://forum.haotika.com/viewtopic.php?f=17&t=1848_________________