Samo se ti zaj...
Misliš da je science fiction da ti netko dođe dok si u pećini i kaže da ne moš tu bit ako ne platiš boravišnu taksu jer oni eto imaju koncesiju na to područje, uključujući i pećinu?
Šta misliš čemu služe hipoteke i blitz krieg kapitalizma na Balkanu?
Pa gle Grčku...traže od njih da prodaju Akropolu. Od nas neće ni to tražit, jednostavno će samo uzet. na ime kolaterala...npr. Kornate. Ili šume. Ili izvore.
hehehe ako imaju snage da me traze u svakoj pecini u koju odem svaka im cast x)
mada za sada nema uopste nikakvih misterioznih dzeparosa, niti je ikoga briga sta neki klosar poput mene klosari.
Ima dosta pecina i suma i planina a dzeparosi obicno ne vole da se penju i giljace.. i to da bi uctivo rekli nekom klosaru da nadje drugu pecinu
Mada smesno ih je zamisliti kako se penju ili placaju helikopter da bi nasli klosara u pecini
Hvala za salu :)
[quote=\"zvoncica\"]Kad vidite mlad mjesec, onda otvorite svoj novčanik, gledajte u mjesec i pljuckajte u novčanik. Da se napuni parama.... [/quote]
Da i ja dodam neshto na slichnu foru.... kada je mlad mesec izvrni prazan dzep ,\"da vidi mesec\" kako vi se reklo pa kako mesec raste tako dolaze pare u tvoj dzep... e sad ne znam shta se deshava kada mesec opada:)
Tema "Zaradjivanje novca" je zakljucana pa cu ovaj video ovde da postavim,svakako se tice nasih verovanja o zaradjivanju para.
Odlican video,potpuno istinit.I,kao i uvek,pre nego cu nesto videti,procitati ili saznati pocinjem o tome da razmisljam ili da to sanjam pa onda kao slucajno naletim na to,sto je dokaz da su nasi mozgovi samo prijemnici,kao sto je i Tesla govorio.
Kontinuitet tezi da se uspostavi na neverovatne nacine spajajuci sve proslo u vecnoj sada sadasnjosti Kraj beskraja je tu Savest je prvi zakon Boziji Nema vece bolesti u svetu nego kad djavo ubedi coveki da mu nema izlaza - Pajsije Svetogorac