Ovu temu otvaram za sve one koji žele da se uključe u istraživanja čudesnih bića i svetova. Zamislio sam da napravimo neku vrstu zajedničke duhovne radionicei. Radi boljeg pojašnjenja šta imam u vidu, iznosim ovde nekoliko mogućnosti našeg delovanja:
1. Ukoliko neko želi da iznese svoje iskustvo sa odredjenog plana postojanja ili opiše susret sa odredjenim onostranim bićem, ostali zainteresovani bi mogli da se na to nadovežu, kako bi zajednički stvorili odgovarajuću sliku u skladu sa našim mogućnostima. A mogućnosti su veće ukoliko zajednički na tome radimo.
2. Mogli bi smo da organizujemo zajedničke meditacije u kojima bi nam, recimo, cilj bila poseta odredjenoj sferi ili susret sa nekim Arhanđelom ili nekom drugom onostranom inteligencijom.
Na tim osnovama, mi bi smo onda zajednički pokušali da proniknemo u njihov svet, njihove mudrosti i u značaj koje njihove poruke imaju za naš život i duhovni razvoj.
U najkraćim crtama, to bi bilo to. U najboljem slučaju ova tema će vremenom privući zainteresovane, trajaće godinama i u njoj ćemo prikupiti riznicu mudrosti. Na kraju ćemo sedeti za istom trpezom sa bogovima, baš kako je nekada bilo u Zlatnom dobu...
U svakom slučaju, njen cilj je da se pomaknemo od teoretisanja i da prionemo praktičnom radu.