Moderatori: Svi aktivni urednici, Olivera
Nosferatu napisa:nocty napisa:ljudi su navodjeni kimatickom silommagneti,rezonance,ovo ono...mjesec
Pun je mesec danas
Nosferatu napisa:Vidim piramidu,i samo piramidu.Nigde turista.
Danko napisa:Човек као основни елемент памћења Божјег
Морао је да постоји разлог за човеково стварање. Морала је да постоји потреба за човекову улогу. Искуство нас учи да све мора имати свој смисао. Случајности не постоје. Постоје само илузије случајности. Свакако да Бог гаји велику љубав према човеку, јер човек је Његових руку дело. Ко не би био поносан на производ свог стварања? Па и човек свестан свога Оца не може имати других осећања према Њему до чисте љубави.
Nosferatu napisa:Nocty je ovde rekao mnogo u jednoj recenici.Na ljude utice okolina.Promena klime stvara i promenu raspolozenja.Nevidljiva sila koja nas podsvesno manipulise je vibracija.Tako da je skroz nezdravo ziveti pod uticajem raznih frekvencija mobilnih telefona,tv,radia,satelita,Haarpa itd.Cak su se ljudi dosetili i izmislili aparat koji ce da pozitivno utice na ljudski DNA.To ce biti medicina buducnosti.
nocty napisa:Danko napisa:Човек као основни елемент памћења Божјег
Морао је да постоји разлог за човеково стварање. Морала је да постоји потреба за човекову улогу. Искуство нас учи да све мора имати свој смисао. Случајности не постоје. Постоје само илузије случајности. Свакако да Бог гаји велику љубав према човеку, јер човек је Његових руку дело. Ко не би био поносан на производ свог стварања? Па и човек свестан свога Оца не може имати других осећања према Њему до чисте љубави.
a ko da smo mi jedini u kosmosu pa bogu treba neko ko ce ga obozavat,svakako da ima smisla to sto govoris jer sam i ja tako mislio pa i dalje mislim na tu ravnotezu al gorka cinjenica je da bi sve i dalje funkcionisalo bez nas ko sto je i prije samo bi bilo mnogo dosadno u ovom dijelu svemira
AlmsiviX napisa:Rtanj tRtanjTRTANJ.
AlmsiviX napisa:Smejem se budalama koji su cekali kraj sveta na Rtnju.![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost