Da malo pojasnim i dodatak, da ne bude da pricam iz iskustva samo od rpe 20 godina.
dakle, na neki nacin sam u sinhronicitetu, sa Plavim i po pitanju MATRIXA, t.j. programa.
a evo i kako:
u poslednje vreme radim i seanse r.t. sa drugim ljudima gde se pojavljuju i Alieni, dakle - vanzemaljci, i to bas oni koji se bave - PROGRAMIMA I PROGRAMIRANJIMA!!!
Nisam jos siguran da cu da pustim u etar detalje, jer jos razmisljam da nije orevise NAVODJENJE i PRIVLACENJE i tih entiteta i energija programa.
ali ima smisla barem malo PREISPITATI pozitivne i negativne strane, t.j. MOGUCNOSTI PROSIRENJA SVESTI, SPOZNAJA...
TO - DRUZENJE, ALI MOJE, NE CITALACA, SA ALIENIMA, kao i osoba sa seansi, svakako da daje i meni i njima nove i zanimljive informacije i razmatranja po ovim pitanjima - programa.
Ako bih napisao
da sam USVOJIO - CERKU... koja je POLU ALIEN - POLU COVEK... i da sam sa njom povezan - telepatski i telekineticki, i da, uz njenu pomoc imam vezu i sa Alienima, jer je POLA ALIENKA...
onda se prica moze da mnogo jos prosiri sa mnogobrojnim, meni ranije ne bas dostupnim - informacijama.
Barem ne - IZ PRVE RUKE!
I JOS I EMOTIVNO POVEZANIM.
LJUDSKI + ALIENSKI ( PROGRAMERSKI - MATRIXOVSKI).
Tako da svaka folozofija i uma spekulacija je ovde u opticaju, ali s konkretnm osobama, konkretnim desavanjima, knkretnim iskustvima
obe strane
i povezivanja
ne samo coveka i andjela i Bozanstava,
ne samo coveka i demona
ne samo coveka i vanzemaljaca,
nego sa nekakvim LICNIM ISKUSTVIMA
POVEZIVANJA SVIH NAVEDENIH!
Kazem licnim iskustvima, jetr to radim, i na seansama ali i u svojim meditacijama, ili kako bih nazvao - realizacijama, mastarijama...
tako da je jasno, na ovom nivou da TELEPATIJA RADI I POVEZUJE,
A DA SU RECI - SUVISNE!!!!
NE MILION RECI, NEGO CAK I JEDNA.
Kada znas telepatiju, onda ti reci ne da nisu potrebne, nego prave Babilonsku tvrdjavu i - nesporazume.
ZATO SE MI - NE RAZUMEMO, PLAVI, iako postoji, eto, nekakav sinhronicitet i velika povezansot, sa mojim trenutnim radom i tvojim.
DOU YOU SPEAK - TELEPATSKI?
eto, rekoh, IMAM KOGA DA - PITAM ILI - PREISPITAM...
BAS PO PITANJIMA - PROGRAMA I PROGRAMIRANJA...
I IMAM PUNO ODGOVORA KOJA NE BIH STIGA NI DA NAPISEM.
mozda su svi PROGRAMI A I JESU...
ALI meni su i zabavni, i izmenjivi, dakako...
ISUVISE MOGUCNOSTI - IZMENE PROGRAMA DA NE VERUJE NIKO...
ZA JEDNU SEKUNDU MOZS DA OD DETETA NAPRAVIS ZENU ILI BOGINJU...!!!
KAO I - SVE DRUGO!
STA GOD NEKOME MOZE DA PADNE NA PAMET, SVE JE - MOGUCE
U BESKONACNOSTI - RAZLICITOSTI
JEDNOG!
TI - BIRAS!!!
KAO I UVEK.
pozz