[quote="Marija"][quote="Aleksandra-Caca"]Ne znam da li zbog pomracenja Sunca , ali nocas nisam mogla da spavam koliko me je boleo zub :roll: ,[/quote]
Ja sam mislila da cu da poludim od bolova u glavi i ne samo nocas,vec danima u nazad,ni tablete nisu pomagale...
Ja imam Mesec na 15* Raka... :roll:[/quote]
Zahvaljujući tebi Marija , je podforum o Astrologiji veoma oživeo i živnuo :P , što mi je drago :D .
Cenim tvoj trud , zalaganje i deljenje ! :poljubac2:
Već godinama unazad primećujem da mi se pred rođendan , kada mi je Sunce u XII kući - ili dešavaju neki naizgled loši dođađaji ( za koje se kasnije ispostavi da je dobro što su se desili ) , iz podsvesti mi izbijaju neke teške energije i slično .
Zadnjih mesec dana sam imala buran period , kao po običaju.... uglavnom sam bila indirektno "pogođena" jer su me doticale neke stvari koje su se desile ljudima koje volim , nekim prijateljima i rođacima....
Astrološki je interesantno što imam drugara i drugaricu koji su rođeni istog dana - 21. Jula ( Julski rakovi ) . Oboje su , nezavisno jedan od drugog ( jedino im je zajedničko to što oboje imaju mene za drugaricu ) , doživeli duševni bol i bili u bliskom dodiru sa smrću , i to u isto vreme - zadnjih par nedelja !
Marija , i mene je glava bolela zadnjih nedelju dana - sinusi .
Uz pomoć Thete , Rekonekcije , Elektre , sam zaustavljala bolove - ali bi mi se za dan-dva bolovi vratili , a to je zbog toga što još uvek nisam uradila zamenu podsvesnih negativnih uverenja - upravo se time bavim : testiranjem sebe koja sve negativna podsvesna uverenja i programe imam , pa ću onda zamenu sa pozitivnim uverenjima..... Nije čudo što sam baš sad našla da se bavim svojom podsvesti , kad mi se trenutno Sunce nalazi u XII kući 8)
Ako ti je zanimljivo , pogledaj mi natal , na prvoj je strani teme o natalnim kartama ( 29.07.1977. 00:05h , Bela Crkva ) :
http://www.objaveforum.com/phpBB3/viewtopic.php?t=1160
:poljubac2: