[quote="Dejjan"]Ja volem da preskačem osnove :mrgreen:
Evo recimo ako ugledam da neko ima AC na Siriusu,odmah pomislim da ima najviše Sirius A genetiku. 8)
A Sirius A su najveći manipulanti i vole da se igraju sa eksperimentima evolucije.Nadziru i nas i Reptile. 8)[/quote]
Idi begaj :lol: Interesantno... Uzimam ja fixne u obzir, kako ne! 1* samo i neverovatno je kako rade.
[quote="Marija"]Uzimam ja fixne u obzir, kako ne! 1* samo i neverovatno je kako rade.[/quote]
Ja imam Neptun na Antaresu i evo šta kaže za to :
Sa Neptunom: prepredenost :D , inteliggencija :D , neuravnotežen i umno nezdrav :mrgreen: , tajanstvenost uz delimičnu otvorenost :twisted: , nepoštenje, sklonost ka kradji :eusa_naughty: , štedljivost :roll: , neiskrenost :roll: , čudne religiozne ideje 8) , loša okolina, dobit preko teškog rada :zz: . Iznenadna i neočekivana smrt usled izdaje ili od strane neprijatelja :help: :mrgreen: , koji na taj način žele da izbegnu odmazdu 8)
Da mi u ukrštenici piše da sam rođen 5 minuta kasnije Aldebaran bi mi bio na AC ,a antares na DC.
Mada je pitanje da li su naša vremena rođenja upisana u ukrštenici tačna.
Ko zna ko to beleži i kada.
[quote="Starcy"]Merkur mu je u kvadratu sa Neptunom, čim ovako pita :razzz:[/quote]
Kako si pogodila :?: :shock: :mrgreen:
His sword of steel was valiant, of adamant his helmet tall, an eagle-plume upon his crest, upon his breast an emerald.
Ohohoh, Lav-Blizanci... Lepo :lol: Znas da vladar 12-e kad ode u kvadrat sa Neptunom i to egz. nije dobar? Pogotovo, sto je tebi i Me u kvadratu sa njim i u konjukciji sa vl. 12 i Mesec ti je u konjukciji sa Nepturnom...
Mnogo ces morati da radis na sebi, da se nebi "izgubio", ali kad se pronadjes, bices vise nego dobar, Medium bre :lol:
Savet, dacu sebi za pravo, i ako sam mladja :D
Imas debilitiranu Veneru u kvadratu sa Neptunom a taj Ne, ni manje ni vise nego u 7. Znam ih par a sa jednim se zabavljam.
Trudi se da budes ovo Sunce u Lavu! Ja znam da nije to lako, mislim biti samo to, ali ako shvatis na vreme sta je taj Ne u 7. bice ok. To ti je ono, kad se zabavljas sa nekim ko nije u simbolici Neptuna, dolazi do toga, da kad se partner samo pojavi pred tebe, ti pocinjes da "muljas" nije bitno sta, jednostavno muljanje. Ti, ili on, sve je jedno. Efekat ogledala...Ali to je neverovatno kako se tome tesko odupreti... Racunajmo na to da se ne kreces u krugovima, gde bi mogao da upoznas partnerku koj ce biti ovisnik o tabletama, alkoholu, narkoman u najgorem slucaju...
I ne budi sitnicav (Ve0Me u Devici), budi Lav, budi sirokogrud, velik, "domacin covek" (So u Lavu u 4.) daruj zene, sestre, prijateljice...
Duhovnost nisam izostavila, mislim ti si vec tu, ovo mi se ucinilo bitnije, jer je i tebi bitan deo, kao svima nama... :wink:
Ima jos stvari, koje sam prosto izostavila ( i ja imam Me-Ne, ali konjukciju) pa, ako si raspolozen, mozemo mi jos... Ne bih da trabunjam o onome sto vec znas, ono sto ti je najinteresantnije, obradicemo :lol: Meni je bilo ovo... :lol:
Hvala na trudu i tumačenju,ali si pisala o onome što mene najmanje interesuje,a to je ljubav.
[quote="Marija"]I ne budi sitnicav (Ve0Me u Devici), budi Lav, budi sirokogrud, velik, "domacin covek" (So u Lavu u 4.) daruj zene, sestre, prijateljice... [/quote]
Nisam sitničav.Naprotiv.Čak mislim da sam i previše darežljiv prema drugima.Moglo bi se govoriti o sitničavosti kada ocenjujem druge,nalazim im mane,ali to nema veze sa materijalnim stvarima.
[quote="Marija"]Mnogo ces morati da radis na sebi, da se nebi "izgubio", ali kad se pronadjes, bices vise nego dobar, Medium bre :lol: [/quote]
Hmmm,malo će teško to da ide rad na sebi.
Ja sam sada isti kao i kada sam se rodio.Znači,nisam ništa naučio,nisam se menjao.Ni traga o nekim iole većim promenama u razmišljanju.Jedino ono što su donele godine,kao i kod svakog.U tom smislu ova inkarnacija je poprilično besmislena sa mog stanovišta.Najviše bih voleo da znam šta ja ovde radim i koji ću pimpek ovde :mrgreen:
U zadnje vreme mi na pamet stalno dolazi jedna suluda pomisao,a vezano je za ono što si ti pomenula za Medium.Kao da preko mene ,neko prikuplja informacije,dolazi do informacija o drugim ljudima,čak i ovako preko foruma.Jedan mi je čak i rekao da sam špijun gledajući moju natalnu kartu,ali da on nezna za koga špijuniram :twisted:
Koliko sam uspeo da shvatim,kod mene se puno stvari događa na duboko nesvesnom nivou.
His sword of steel was valiant, of adamant his helmet tall, an eagle-plume upon his crest, upon his breast an emerald.
Pa,da,to je bila samo mala šala.Aluzija na to što si pogodila sa činjenicom da si već imala moju natalnu kartu.
Heh,mislio sam da ćeš to tako i razumeti.
Šta će biti kad budem koristio mnogo goru umnu akrobatiku :D
Da ti nisi možda Jarac u znaku ili podznaku ? :mrgreen:
Biće meni fino ovde.
Ovakvi forumi su stvoreni za mene,gde se puno filozofira :P
Pogledaj mi zanimanje u profilu :mrgreen:
Samo ti si u prednosti u odnosu na mene.Ti imaš moju natalni kartu,i možeš da pratiš mene eksperimentalnog pacova i moje ponašanje kroz život moje natalne karte.
Ja tvoju kartu nemam,a i da je imam nebi mi puno koristilo zbog mog neznanja. 8)
Ali nema veze,navikao sam na neravnopravan položaj.
Jadan ja :D