Ja se izvinjavam, sad sam pogledala
TAKOÐE MOLIMO SVE ČLANOVE DA NE OSTAVLJAJU POSTOVE NA ENGLESKOM, NEMAČKOM ILI NEKOM DRUGOM JEZIKU (VAN EX-YU GOVORNOG PODRUČJA). AKO SMATRATE DA SU OD IZUZETNOG ZNAČAJA, TADA IH PREVEDITE, PREPRIČAJTE ILI OSTAVITE LINK...
preporuku administratora
Stoga ću ukratko reći zašto sam poslagala ovako brzo postove-smatram da svi mi imamo želju da se izrazimo o nečemu što nam okupira misli, pa sam stoga požurila da ostavim tekstove i linkove koji su na engleskom a nemam vremena da ih prevodim.
Evo ovako- kroz jedno sopstveno iskustvo i spoznaju shvatila sam da se u jednom momentu u istoriji čovečanstva dogodila veštačka ( a kakva bi druga i mogla biti čim je-) manipulacija astrološkim podatcima koje su iskoristili odnosno zloupotrebili u nekim okultističkim krugovima.Takođe smatram da se desio pokušaj krađe identiteta jednog našeg naučnika, svi znamo o kome je reč(da se ne bi desilo da mi se izbriše i ovaj post kao pregrub-staviću da je to moj lični zaključak).
Zato smatram da baviti se astrologijom jeste veoma ozbiljno i odgovorno.
Takođe mislim da se -da li namerno ili ne - neću ulaziti u to- izvršila satanizacija 18 stepena zodijaka-koja nema realnu osnovu, a naročito zapostavljanje zvezde Wasat.
Smatram da sve na svetu može da se upotrebi i zloupotrebi-
citiraću nešto-
''Божји дар је када се открије оно што је спонтано дато, а магија је када се намеће, када усиљеним поступцима нешто хоће да се изнуди.''
Još jednom se izvinjavam forumašima i gostima , jer postove ne mogu sada izmeniti , mada iskreno nemam želju da ih menjam , ali radi poštovanja adminfob pravila zamoliću urednike da ih izbrišu.