[url=http://www.objaveforum.com/phpBB3/viewtopic.php?p=88460#p88460][img]http://www.objaveforum.com/phpBB3/images/quotebackarrow.gif[/img][/url][quote=\"talerman\"]Ochajna nam je vlast. Ocajna nam je i opozicija. Politicka scena je nula. Ne vidim da bi bilo gore da opozicija dodje na vlast, kao sto ne vidim da bi bilo bolje da ovi ostanu jos na vlasti. S obzirom da vise nisam mogao da podnesem takvo dno dna u kome se nasla Srbija, a buduci da nisam imao drustvo sa kim bih to mogao da probam da menjam, ja sam digao ruke od svega, pa sam ponovo otisao u Kinu. Ne interesuju me demokrati, homoseksualci, oni koji su protiv homoseksualaca, vlast, opozicija, crkva, ostale institucije, TV, zabava na programu, Farma, Pink televizija, pevaci, pevacice, sponzoruse, splavovi...Nista me vise ne interesuje... Ponavljam, ni u Kini nije bolje, ali ovde barem ne znam jezik, pa uopste ne znam sta se oko mene desava...Kada jedan mag ne moze ukrotiti stihiju, potrazice neko mirnije mesto, da se ne namece boljem i jacem.[/quote]
U redu je, Talermane, nije svakome suđeno da ovde ostane i bori se.
Kao što kažu iz Viših sfera:
[quote]
Ova Svjest želi koristiti analogiju utapanja, Osoba koja je u strahu, a kao reakcija da kada netko dođe da ju spasi, u panici i svome strahu će napasti svoga spasitelja, pokušavajući očajnički da se za njega uhvati, te na kraju možda uzrokuje da se i spasioc utopi, i ako se nisu morali ni jedno utopiti. Ako onaj tko spašava nezna pravilnu tehniku suzdržanosti, te primjeni situaciju u kojoj ima veliku želju da spasi osobu koja se utapa, situacija može i za njega biti opasna, u kojoj neće spasiti od utapanja čovjeka ili ženu, nego možda čak može uzrokovati vlastitu propast kroz nedovoljno razumijevanje ili obuku.
[b]Dakle, obaveza pojedinca koji će se staviti u položaj pomažući drugima je, da prvo zna kako pomoći, da zna kako spasiti. Ovaj proces je takav da traži jasnoću razumjevanja i mudrosti za vlastite probleme, vlastitu pozadinu, tako da se tamna energija, energija blokiranja i ograničavanja, može odpustiti i razrješiti. Pojedinac tada može postati kompetentan i sposoban za pomaganje drugima koji se utapaju u vlastitim problemima, svojoj boli, svojoj egzistenciji, tako da kada ide u pomoć da pomogne, ne bude slomljen od strane pojedinca i ne utopi se zajedno s njim.[/b] [/quote]