[url=http://www.objaveforum.com/phpBB3/viewtopic.php?p=93686#p93686][img]http://www.objaveforum.com/phpBB3/images/quotebackarrow.gif[/img][/url][quote="kosmička_beba"]Odakle si skinuo tekst-ili je to tvoja teorija???[/quote]
Teorija nije moja. Izvukao sam ovo iz jedne knjige koju je napisao taj covek koji je istrazivao programe iz proslih zivota. Sam text je duzi i
sadrzi i neke Sajentoloske reci, i ja sam izvukao sustinu i dodao par sitnica kako to ja vidim i opisao sam normalnim recima ovo.
Sajentolozi o ovome nemaju pojma, nego je ovaj covek nakon sto je bio mnogo godina u Sajentologiji, i kada je dosao do vrha (odradio sve levele)
video je kao i mnogi drugi da nesto ne valja, da nije postignuto ono sto je obecano, i dao se u istrazivanje dalje. 2007 godine je bio ubijen,
najverovatnije su losi momci na taj nacin pokusali diskreditirati njegove dve knjige koje je napisao, tj namestili su da izgleda kao samoubistvo,
da ostali ne bi pratili njegov primer.
Covek se zvao Ken Ogger. Dok je pisao te dve knjige koristio je pisacki nadimak - Pilot.
Knjige su mu dobre, ali su uglavnom tehnicke, namenjene za rad, a imaju tu i tamo objasnjenja o istoriji kosmosa i slicnih pojava.
Cudno je kako svi koji nesto vazno otkriju bivaju brzo uklonjeni. Dali su losi momci onda tu neki sitni Illuminati, ili neko izvan ovog sistema koji
ne dopusta da se ljudi izvuku?
Za neke, ovakav zatvorski pritisak moze biti dobar u vezi duhovnosti, ali za ostale je to velika prepreka.
''prostorna deset jedan sedam sto put puteva Krsta sedmice puteva,...''
???[/quote]
Sta mogu misliti. Ne znam. :)
[quote]Starcy:
Tekst je vrlo zanimljiv ali mi ne izgleda kao da je prepisan od negde, već kao Almijeva retrospektiva proučavanja Sajentologije i ličnog viđenja.
U svakom slučaju, meni deluje savršeno istinito, mada ne znam odakle mi takav utisak...[/quote]
:) Nije moja teorija, samo sam opisao svojim recima ono sto je Ken pisao.
Ako zelite i imate vremena da pogledate, evo nesto lepo sto je napisao ovaj covek, a sto je lako razumljivo i nije mnogo dugacko.
[b]Principles of Existance[/b]
http://www.sgmt.at/pilot/PrinciplesOfExistance.htm
[quote]To mi liči na teoriju o matriksu.
Zato pitam.Zašto baš retrospektiva sajentologije?
Po čemu je ona značajna u razvoju ljudskog duha,
zar to nije još jedna religija-i to religija bogatih.
Mislim, ne želim nikoga da uvredim,Travoltu obožavam.[/quote]
Mislis teorija i film Matrix? :) Vrlo je moguce da je film Matrix potekao iz Sajentoloskih ideja, jer Hubbard je jos dok je bio ziv pisao o
tom "body in pawn" mehanizmu, tj o tome da u ovom svetu mnogo ljudi imaju na nekom drugom mestu telo koje spava u nekim vecim
ili manjim laboratorijama, i da su silom prisiljeni da se inkarniraju ovde u novom telu. Znaci imaju 2 tela istovremeno, jedno spava negde
drugde, a ovo budno je u operaciji na ovoj planeti.
SN je postala religija bogatih nakon sto je sabotirana. Nije bilo tako od pocetka. I to je jako lepa i prijateljska religija, osim sto je toliko
degradirana da izgleda da je suprotno, nazalost. Dzon Travolta i Tom Kruz su odlicni i zanimljivi glumci. :)
Kosmicka beba, hvala za text, procitacu ga. :) (Ja imam vrlo retko DejaVu, pa ne znam kako ostali)