Dragi prijateljei,
prenecu poruku koju sam dobio mejlom, jer smatram da nikako nije losa,
nikako nije za zastrasivanje,
a ima nekih konkretnih i poucnih - UPUTSTAVA.
Vezano za moguci talas energija, koji se vec ocituje, ali koji se, putem KANALISANJA OVOM PORUKOM,
predvidja za period: 20.mart - 06. april 20011. godine!
Svakako da ima dobrih i korisnih saveta, uputstava, o kojima je moguce i diskutovati, jer ima vremena do tada,
a bice i posle toga.
poruka:
From: Valentina Rodic <valentinabgd@yahoo.com>
Subject: svima na razmatranje ...
To:
Date: Monday, March 14, 2011, 9:16 AM
Dobila ovih dana .. Mislim da je ovo Konstantin iz Skoplja, predstavio se prošle godine, koliko znam, i ovde u Beogradu. Ne piše na čemu temelji pretpostavku ali nije zgoreg imati u vidu ..
Dragi prijatelji, Radnici Svetlosti.
Obracamo vam se ne da bi posejali strah, posto strah znaci otsustvo Ljubavi, vec da iniciramo jos vecu Ljubav da zraci iz nasih srca i da se ta Ljubav rasiri kroz sve Univerzume i dimenzije…
Prenosimo vam najnoviju kanalisanu informaciju Mastera Konstantina, koja se tice svih nas na globalnom nivou. Molimo vas nemojte da razvijate strah posto ce se to odraziti na kolektivnu svest i umesto da se stvari sprece ili ublaze, dobice se sasvim suprotan efekat. Ovu poruku mozete poslati svima za koje mislite da ce razumeti njenu sustinu i koji ce delovati prakticno u duhovnosti.
Obracamo vam se da bismo svi delovali zajedno, udruzenih snaga. Dosao je trenutak kada duhovnost treba pokazati u praksi.
Poruka je sledeca:
Od 20 marta do 5-6 aprila 2011, ljudi ne treba da koriste ili po mogucnosti da izbegavaju svakodnevnu upotrebu masina, mobilnih telefona, tv-a, kompjutera i motornih vozila. Treba da se provodi vise vremena u prirodi, u vikendicama i na planinama gde je vazduh cist i nezagadjen i nema elektromagnetnih radijacija.
Treba da se izbegava konzumiranje mesa, konzervisane hrane, a treba da se jede prirodna sirova hrana ili hrana koja je malo termicki obradjena. U tom periodu ljudi treba da se posvete MOLITVAMA, DUHOVNIM PESMAMA I MANTRAMA. Veoma je vazno da se u ovom periodu ne prave meditacije.
Sateliti na Zemlji ce reagovati i moguce je da pregore. Preko elektromagnetne mreze tv-a, mobilnih telefona, kompjutera, elektronskih vozila, ljudi ce biti ozraceni, a potom ce dobijati napade besa, straha i globalne depresije. Prirodne katastrofe koje se desavaju i koje ce se tek desavati deo su toga. Medju ljudima ce biti prisutno veliko medjusebno nepodnosenje, povecace se broj saobracajnih nezgoda, povisen krvni pritisak…
Namera nije da se izazovu strah i panika, nego da se ljudi pripreme i da se izbegne izlozenost toj vibraciji.
Zbog svega ovoga Radnici Svetlosti, sapucite kroz zahvalnost, da sve bude prema Bozjoj volji, neka bude Ljubav i Svetlost u svim srcima i neka Majka Zemlja bude u Bozjim rukama.
Hvala ti Gospode, Nepresusni Izvoru, Neizmerna Ljubavi, hvala Ti sto svi mi samo Tebi pripadamo i sto se stapamo u tvojoj Svetlini. Hvala Ti sto je sve po Tvojoj Volji. Predajemo sve u Tvoje ruke Gospode. Neka Ti je slava u svim vekovima i dimenzijama, neka Ti je vecna slava. Amin!
Svetlost za sve,
Tim Mastera Konstantina i IHA