ivanvuj napisa:Kako doci do tvojih knjiga?
Ako ti odgovorim odmah će reći da se reklamiram. Imaš na objavama i atlantidi, besplatne primerke. Za "Povratak u raj" nađi drugi način.

Moderatori: Svi aktivni urednici, Vera Bojičić
ivanvuj napisa:Kako doci do tvojih knjiga?
Vera Bojičić napisa:nocty napisa:pito sam jednostavna pitanja i objasnio ti sta znaci srbija a ti si to izbrisala ,srednje bivaliste ,ljudi koji su tu gdje jesu...
a gdje si ti?
Pšto nemam ego sa mnom se ne možeš prepucavati, nemaš sa kime. Napisala sam svoj uvid koji govori o iztvoru i kako je sve stvoreno. Sabirište, od tog izvora, sabirišta znanja je nastalo ime serbi i ja, ovo ja je dodao ego, upetljao se. I tako su sve vaše priće, viđennja, proizišla iz ja koje kopira izvor kombinujući znanje koje iz njega dolazi.
Svi govorite o njegovom putu i šta je ja radio. Izvor i istinu ne vidite jer ju je ja preokrenuo na svoju vodenicu.
Dakle Srbi znači izvor sabirište. majka svega što postoji.
Majka je svima srpkinja. Srbija je već tvorevina ovoga sveta ali sa imenom koje nosi u sebi sećanje na poreklo.
Ovo ti je i objašnjenje za izraz "srbi pa amebe".
nocty napisa:znaci univerzum ti je reko da to znaci sabiraliste...polje svijesti je sve sto jeste,kimatika...stari naziv za "bio sam" je bijah...pa ti napravi matematiku sad...
a sabiraliste ili sabiriste kako kazes ne pocinje sa sr nego sa "sa"
nocty napisa:ponekad je dobro bit i vrana
ivanvuj napisa:Ne znam za vas,al meni je BITI covek sasvim dovoljno.
Povratak na POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju