puno sode pijem isto,od kako sam s curom navukla me zivotinja...ja sam travar coek,mi vodu pijemo...
Moderatori: Svi aktivni urednici, zvoncica
nocty napisa:ljudi zadnja dva dana na lijevoj strani ispod rebara me toliko bolilo da sam htio u hitnu ic al evo sad je prestalo,jedem previse sranja,pizza,girosi ,hamburgeri...da nije do tog a? neki gasovi,ubi boze...nije sad da boli nego kad se smijem neugodno je al prestalo je sad...
Ema napisa:nocty napisa:ljudi zadnja dva dana na lijevoj strani ispod rebara me toliko bolilo da sam htio u hitnu ic al evo sad je prestalo,jedem previse sranja,pizza,girosi ,hamburgeri...da nije do tog a? neki gasovi,ubi boze...nije sad da boli nego kad se smijem neugodno je al prestalo je sad...
Slezina je smestena u gornjem delu trbusne duplje sa leve strane i zasticena je levim rebarnim lukom....a zucna kesa je na desnoj strani, ispod jetre....
Nocty, zalis se i na gasove....nishodni kolon debelog creva se spusta levom stranom stomaka nadole...od slezinskog ugla
do leve bedrene jame...mozda ti je i tu problem...
Ako ti to bude sve ucestalije, najbolje je da uradis UZ abdomena, pa da vidis gde je problem...mozda je samo lose varenje....
Ne daj se...
Povratak na ZDRAVLJE TIJELA I DUHA
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost