Moderatori: Svi aktivni urednici, talerman
Snjuvarica napisa:nocty napisa:trebas zapalit dzoint pa onda dalje...da malo pegledas kako ti mozak radi
Lako cu ja zapaliti dzoint,najmanji problem,nego hajde ti,suoci se sa sobom strejt,bez trave,duvana,secera i pecuraka,pa da vidimo da li ces da se odrzis.Lako je pricati.![]()
Skidam kapu ako si potpuno strejt i dalje zadovoljan svojim trenutnim stanjem jer kad se covek skine s droga,probudi se,otkrije se ono sto je maskirao i uspavljivao raznoraznim opijatima i mora da promeni nacin zivota a to nije lako,ali je moguce.
talerman napisa:Onaj stariji covek je bio Kralj maceva. Dobrodosla u carobnı svet tarota. Srdacan pozdrav ız drevne Antıohıje gde planıram da se zadrzım duzı perıod.
Snjuvarica napisa:talerman napisa:Onaj stariji covek je bio Kralj maceva. Dobrodosla u carobnı svet tarota. Srdacan pozdrav ız drevne Antıohıje gde planıram da se zadrzım duzı perıod.
Dragi Tale,vratih se neki dan iz Sitonije,Grcka.Bili smo blizu,obzirom da inace boravis bas daleko
![]()
Bas lepo sto si u drevnoj Antiohiji,nadam se da cemo saznati i razloge tvog boravka tamo,ukoliko se tice duhovnosti.![]()
A propo religijskog znacaja Antiohije,imam prijatelja iz Izmira,turcina koji je pravoslavac.![]()
Hvala ti puno na pojasnjenju u vezi karte.
bokica napisa:samo nastavi onako kako mislis da treba. ja sam tarot prihvatila kao vodic za duhovno napredovanje. proricanje me ne intrigira toliko za sada, jer mislim da treba jos mnogo da ucim. po jednu kartu dnevno sam izvlacila kad sam se upoznavala sa tarotom, ili jednostavno ujutru izvucem jednu da mi bude tema za taj dan... ne kao predvidjanje, nego kao nesto na sta treba da obratim paznju, nesto na cemu tog dana treba da radim. a dogadjaji se nekako nadovezu na temu![]()
i necu da duzim vise, jer sam zaista puki pocetnik, i ovde ima ljudi koji su stvarno u toj temi sjajni, pa me je i sramota da se ja sad tu nesto javljam, ali izuzetno postujem tarot i preporucujem ti da ga prihvatis pre svega kao ucitelja, ostalo dodje samo.
svako dobro
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju