Zdravo,
ja ne volim da pišem nešto što nisam doživeo,
znači neću vas smarati sa copy-paste raznih textova sa interneta...
sve je pocelo pre desetak godina kada nisam znao gde idem i sta radim,nesto ili neko me je vodio stranputicom, pijanstva, tuče, krađe (sitne u pijanom stanju- ukrao sam drugu upaljač i sl :roll: , onda su nastupila gušenja,zaglavljivanja u hitnoj sluzbi i kao pacijent sa nedodeljivom dijagnozom poslat sam u KBC Beograd gde mi je pripisana bronhijalna astma i poslat kući sa pumpicama i aminofilinima u venu, što mi je samo škodilo i dovodilo do ludila i nemoći,
onda se pojavio covek koji mi je sa dva energetska tretmana i isto toliko akupunkture otklonio gušenja i bol u kičmi i jos mnogo toga, spasio mi je zivot, nastavili smo da se vidjamo svakih desetak dana,radili smo energetska čišćenja i slično,
predlozio mi je jednog dana inicijaciju u Reiki, uradili smo sva 3 stepena i koristim ga za samoisceljenje,nastavili smo sa druzenjem,naucio sam dosta toga i od njegove sestre,rad,preporadjanja,vracanja u prosle zivote...i od njegove supruge,
pa se skoro pojavio drugi covek, desila se Rekonekcija i Theta tehnika,desilo se čudo koje se i dalje desava u sadasnjem trenutku jer samo on postoji.
Sada živim novim životom u stalnom čudu u prekrasnoj svetlosti čuda,u Njemu,sa Njim,Njom,samnom,sada sam samo Ja i On,Ona,Stvoritelj svega sto jeste!
Nema vise traganja, nema šta da se nadje!
Sve je u Meni,sve je tu samo ga treba proziveti ali bez mukotrpnog i postepenog rada na sebi ne moze se nista naci,samo zabluda!
Sve je jedno-jedinstveno,sve je toliko jednostavno da ne moze biti komplikovanije od same jednostavnosti.
Oslobodite se vezanosti i krenite svojim putem ako zelite da osetite pravu srecu zivljenja,niko to ne zasluzuje bolje od Vas jer Vi ste stvoreni da uzivate ne muceci se,ko Vam kaze drugacije slobodno ga izbacite iz svog zivota!
Želim Vam srecno putovanje radnici svetlosti.
.