Ja sam Blizanac - Djevica...nakon godina i godina sto sam mislila da sam u podznaku lav, jer mi je tako izracunao net, Starcy mi je srusila iluzije i izracunala da sam Djevica.
Pa sad probajte zamislit kako je zivjeti u istoj kozi, nas troje, jedan brlja srcem u jagode, drugi paralelno racionalnizira, a treci bi stalno da je sve pod konac i ajnc A!
A valjda zato obucem odijelo i natakarim snalu na siske u obliku ruze...
[quote="Marija"]
Uh... A tumacenja Merkura i Saturna? Kad je u losem aspektu,kazu (grubo receno) zatucanost a kad je dbar,recimo temeljnost,studioznost...
..[/quote]
Maro, tako ti o meni, što mi to fino nereče u facu a ne ovak javno :shock: :evil:
hm, taj merkur kod mene me uništi, ja bih a on mi ne da da se misaono uzdignem :oops:
Šta fali tvom Merkuru? Osim ako ne želiš da "razmišljaš k'o sav normalan svet" :lol:
Tvoj Merkur sve sagledava sa sasvim neuobičajene strane, vidi ono što drugi ne vide. Ideje koje ti imaš su drugima neshvatljive. Jednom rečju, tvoj Merkur nije tipičan, ali ja to ne vidim kao manu, već pre kao prednost.
Atlantida ja ti baš nisam sigurna da je to tako,što se tičetvog misaonog uzdizanja :)
...Moj Me u škorpiji ima konjukciju sa NE,trigon sa SA,JU i sekstil sa konj UR i PL-pre par godina rekao mi jedan astrolog da imam moćnije aspekte nego neki svetski poznati vidovnjaci.A ,recimo,naša Starcy ima neke nepovoljne aspekte,ali ona svoje osvestila :)
Iako su mi ti povoljni aspekti darovani rodjenjem,ja ih nisam koristila,nego sam živela nesvesno-a Starcy svoje izbalansirala i to ti je to.
Po mom skromnom mišljenju povoljan aspekt je dar koji možeš ,ali ne moraš koristiti,a nepovoljan "poligon za rad".Ti sa svojim kvadratom možeš imati bočje rezultate,nego ja sa trigononom. :)
Grešim li ?...
PS Nisam radila horoskope nikom,osim znancima,i znam neke sa divnim i moćnim trigonima,koji ceo život prespavaše,a neki sa kvadratima,pa čuda napraviše :)
Poslednji put menjao Solare dana 23 Avg, 2009 14:02 pm, izmenjena samo jedanput
Naravno da grešiš :D Ali grešiš u tome što misliš da neko može bolje od tebe da iskoristi svoj potencijal.
SVAKO može da iskoristi potencijal koji mu je dat, jedino što se vama dvema potencijali znatno razlikuju, način ispoljenja se razlikuje, stoga i nije za poredenje.
Starcy, koji bi to bio moj potencijal npr?
iskreno da imam veliki trigon ili se tješim da će kasnije proraditi jer dvije planete u njemu retro ili ga stvarno pasivno puštam da ga imam a ne koristim, tako Solare vjerovatno jesi u pravu...
mene moj merkur muči u zadnje vrijeme jer sam njega optužila možda ni krivog-ni dužnog za loše pamćenje u zadnjih nekoliko mjeseci...i sada mi nije na top listi obožavanih :P
I ti imaš veliki Vatreni :wink:
Teško će to samo proraditi,ako ga neaktiviraš.Pre će se zapustiti i otupaviti.
a koliko sam shvatio retrogradna planeta ti može doneti i duboki uvid ,tako da nemoraš na to da se žališ,pogotovo Neptun
His sword of steel was valiant, of adamant his helmet tall, an eagle-plume upon his crest, upon his breast an emerald.
Starcy
[quote]Naravno da grešiš [quote]
Hi hi,malo se gubim u "opservacijama",ali sam u suštini htela reći da trigon sam po sebi ne znači nešto dobro,pa tako ni kvadrat nešto loše :P
[quote="atlantida"]Starcy, koji bi to bio moj potencijal npr?
iskreno da imam veliki trigon ili se tješim da će kasnije proraditi jer dvije planete u njemu retro ili ga stvarno pasivno puštam da ga imam a ne koristim, tako Solare vjerovatno jesi u pravu...
mene moj merkur muči u zadnje vrijeme jer sam njega optužila možda ni krivog-ni dužnog za loše pamćenje u zadnjih nekoliko mjeseci...i sada mi nije na top listi obožavanih :P[/quote]
Trigon je lak protok energije, ono što je drugima problem trigonu nije. Tvoj trigon zahvata Neptun, Veneru i Saturn u poljima odnosa (treće - komunikacija, sedmo - javnost, jedanaesto - viši ciljevi). Ja bih ovaj veliki trigon protumačila kao izuzetan kreativan potencijal čija manifestacija će biti prihvaćena u javnosti. Sposobnost da Iluziju kroz Lepotu pretočiš u nešto konkretno. Znači, neće se aktivirati sam od sebe, da bi počela da kreiraš, stvaraš u umetničkom smislu, treba da POČNEŠ a to je već čin tvoje volje. Svaki talenat je samo potencijal, dok se ne ispolji od njega nema ni koristi ni plodova.
A za Merkur sam ti napisala u jednom od postova iznad. :D
[quote="Solare"]
Hi hi,malo se gubim u "opservacijama",ali sam u suštini htela reći da trigon sam po sebi ne znači nešto dobro,pa tako ni kvadrat nešto loše :P[/quote]
U pravu si. Kvadrat je potencijal koji nagoni na akciju, dok je trigon potencijal sam po sebi i može se iskoristiti a ne mora, jer ne stvara konflikte kao kvadrat.
[quote="Dejjan"]Doduše malo ga zeza što je u kvadratu sa Mesecom.
Kod mene je recimo u konjukciji sa Mesecom,a isto je retrogradan[/quote]
7 orbis s mjesecom?zar to nije podosta slab kvadrat?bar bi trebao biti...
hihi jel si ti svoj aktivirao ili si zapustio?meni se čini da je moj u zaglupljujućoj fazi :oops: