[quote="Starcy"]
Trigon je lak protok energije, ono što je drugima problem trigonu nije. Tvoj trigon zahvata Neptun, Veneru i Saturn u poljima odnosa (treće - komunikacija, sedmo - javnost, jedanaesto - viši ciljevi). Ja bih ovaj veliki trigon protumačila kao izuzetan kreativan potencijal čija manifestacija će biti prihvaćena u javnosti. Sposobnost da Iluziju kroz Lepotu pretočiš u nešto konkretno. Znači, neće se aktivirati sam od sebe, da bi počela da kreiraš, stvaraš u umetničkom smislu, treba da POČNEŠ a to je već čin tvoje volje. Svaki talenat je samo potencijal, dok se ne ispolji od njega nema ni koristi ni plodova.
A za Merkur sam ti napisala u jednom od postova iznad. :D[/quote]
e vidiš to lijepo zvuči no čim čujem preticanje iluzije kroz ljepotu u nešto konkretno....hvatam se za iluziju, ne volim prodavati iluzije...no to se može shvatiti da ljudim mogu na lijep način njihove izluje pretočiti u stvarnost ili ih dočarati da ne budu iluzije...hm...e to već nije loše...ne volim da je nešto iluzorno tj nestvarno...ono prodavanje magle naivnima,...npr...pisanje o recimo merkur u 8 kući dakle nešto vezano uz to...upotpunim trigonom kojim teču komunikacije i evo...možda bi uspjela...ah sanjarim jer nekada jesam pisuckarala ali odustala :roll: