Čime sam ja to zaslužio da moje ime pišeš malim slovina,a Isusovo velikim ?
Šta je on vredniji od mene ?

Pa valjda sam i ja najmoćnije biće u Svemiru.

Moderatori: Svi aktivni urednici, Vera Bojičić
Litlneks napisa:E sestro kada si sebe to pisala ovde na forumu i vodili raspravu,ali nekima je lakše da dođu i da komentarišu tipa ludaci... mnogo lakše nego zasukati rukave i početi otpočetka da čitaju po forumu... a svašta je bilo ovde napisano... Ko ima oči videće... jel tako brate Istina...
Litlneks napisa:Pa Dejjo kada budeš postao napisaću...ali sve počinje od misli bio neki pametan čikica a zvao se Otac Tadej i ovako govorio... KAKVE SU VAM MISLI TAKAV VAM JE ŽIVOT...
Zato Dejjo počni prvo da misliš o tome...pa radi,radi,radi... (Dobar i onaj Engels i Marks rekoše rad je stvorio čoveka)... ali nisu dodali koji rad... evo ja ću rad na sebi... i onda će litlneks da napiše jednoga dana DEJJOOOOO-MAJSTORE-PA TI SI BOG.... DEEEEEEEEEEEEJJJOOOOO... Znaš onu pesmu brate...
Dejjan napisa:Litlneks napisa:Pa Dejjo kada budeš postao napisaću...ali sve počinje od misli bio neki pametan čikica a zvao se Otac Tadej i ovako govorio... KAKVE SU VAM MISLI TAKAV VAM JE ŽIVOT...
Zato Dejjo počni prvo da misliš o tome...pa radi,radi,radi... (Dobar i onaj Engels i Marks rekoše rad je stvorio čoveka)... ali nisu dodali koji rad... evo ja ću rad na sebi... i onda će litlneks da napiše jednoga dana DEJJOOOOO-MAJSTORE-PA TI SI BOG.... DEEEEEEEEEEEEJJJOOOOO... Znaš onu pesmu brate...
Brate litlneks,fala što me podseti,ja već zaboravio da sam BOG![]()
Ništa ,dobro došla ova rasprava da se setim ko sam.![]()
Ipak nisi ti litlneks za bacanje,ustvari jesi za bacanje,ali bacanje istini u zagrljaj
vera072 napisa:Dejjan napisa:Pa eto,oslobodio nas je greha,e,da još znam i ovorođen je bezgrešno
to jest majku mu Mariju niko nije zvekno.
![]()
Ja mislim da je ovo dovoljno,čak i više nego dovoljno za nekoga Šuplje glave,ko nema znanje zaništaJoš sam u Paralelnim svetovima govorila kako dolazi do bezgrešnog začeča. To je potpuno moguče i uvek se rodi sin, jer kada jajna čelija kada obavi prvu deobu (kod nje je ta deoba jedino različita, nije na pola) vrati nazad genetski materijal, tada se rađa bezgrešnim začečem.
Priznačeš da je znanje kojim čovečanstvo raspolaže tek površno, pa je sasvim moguće da je sa te tačke gledišta i tvoj komentar.
Jedna od 5 milijardi žena doživi bezgrešno začeće. priznačeš da do tog broja mogu proći mileniumi.
Povratak na POTRAGA ZA SVEZNANJEM
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju