Moderatori: Svi aktivni urednici, Olivera
Alaemyrus napisa:http://www.jelenak.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=138
Eto ima tu lepih slika..
Jos sa 5 godina isao sam sa ovim drustvom po planinama.. vodio me otac..
Par reci sto se tice spremanja za planinarenje i put..
Sve zavisi od spremnosti osobe..
Eto sa vladanom sam isao bez ikakvog znanja kako da dodjemo do Rtnja i ikakve opreme.. (bez ranca, bez obuce, bez odece -osim majce) isao sam u busnim jeftinim papucama na Rtanj i preziveli smo i imali lepe samospoznaje, videli lepe stvari i bestragije.. bili blizu smrti, ali Krishna nam pomogao i tako.. da nismo umrli.
Posle sam te papuce ostavio kod Dajboga na planinici
Bilo je jos par ovakvih lepih "setnji" oh lepota.. romanticnost oboda koji te jure desetinama kilometara tako da nemozes sesti, idu za tobom cak i kroz gustu sumu i grmlje bodljikavo
Kada nemozes vise da trpis vec obavis nuzdu onda te izbodu.. ah lepe uspomene
Ispucane pete koje jos vise urnisu raspadnute papuce debljine papira i kamenje pod njima koje se lijepo zabada u meso i pete..
oh..
Uglavnom bilo je interesantno.. i kada smo obijali pokojnikovu stracaru i spavali u njegovom buvljivom taboru s izmetom i gusterima, pacovima, zmijama i ostalim vragolanima.. jer nas uhvatio mrak u bestragiji..
ohh..
Takva lepota i miris.. to je tesko opisati..
Posle smo privukli obode iz okruga od 20km nasim preljepim smradom
tako da smo morali ubrzano hitati preko brda i dolina i bestragija do planinice i Dajbogovog preljepog gaja i satorcica.. ommm
Ah kakva romantika jedva cekam prolece i leto da obodi opet zazuje za nama
xP
Povratak na KONKRETNE STVARI U VEZI ŽIVOTA U ZAJEDNICI
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju