ASTRALNA PROJEKCIJA - praktični priručnik
 
    
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Predgovor
 

Pred vama je ˝Astralna projekcija - praktični priručnik˝. Kao što kaže sam naslov, ovo nije teoretska knjiga, već tekst koji daje precizna i jasna uputstva kako da sami postignete ono o Čemu ste do sada samo čitali ili slušali. 10% teorije, a 90% prakse jeste osnovna deviza ovog priručnika, koji daje detaljne instrukcije kako da sami doživite astralnu projekciju ili vantelesno iskustvo. Stoga je priručnik lišen nepotrebnog teoretisanja i mistifikacija. Neuvijen i jasan tekst vodi vas pravo ka cilju, po ko zna koji put potvrđujući staru hermetični istinu da gram prakse vredi više od vaskolike teorije.

Astralna projekcija bila je vrhunski cilj mnogih starijih hermetičkih skala i svakako predstavlja dragoceno spiritualno iskustvo i izvanredan metod psihičkog samorazvića. Dugo mistifikovani i uvijani u oblande nejasnih nagoveštaja i aluzija, praktični metodi za voljno postizanje ovog uzbudljivog fenomena ovde su izloženi kao na dlanu. U knjizi je opisan niz pripremnih vežbi kao i više različitih metoda za postizanje astralne projekcije od kojih možete da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Uz to, knjiga je pisana jasno, jednostavno i precizno te ne ostavlja mesta dilemama.

Činjenica je da kontrolisani voljni doživljaj vantelesnog iskustva može da vam izmeni život, jer vam omogućuje da u praksi iskusite da vaša svest besprekorno funkcioniše i izvan tela. Tako vas na najjednostavniji i najneposredniji način ovaj tekst uvodi u veliku duhovnu avanturu.

Autor prve verzije priručnika je kanadska hermetistkinja jugoslovenskog porekla Nura Aidin koja je svoje bogato iskustvo stekla u višegodišnjem praktičnom radu u različitim hermetičkim grupama u Kanadi. Nura Aidin, Što znači Svetlost Svetlost (na arapskom i turskom) zapravo je pseudonim Dušanke Miloradović, koji je uzela u periodu intenzivnog bavljenja sufizmom - islamskim misticizmom.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: gaon/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0030 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
    
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA