ČUDA URINOTERAPIJE
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Uvod
 

Mada nema kraja misterijama prirode, ljudsko telo je pravo čudo nad čudima. Brojni organi, njihova povezanost i rad, još nisu u potpunosti shvaćeni, i verovatno nikada to neće ni biti. Svakoga dana se dolazi do novih otkrića iz ove oblasti, ali, da ironija bude veća, neke veoma važne i korisne činjenice, koje su otkrivene hiljadama godina ranije su, ili zaboravljene, ili zanemarene usled izvesnih predrasuda koje su nastale u ljudskom društvu. Urinoterapija je jedna od takvih činjenica. Ovaj metod lečenja je bio dobro poznat drevnim narodima širom sveta, i još uvek je poznat primitivnim društvima koja postoje i danas.

Efikasnost urinoterapije je evidentna iz mnogih svedočenja koja su dostupna u ovoj knjizi i u drugim izvorima. Poznato je da bolesti kao tuberkuloza, lepra i rak reaguju na urinoterapiju tako dobro, da njeni rezultati liče na vudu magiju. Medicina, u principu, nije spremna da prihvati ove tvrdnje koje se tiču urinoterapije, jer one govore protiv svih njenih postojećih teorija. Ali činjenica ostaje činjenica, i teorije se moraju menjati u skladu sa realnošću. Znači, da izvesni metod lečenja ljudskih bolesti ne bi trebalo tako olako shvatati i etiketirati kao sezonski hit, bez detaljnog ispitivanja.

Stupanjem na vlast nove vlade u Indiji, narodu je postala poznata reč urinoterapija, povezana sa našim premijerom Šri Morarđi Desaijem (Shri Morarji Desai). Iako se neki ljudi podsmevaju njegovom imenu u vezi sa urinoterapijom, njihove opaske su neadekvatne iz dva veoma dobra razloga. Prvo, svaka se informisana osoba slaže, bez obzira da li je politički simpatizer ili protivnik Morarđija, da je on veoma inteligentan i racionalan čovek, i zato su njegovi stavovi vredni veoma ozbiljnog razmatranja. Drugo, Šri Morarđijeva fizička i mentalna vitalnost u njegovoj poznoj 82. godini, i njegov dobar imunitet celog života bez bolesti, predmet su znatiželje u svakom ćošku sveta. Samim tim, bilo koji metod koji je koristio da se održi u formi, zaslužuje bezrezervnu podršku.

Od kad je počela diskusija o efikasnosti urinoterapije u našoj zemlji (Indiji), svesnost opšte populacije o ovoj problematici raste. Krajnje je vreme da ljudima budu pružene prave činjenice i detalji ovog metoda, tako da sami mogu da donesu sud o dobrobiti koju donosi urinoterapija. To je jedina svrha ove knjižice, i ako ona bude od koristi makar i samo jednom čoveku, smatraću da je moj trud bogato nagrađen.

Dr C.P. Mital, M.D.Korisna adresa: avelickovic/STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0043 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA