ONTOLOŠKE PRIČE - Poglavlje LXVII
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Moj život i zadaci na Zemlji
 

Negde na severnom delu neba, rođeno je Novo Sunce. Naravno, ljudi onog vremena nisu ništa znali o postojanju supernovih zvezda. Sjaj koji je na nebu trajao ukupno sedam dana, a koji je tada tumačen kao nebesko znamenje, bio je slika jednog takvog procesa. On se odigrao na vaseljenskoj pozornici mnogo miliona godina pre rođenja dečaka Isusa, kandidata za Svetlonošu. Pre nego što zaključite kako je trenutak Njegovog dolaska na zemlju bio poznat pre više miliona godina, imajte u vidu da je to jednako istina koliko je istina da je trenutak Njegovog pojavljivanja bio uslov za rađanje super-nove zvezde, daleko u prošlosti.

Isusova ličnost je bila od onih starih ličnosti sa snažnim jezgrom inicijalne ideje i sa velikim brojem nebića. Ova nebića su bila uglavnom svetlosnog karaktera, ali je postojao i manji broj onih koje je morao da transformiše tokom zemaljskog života.

Sa rođenjem je otpočeo i proces ulivanja Duhovne svetlosti u jezgro Njegove Inicijalne ličnosti. To ne znači da je imao privilegiju da izbegne test provere dostojnosti za Svetlonošu. Iskušenja su čekala i Njega, a neispunjenje uslova bi zaustavilo dotok Svetlosne energije i ozbiljno narušilo ravnotežu u strukturi Njegove ličnosti. Govoreći jezikom fizike, sila potencijala jezgra bi premašila snagu omotača, što bi dovelo do cepanja ličnosti u mnoge fragmente od kojih bi nastale nove Inicijane ličnosti.

Sa položenim testom dostojnosti, sila duhovnog svetla bi počela ubrzano da puni jezgro Inicijalne ličnosti, ali i da povećava snagu omotača čineći ga stabilnim u Fizičkoj ravni. Na ovaj način je i stvaran osnovni kalup nove Nadličnosti, duhovni obrazac koji je kopija Svetlosne ličnosti iz Ravni duhovnog svetla.

Centar identiteta, onog što nazivamo središtem svih "ja", bio je delako van tela Isusa - u jezgru Svetlosne ličnosti. Struktura njegove ličnosti se napajala istom svetlošću koja se ulivala u mnoge kandidate za Svetlonošu.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0533 sek. Broj pronadjenih pojmova: 15;   [ Isključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA