ONTOLOŠKE PRIČE - Poglavlje LXXII
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
O krvnom i duhovnom nasleđu
 

Da li će doći "sudnji dan"?

Planirani inpuls mešanja naroda (krvna, genetska linija), kao i princip automatskog učenja (po kome se ideja meša sa idejom a mnoge ličnosti preklapaju) stvaraju uslove za stalni spiralni razvoj ljudskog roda.

U određenim trenucima i sam Plan razvoja Zemlje aktivira nove puteve, ubrzava ili produžava korake. Neke grupe ili istaknuti pojedinci ljudskog roda, kao što su bili -Aristotel, Pitagora, Demokrit, Galilej, Gaus, Mocart, Betoven, Leonardo, Njutn, Dostojevski, Tesla, Anštajn... i mnogi drugi velikani, vizionarski i smelo su koračali ispred ostalih ukazujući na nove mogućnosti ljudskog duha. Oni nisu ništa manje svetitelji od mnogih koje slavite. Jedni i drugi su donosili nove vibracije i činili čuda u Ime Božje. Svi su oni zračili svetlošću sa istog Izvora, svojim probuđenim sećanjem i snagom Duhovnog svetla koje je doneo neki od Svetlonoša. Svesno ili nesvesno se hraneći tom svetlošćcu, neupućenom i zaboravom uspavanom čoveku su nudili alternativu, osvetljavali put i vodili ga napred.

Mešanje naroda nema za cilj da se Sveta krv "razblaži" i podjednako razlije po telima svih ljudi, niti zakon automatskog učenja ima toliko dugačke periode da bi sve duhovne strukture i ličnosti ujednačile svoja iskustva i tako se mešanjem pretopile u homogenu masu inicijalnih ideja i nebića. Ovi inpulsi među ljudima uvek održavaju potreban nivo razlika i u svakom čoveku stvaraju napon po oba osnova, kako bi na mnogo načina omogućili buđenje i razvoj.

Međutim, i pored svih mešanja i dugih perioda, uvek postoje vremena, pojedinci i grupe u kojima se više ispoljavaju i sveta krv i snaga omotača jezgra Inicijalne ličnosti.

Slično ovome, postoje periodi kada se u određenoj grupi češće sreću snažna nebića koja skoro onemogućavaju protok jačeg duhovnog svetla. Ona tada kroz fizički izraz čoveka i uz njegov pristanak nasrcu na njegovu braću, vršeći na njih razne oblike presije: od pokušaja da ih navedu da promene svoja ubeđenja, veru, način molitve ili mesto za život, pa sve do pokušaja da ih fizički unište...Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0045 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA